ψιλοπανικό είχε. πήγα αργά για 1 μπύρα, αλλά έτρωγα την πόρτα στην πλάτη κ επέστρεψα κατά τις 4 που χαλάρωσε. καλά ήταν
ψιλοπανικό είχε. πήγα αργά για 1 μπύρα, αλλά έτρωγα την πόρτα στην πλάτη κ επέστρεψα κατά τις 4 που χαλάρωσε. καλά ήταν
Rock or Nothing
kyriakh efyga kata tis 4? lol foraga mia mplouza bolt thrower (ti prwtotypo) savvato epishs kata tis 4 efyga alla nomizw pws se eida h s eixa plath kapoia stigmh
σάββατο κ εγώ τέτοια ώρα έφυγα. ε, δε λέτε μια κουβέντα
τουλάχιστο εμφανίστηκε ο rage for order αυτή τη φορά![]()
Rock or Nothing
den evriska internet na enhmerwsw!!! xaxa, mexri k arcturus evale kuriakh. epishs gnwrisa k mia tzoulia k enan 8odwrh lol
αν λες αυτόν που νομίζω (δε νομίζω να παίζει άλλος) είμαστε ίδια σειρά στο σχολείο κ είναι μια μέρα μεγαλύτερός μου... τεσπα, την επόμενη φορά. οι γιορτές άλλωστε δεν ενδείκνυνται για ποιοτική διασκέδαση. παρα-έχει πολύ κόσμο.
για τη μουσική γενικά βάζει ό,τι ζητήσεις (αρκεί να μην ξεφεύγει). εγώ έχω παίξει ακόμη και immortal (αλλά παραλίγο να με λιντσάρουν). ο κώστας που έπαιζε την κυριακή γουστάρει τέτοια ούτως ή άλλως.
Rock or Nothing
για 'μένα διακοπές ήταν από παρασκευή μέχρι δευτέρα. ξεχνάω τα "αργά" τις καθημερινές![]()
Rock or Nothing
TO KORYFAIO METAL BAR THS EPARXEIAS AFTH TH STIGMH.....
O IDIOKTHTHS EINAI PIO KAMMENOS....KAI APO MENA.........
XAXAXAXA
A RE TRIKALARA, NA DO POTE THA XANARTHO.....
περιμένουμε με αγωνία![]()
Rock or Nothing
αχαχαχαχχαχαχαχα, ελπίζω να είναι ακόμη εδώ να τη δουλέψω σήμερα![]()
Rock or Nothing
Παρασκευή 24/09/2010, 4 χρόνια Rising!
θα επανέλθω με λεπτομέρειες
Rock or Nothing
Το Rising συμμετέχει στην εκδρομή για τη συναυλία του Ozzy στις 25-9-2010. Πληροφορίες μέσω pm.
σημειώνω ότι το πιο πιθανό είναι το λεωφορείo να ξεκινήσει από γρεβενά, οπότε όποιος ενδιαφέρεται από όλη την ενδιάμεση διαδρομή (Καλαμπάκα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Δομοκό, Λαμία κτλ) ας στείλει ένα pm
Last edited by Raven Lord; 19-09-2010 at 04:31.
Rock or Nothing