είναι παράλογο δλδ που ζήτησα διευθύνσεις και λίγα λόγια;
είναι παράλογο δλδ που ζήτησα διευθύνσεις και λίγα λόγια;
Last edited by rudie; 01-04-2012 at 23:24.
μόλις είδα ότι είναι λινκς, σορυζ.
Last edited by rudie; 01-04-2012 at 23:24.
Medousa baresa to diko mou kai o Bill mou ekane foberh douleia.
Those little demons ain't the reasons for the bruises on your soul you've been neglecting
You'll never lose your mind as long as you're heart always reminds you where you left it
And don't ever let them make you feel like saying what you want is unbecoming
If you were supposed to watch you're mouth all the time I doubt your eyes would be above it
μεδουσα πληρώνεις κάτι λίγα κ το όνομα, βέβαια...
satan was a lez
να σου την αληθεια λαιδη καλυτερα να πληρωσεις κατι παραπανω
εχω/εχουμε δει τα απειρα κακα τατουαζ!
καλυτερα να δωσεις κατι παραπανω παρα να λες στον καθενα "ε δεν μου το βαρεσε και τοσο καλα!οταν βρω λεφτα θα παω να το διορθωσω"
true story (και μιλαμε για κινεζικο γραμμα!ο τυπας failare να κανει ενα κινεζικο γραμμα!!!)
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
σὲ ὅ,ποιον ἔχῃ τατουὰζ
στὴ μάνα του ῥίχνω μπαρὰζ
yanqui to avatar sou einai o vlakas apto love bites?
καλά έκανε την ανατροπή όμως ο βλάκας στο τελευταίο δεκάλεπτο και πήρε το γκομενάκι.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
αν δεν γαμησει,δεν πιανει
Μαζί σου. Μα να πιτώσει πιλότο πράμα για το ανεγκέφαλο; Γυναίκες και τηλεθέαση, γκο φίγκουρ.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
Ρε post link του επεισοδίου..
....went away with my fathers, to gather the fallen.
To return with the wisdom of the kings....
Let me dream. (Let the jewels gleam.)
Let the fallen hear:
"It never rains around here."
The sand smothered on my chest....
Was music choir...
ειστε οφφ τοπικ ρε ΗΛΙΘΙΟΙ
φανισμεντ θα σε γαμησω
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ