μη διαβασετε
σας γαμαω
παντα σας γαμουσα
βλακα γιαννη ολα τα εχω πετυχει
συγνωμη το βλακας ειναι συνωνυμο του χαρχαρ
περα απο τη μετριοφροσυνη που με διακρινει ας συνεχισω
τα εχω πετυχει ολα. παμε λοιπον
πρωτα απολα ειναι το καλυτερο επεισοδειο λοστ. γιατι? γιατι με επιβεβαιωνει 100%
σπλιτ σε χρονο 2 συμπαντα που θα εκφυλιστουν, ατερμονες λουπες και τερμινειτορ
λεω μαλακιες?
μπα....
πρωτα απολα να σας πω οτι η θεωρια που ποσταρε καποιος οτι ο τζακ γυρνα στο νησι συνεχεια για να γαμησει μπεικον δε στεκει μιας και ο μπεικον ειναι αυτος που με το που πεφτει ο τζακ ή τελοσπαντων ξαναγυρνα χρονικα στο νησι, απο το πρωτο σεκοντ τον εκμεταέυεται. πως? βρειτε κομμενηαρχικη σκηνη πρωτου επεισοδειου και θα καταλαβετε. αν δε τη βρειτε πειτε να σας πω τι γινεται
ο φιξερ εχει δικιο η ελοιζ τα ξερει ολα.
τι μας ειπαν?
οτι αρχικα τα πραγμ,ατα ηταν καπως. πριν πεσουν οι λοστις
ηταν καπως
ειχε φτιαχτει το χατς με δικλειδα ασφαλειας την πυρηνικη και γινοταν εκλυση ενεργειας καθε 108 για μπλα μπλα μπλα
οδηγουμαστε σε γαμησι του κοσμου οσαν τη χρεωκοπια της ελλαδος και καπως καπου κατι γινεται και παμε παλι πισω στο χρονο καποια στιγμη. ερχεται ο ντες πεφτει στο νησι. γινεται οτι εχουμε δει στη σειρα σε αυτο το δευτερο τζαμπ, και σκαει η βομβα και εχουμε το σπλιτ που αργοτερα θα εκφυλιστει κτλ κτλ αλλα βλεπουμε οτι δεν οδηγει καλα. και πρεπει να μαζευτουν ολοι να ξαναγυρισουν πισω και να αποτρεψουν τους λοστις της αλλης ζωης να σκασουν τη βομβα.
αρα τι εχουμε λουπες και τερμινειτορ
η πλακα ηταν ειδα το επεισοδιο με αλλα 2 παιδια και τους ελεγα ακριβως τι θα γινει πριν γινει και ελεγαν πως το ξερω. αφου εχω πεσει μεσα σε ολα
οι 2 κοσμοι που βλεπουμε τωρα, οι 2 πραγματικοτητες ειναι 2 απο τις πολλες. και δεν ειναι οι αρχικες. και τα βασικα γεγονοτα θα γινουν παλι. πχ παλι θα γαμησει ο ντες την πενυ
δε γραφω αλλα ξεκινατε να βριζετε αλλα ξερω οτι εχω πεσει μεσα σε ολα. βριστε με για να σας κανω ρομπα στα τελευταια επεισοδεια