Ψωρονερ, το ύφος μου στο ερ ήταν πάντα για κλωτσιές απλά δε σε βοηθάει η μνήμη σου. Εμένα που με βοηθάει πάντως έχω να παρατηρήσω ότι πριν ειπωθούν πολλά εσύ έσπευσες να ενημερώσεις ότι το κείμενο "δεν λέει απολύτως τίποτα" και δεν σου κινεί καν το ενδιαφέρον. Δεν ξέρω αν δηλώνεις αναρχικός αλλά όσο εγώ τρολλάρω τον πιτσιρικά Agoraphobic επειδή είναι πιτσιρικάς αλλό τόσο διαβάζω μεχρι στιγμής στο θρεντ ότι για να ασκήσει κάποιος την ελάχιστη κριτική στο ιστορικά απόλυτο επαναστατικό ιδεολογικό μόρφωμα που λέγεται αναρχικός/αντιεξουσιαστικός χώρος στην ελλάδα του 2010 του χρειάζονται πολλά κότσια. Πρέπει σίγουρα να μην είναι απλώς ο πατέρας του ψορονερ, να μην είναι κάποιος αρθρογράφος της αυγής ή κάποιας άλλης αριστερούλας εφημερίδας, σίγουρα δεν πρέπει να είναι αριστερός εν τέλει γιατί αυτοί κάναν την συγκυβέρνηση -δεν ξεχνώ-. Πρέπει επίσης οι παρατηρήσεις του να μην αφορούν καν τις πρακτικές του "χώρου" αλλά να εμβαθύνουν με οξυδέρκεια - που; μάλλον στον ιδεολογικοπολιτικό πλούτο και στο θεωρητικό υπερ-περιεχόμενο που υπάρχει στο ρεύμα.
Γενικώς για να έχω μια κουβέντα στο θρεντ θα πρέπει μάλλον να έρθω με κάποια σκληρή πολυσέλιδη μαρξιστική κριτική στην ιστορική ολότητα του αναρχισμού σαν ρεύμα ή καλύτερα να βγω να πω κάποια ιστοριούλα με το πάρκο ναυαρίνου και το παραπονάκι μου για τους μπάτσους και κάποιο πρεζοφρικο που έκανε αυτό και το άλλο.