Page 38 of 40 FirstFirst ... 283637383940 LastLast
Results 556 to 570 of 599

Thread: What Really Grinds My Gears

Industrial Might & Magic casshern's Avatar

Αλληλεγγύη στα αδέρφια που αργούν στα ραντεβού.

Κάποτε ημαστε τυπικείς, ναι, αλλά η υπομονή σώθηκε, τώρα πια το πέρασμα στη σκοτεινή πλευρά είναι χωρίς επιστροφή.
    Resistance is useless

A rock, an island Drumsick's Avatar

@φιξ

Τι πάει να πει "και δεν είναι στο σπίτι" ρε συ? Εξήγησέ μου γιατί πραγματικά δεν καταλαβαίνω αυτό τον ηλίθιο διαχωρισμό. Το ραντεβού, είναι ραντεβού, τέλος. Και ναι, και κάπου στην αθήνα να δίνεις ραντεβού, και κίνηση ξέρεις αν θα έχει και πόση ώρα θα κάνει το μετρό και τα πάντα. Do the fuckin' math και μην με κάνεις να περιμένω σαν το ζώο.

living hell Death In April's Avatar

Ela eNglezoi k austiroi oloi

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Επισης ποτε μα ποτε δεν γκρινιαζω σε ΚΑΝΕΝΑΝ που αργησε, οσο και να αργησει. Το βρισκω υπερβολικο πραγματικα, οκ, αργησε, ε τι να γινει τωρα.
    Auto.
    I tore myself away from the safe comfort of certainties through my love for truth; and truth rewarded me.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Κοιταξε, θα μιλησω μονο για περιπτωση στην οποια εισαι σπιτι σου και περιμενεις καποιον να περασει απο κει. Καταρχας, εμενα μου τυχαινει και πιστευω δεν ειμαι ο μονος, οταν ειμαι στην πορτα ΟΛΟΙ να θυμουνται οτι θελουν να παω να τους παρω αυγα, να απλωσω τραχανα, να καθαρισω φακες κ.ο.κ. Και επειδη ειμαι ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ καθομαι και το κανω. Δευτερον, ειναι απλα αστειο να προσπαθησεις να υπολογισεις κινηση στην Αθηνα. Κι εγω το κανω, αλλα μπορει να πεσω εξω για ενα τεταρτο. Ε λοιπον αυτο το τεταρτο που θα περιμενω εγω με το αυτοκινητο κατω απο το σπιτι σου επειδη θα εχω υπολογισει αυξημενη κινηση και οχι κανονικη, ειναι το ιδιο τεταρτο που θα περιμενεις εσυ σπιτι σου αν εχω υπολογισει κανονικη κινηση και τελικα εχει αυξημενη. Προσωπικα οταν περιμενω σπιτι μου να με παρουν απλα δε με νοιαζει οση ωρα και να αργησουν (εκτος απο περιπτωσεις που πρεπει να παμε συγκεκριμενη ωρα σε συναυλια, σινεμα κτλ), αντιθετα αν περιμενω με το αυτοκινητο κατω απο σπιτι καποιου αλλου ειναι απιστευτα σπαστικο και γι αυτο με θεωρω πολυ βλακα οταν αργω και ο αλλος περιμενει απο κατω.

Παντως ειδικα οσον αφορα την τελευταια σου προταση, κανω παντα το math και απλα ποτε μα ποτε δε δουλευει, απλα ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να υπολογισεις να εισαι συγκεκριμενη ωρα, μπορεις να υπολογισεις να εισαι νωριτερα, και αυτο απλα δεν το κανω ποτε

Εγώ πάντως 26 χρόνια τώρα κάνω τα καταραμένα τα μαθ και φτάνω πάντα 5 λεπτά νωρίτερα. Κι αν ποτέ αργήσω, είναι καθαρά δικό μου φταίξιμο, τύπου έφυγα από το σπίτι αργότερα επειδή κόλλησα χαζεύοντας κάτι στο νετ. Είτε ζούσες σε άλλη πόλη λοιπόν, είτε δεν ξέρεις τόσο καλά μαθηματικά.
    Αργώ επίσης όταν κόβουν κάνα δρομολόγιο λεωφορείου, αλλά εδώ δε συζητάμε τέτοιες περιπτώσεις.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Απλα κινουμαι με αμαξι

cabrón Xtikio's Avatar

o fixxxer taxei pei polu swsta.

Συνέβαινε συχνά το του μισαώρου, αλλά μία φορά που έγινε ΔΙΩΡΟ (ναι), θέσπισα το "δεκάλεπτο όριο", το οποίο λόγω κακής προϊστορίας δεν θα επέτρεπε από τούδε και στο εξής ουδεμία καθυστέρηση άνω των δέκα λεπτών και μηδέν δευτερολέπτων. Τις επόμενες πεντέξι φορές, το ραντεβού έγινε εντός του δεκαλέπτου. Την επόμενη, είδα τον άνθρωπο αυτόν να έρχεται από μακριά, απόσταση ξερωγω πενήντα μέτρων, όταν το ρολόι έδειξε ακριβώς δέκα λεπτά, και παρότι τον έβλεπα, σηκώθηκα και έφυγα. Από τότε και μετά δεν ξαναϋπήρξε ποτέ καθυστέρηση, αν και ομολογουμένως είναι καθυστερημένα πράγματα όλα αυτά.
    Last edited by carheart; 07-04-2010 at 12:55.

cabrón Xtikio's Avatar

Quote Originally Posted by carheart View Post
    Την επόμενη, είδα τον άνθρωπο αυτόν να έρχεται από μακριά, απόσταση ξερωγω πενήντα μέτρων, όταν το ρολόι έδειξε ακριβώς δέκα λεπτά, και παρότι τον έβλεπα, σηκώθηκα και έφυγα..
    oskar ilithiotitas.

Mazikeen Krux's Avatar

Μιλάμε για άπειρο κόμπλεξ και πράγματα που ασχολούνται κάτι αγάμητες θεούσες.
    I'll bury you in your god's fucked garden

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Απλα κινουμαι με αμαξι
    Αυτό τώρα είναι επιχείρημα? Ίσα ίσα επειδή κινείσαι με αμάξι θα έπρεπε να είσαι πάντα συνεπής. Plus, κι εγώ τις μισές φορές με αμάξι μετακινούμαι, απλως δεν οδηγώ.

Mazikeen Krux's Avatar

Εχεις σωφέρ ?
    I'll bury you in your god's fucked garden

Μόνο έναν? Τέσσερεις τουλάχιστον.

I like turtles pixies's Avatar

εχω στησει γκομενο 6 ωρες
    There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away

Senior Member MaX Payne's Avatar

μετα στο σεξ ειχε νευρα?