Κοιταξε, θα μιλησω μονο για περιπτωση στην οποια εισαι σπιτι σου και περιμενεις καποιον να περασει απο κει. Καταρχας, εμενα μου τυχαινει και πιστευω δεν ειμαι ο μονος, οταν ειμαι στην πορτα ΟΛΟΙ να θυμουνται οτι θελουν να παω να τους παρω αυγα, να απλωσω τραχανα, να καθαρισω φακες κ.ο.κ. Και επειδη ειμαι ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ καθομαι και το κανω. Δευτερον, ειναι απλα αστειο να προσπαθησεις να υπολογισεις κινηση στην Αθηνα. Κι εγω το κανω, αλλα μπορει να πεσω εξω για ενα τεταρτο. Ε λοιπον αυτο το τεταρτο που θα περιμενω εγω με το αυτοκινητο κατω απο το σπιτι σου επειδη θα εχω υπολογισει αυξημενη κινηση και οχι κανονικη, ειναι το ιδιο τεταρτο που θα περιμενεις εσυ σπιτι σου αν εχω υπολογισει κανονικη κινηση και τελικα εχει αυξημενη. Προσωπικα οταν περιμενω σπιτι μου να με παρουν απλα δε με νοιαζει οση ωρα και να αργησουν (εκτος απο περιπτωσεις που πρεπει να παμε συγκεκριμενη ωρα σε συναυλια, σινεμα κτλ), αντιθετα αν περιμενω με το αυτοκινητο κατω απο σπιτι καποιου αλλου ειναι απιστευτα σπαστικο και γι αυτο με θεωρω πολυ βλακα οταν αργω και ο αλλος περιμενει απο κατω.
Παντως ειδικα οσον αφορα την τελευταια σου προταση, κανω παντα το math και απλα ποτε μα ποτε δε δουλευει, απλα ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να υπολογισεις να εισαι συγκεκριμενη ωρα, μπορεις να υπολογισεις να εισαι νωριτερα, και αυτο απλα δεν το κανω ποτε![]()