Όη, τώρα είναι καλύτερο, απλά θα ήθελα να μην καταλήξει απλά σε ένα παλιό καλό manhunt. Θα κάνουν δεύτερη season, γνωρίζει κανείς; Καλό θα ήταν να όχι.
Όη, τώρα είναι καλύτερο, απλά θα ήθελα να μην καταλήξει απλά σε ένα παλιό καλό manhunt. Θα κάνουν δεύτερη season, γνωρίζει κανείς; Καλό θα ήταν να όχι.
Απ'ότι ακούγεται μάλλον όχι, αρκετοί από το cast έχουν υπογράψει ήδη σε άλλες σειρές για του χρόνου, τα νούμερα δεν έχουν βελτιωθεί πολύ, και βάση διαφήμισης και θέσης στο πρόγραμμα το ABC φαίνεται να επενδύει τελικά στο V για "συνέχεια του Lost" (μπήκε ακριβώς μετά από το Lost στο πρόγραμμα, το μπάτζετ παραμένει υψηλό κλπ), οπότε υποθέτω θα τελειώσουν το σενάριο που υπάρχει ήδη στο FlashForward και δεν θα ανανεωθεί.
Το επ ήταν καλό, γενικά υπάρχουν κάποια σεναριακά πράγματα που ενδιαφέρουν, το ταξίδι στη Σομαλία, τι θα παιχτεί με τον θάνατο Dimitri, πως και αν θα εξηγηθεί το ότι παρά τις παρεμβάσεις κάποιοι θα ζήσουν ακριβώς το ίδιο μέλλον. Αρκεί δηλαδή να βάλουν 2-3 "special" επεισόδια, να αναπτύξουν αρκετά την πλοκή στα άλλα και θα συνεχίσει καλά για τα 8-10 επεισόδια που μένουν.
τι είναι το V;
http://www.imdb.com/title/tt1307824/ , με Baccarin και Julliet από Lost, εξωγήινοι_σαν_εμάς έρχονται στη γη, το παίζουν φιλικοί αλλά έχουν ΚΑΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ και από 'κει και πέρα έχει να κάνει με ομάδα ανθρώπων που αποτελούν μυστικά την αντίδραση κλπ. Για μένα υπερβολικά μέτριο και πολύ χειρότερο ως τώρα σε σχέση με το FF. Υπάρχει και θρεντ εδώ
Ε όχι και συνέχεια του λοστ το ριμεικ παλιάς σειράς. ΦΦΣ.
εκεί που κατά την διάρκεια του 14ου επεισοδίου έλεγα ότι σταματάω την σειρά .. η τελευταία σκηνή ήταν λίγο ανατριχιαστική.. άντε να δούμε.. υπομονή ένα ακόμη
Hey Bobby Marley, sing something good to me
this world go crazy, it's an emergency
Ωραίο ήταν, αρχικά πρέπει να ήταν σχεδιασμένο για 2 επεισόδια (ένα με το σκάκι και ένα το υπόλοιπο, που βοήθησε να μείνει και μπατζετ). Είχε 1-2 βιαστικά σημεία αλλά αν το προσέξουν και στρώσουν λίγο την υπόθεση πάει για δυνατό φινάλε
ω, ωραίο αυτό.
πόσα επεισόδια μένουν;
εντάξει, έχω αρχίσει και το βλέπω ως κωμική σειρά πλέον.
Τα goofs είναι το αγαπημένο μου σημείο.
Spoiler
έχει διάφορα χαριτωμένα γενικότερα που μου θυμίζουν Austin Powers
Δεν το συζητάω φυσικά , θα το δω μέχρι τέλος ,![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Μέτριο μου φάνηκε τουλάχιστον όμως προχώρησε αρκετά, υποθέτω στο επεισόδιο της 29ης Απριλίου θα είναι η 29 Απριλίου και στην σειρά ε; Γιατί τώρα υποτίθεται ότι είναι 15 Μάρτη και πρέπει να περάσει ένας + μήνας σε ένα επεισόδιο.
re malakes γιατι δε μου ειπατε τιποτα?
ειδα τα 4 πρωταζ και βλεπω πενυ, τσαρλι και επιτελους μια πιο τερμινατορικη αντιμετωπιση τοθ ταιμ τραβελ. και παω να ποστυαρω να σας βρισω που με εχετε στην απεξω και διαβαζω οτι τη συχενεστε τη σειρα. γιατι?επειδη θα σας τα πρηξω και εδω? περιμενω ποστ φιξερ
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band