δεν κσέρω τι λέτε, εγώ καύλωσα με το επεισόδιο όσο με λίγα φέτος. τρέχα γύρευε.
δεν κσέρω τι λέτε, εγώ καύλωσα με το επεισόδιο όσο με λίγα φέτος. τρέχα γύρευε.
Το οτι υπαρχει αλληλεπιδραση μεταξυ των δυο εναλλακτικων πραγματικοτητων ειναι οντως πολυ πιθανο, μονο που στο ενα συμπαν εχουμε 2004 και στο αλλο εχουμε 2008. Μηπως το σημαδι που κοιταει ο Τζακ στον καθρεφτη ειναι επειδη επεσε το αεροπλανο στο παραλληλο συμπαν και καπου χτυπησε? Επισης, λεω γω τωρα, μηπως το κεφαλι της Σαν στον καθρεφτη που το κοιταει ειναι επειδη το χτυπησε καπου στο κανονικο συμπαν πανω στο νησι, κι οχι στο δεντρο που τη βλεπουμε 4 χρονια μετα? Εκτος κι αν καπως "προβαλλεται" το ενα συμπαν στο αλλο με astral projection και πουτανα ολα. Κατι ειπαν και για μανγκο στο επεισοδιο![]()
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
δεν εχω δει το καινουριο ακομα
καλο το 9 για εμε το μοναδικο πραγματικα καλο επεισοδειο της season αλλα μεχρι εκει
δεν μαρεσει η τροπη της σειρας στην 6η και πιανω τον εαυτο μου νακανει αγγαρεια ωρες ωρες λες και βλεπω 3η season heroes
Απλά να μοιραστώ αυτό το link, γιατί, ε, εφόσον είναι son of a bitch, άρα σκύλος, και είναι, όπως το λέει ο Cory Doctorow, h4wt, κι έχω ένα κάτι με τους σκύλους σ' αυτή τη φάση ειδικά... αχ, ας μην το αναλύω τώρα... Δείτε το vid απλά...
(\ /)
( . .)
c(")(")
Playing with the hand I was dealt - Playing to win.
If I blow your mind, do you promise not to think in my mouth?
ΛΟΛ.. πολυ καλο!!
ας διορθώσει κάποιος το email παρακολουθησης που μας ερχεται για το lost.. δεν ειναι ενεργό ολο το link κ με βγαζει παντα στη πρωτη σελιδα. ΜΕΡΣΥ
Hey Bobby Marley, sing something good to me
this world go crazy, it's an emergency
Επίσης
wtf, είχα την εντύπωση ότι απαντήθηκε αυτό στο Ab AeternoWhen you discover the four-letter word that the show is all about, in tonight's episode, you "so won't hate it."