Page 16 of 19 FirstFirst ... 61415161718 ... LastLast
Results 226 to 240 of 276

Thread: φασιστοσυλλήψεις

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

ρε μαλάκα δεν τα λένε στην εκπαίδευσή τους στις νήσους φερόες όπου κατάφεραν να νικήσουν τους navy seals, τα λένε σε ΕΠΙΣΗΜΗ παρέλαση στο κέντρο της γαμημένης Αθήνας με χιλιάδες μαλάκες να τους χαζεύουν, είναι εκείνη τη στιγμή η επίσημη εικόνα της πολιτείας προς τα έξω. ναι, όλοι ξέρουμε τι είναι ο στρατός και οι παρελάσεις, όταν όμως γίνονται τελείως ξεδιάντροποι και δεν έχουν πρόβλημα να τα πουν φάτσα φόρα, αυτό σημαίνει ότι έχουμε ξεφύγει και πλέον γίνονται αποδεκτά πολύ χειρότερα πράγματα. πώς να το πω, κι εγώ στην καταμέτρηση φωνάζω πολ ποτ και το μυαλό μου χάνω, δεν το κάνω στο αμφιθέατρο την ώρα του μαθήματος.

Senior Member MaX Payne's Avatar

το ρε μαλακα τι το βαζεις να δωσεις εμφαση?

ποια επισημη πολιτεια και μαλακιες
    20 oykades οι πιο καβλωμενοι που εχει ο ΕΣ φωναξαν μια μαλακια τσαμπα μαγκια λες και θα γαμησουν αλβανους

να ασχολουνται τα καναλια ειναι για μια μερα και να πει καμια μλκια ο χρυσοχοιδης

στους πιο πάνω απάνταγα κυρίως.

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Quote Originally Posted by rage for order View Post
    Νόμιζα ότι δεν έπαιζαν τέτοιες απόψεις στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις παρελάσεις. Τελικά είναι κατά των μαθητικών μόνο;

Ανθρώπινα δικαιώματα λέει!
    Το "ανθρώπινα δικαιώματα" αυτό καθεαυτό σου φάνηκε άκυρο ή το "εκδήλωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα", δηλαδή το οξύμωρο της παρέλασης ως εορτή αυτών;

Senior Member rage for order's Avatar

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
    ρε μαλάκα δεν τα λένε στην εκπαίδευσή τους στις νήσους φερόες όπου κατάφεραν να νικήσουν τους navy seals, τα λένε σε ΕΠΙΣΗΜΗ παρέλαση στο κέντρο της γαμημένης Αθήνας με χιλιάδες μαλάκες να τους χαζεύουν, είναι εκείνη τη στιγμή η επίσημη εικόνα της πολιτείας προς τα έξω. ναι, όλοι ξέρουμε τι είναι ο στρατός και οι παρελάσεις, όταν όμως γίνονται τελείως ξεδιάντροποι και δεν έχουν πρόβλημα να τα πουν φάτσα φόρα, αυτό σημαίνει ότι έχουμε ξεφύγει και πλέον γίνονται αποδεκτά πολύ χειρότερα πράγματα. πώς να το πω, κι εγώ στην καταμέτρηση φωνάζω πολ ποτ και το μυαλό μου χάνω, δεν το κάνω στο αμφιθέατρο την ώρα του μαθήματος.
    Είπαμε είναι μιλιταριστική εθνικιστική εκδήλωση και οι ειδικές δυνάμεις σε όλο τον κόσμο στελεχώνονται από φασίστες του κερατά. Το ότι το λένε φάτσα φόρα είναι καλό για να τα βλέπουν και οι ηλίθιοι ακόμα. Οι Κίνηση των αστείων αριστερών και εσείς οι υποστηρικτές τους αν θέλατε να μην γελάει ο κόσμος μαζί σας ας ζητούσατε την κατάργηση των παρελάσεων που είναι και εφικτός στόχος. Αλλιώς είναι σαν λες ας κατεβαίνει ο στρατός αλλά να πάει χωρίς βήμα γιατί έτσι προωθεί τον μιλιταρισμό.

Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
    Νόμιζα ότι δεν έπαιζαν τέτοιες απόψεις στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις παρελάσεις. Τελικά είναι κατά των μαθητικών μόνο;

Ανθρώπινα δικαιώματα λέει!
    Το "ανθρώπινα δικαιώματα" αυτό καθεαυτό σου φάνηκε άκυρο ή το "εκδήλωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα", δηλαδή το οξύμωρο της παρέλασης ως εορτή αυτών;
    και τα δύο

ΣΥΚΑΑΑΑΑ

δεν μ' αρέσουν.

PKK IRA HAMAS

σε ψάχνουνε.

εντιτ: αν δεν πιστεύεις ότι το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού και οι κατα συνέπεια εθνικοαπελευθερωτικοί αγώνες δεν αφορούν άμεσα τα "ανθρώπινα δικαιώματα", είσαι αδερφή.
    Last edited by stam and the witches; 27-03-2010 at 17:22.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Είμαι όντως νιάνιαρο και δεν έχω κάνει στρατό, ξέρω ωστόσο τι γίνεται σε μια εκπαίδευση ΟΥΚαδων και γι' αυτό δεν με εκπλήσσουν τα ίδια τα συνθήματα.

έχεις ακούσει, δεν ξέρεις
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

δήθεν asimoulis's Avatar

καλά άμα γίνει πραξικόπημα ο rage for order και τα φιλαράκια του θα λένε "ε στρατός ήταν τι περιμένατε να κάνει σιγά την είδηση" ξέρω γω. μην τρολλάρετε ρε μπορούμε να το κάνουμε καλύτερα.
    Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
    Είπαμε είναι μιλιταριστική εθνικιστική εκδήλωση και οι ειδικές δυνάμεις σε όλο τον κόσμο στελεχώνονται από φασίστες του κερατά. Το ότι το λένε φάτσα φόρα είναι καλό για να τα βλέπουν και οι ηλίθιοι ακόμα. Οι Κίνηση των αστείων αριστερών και εσείς οι υποστηρικτές τους αν θέλατε να μην γελάει ο κόσμος μαζί σας ας ζητούσατε την κατάργηση των παρελάσεων που είναι και εφικτός στόχος. Αλλιώς είναι σαν λες ας κατεβαίνει ο στρατός αλλά να πάει χωρίς βήμα γιατί έτσι προωθεί τον μιλιταρισμό.
    έχεις δίκιο.

πρώτον η αφίσα λέει για μαθητικές παρελάσεις και δεύτερον αναφέρομαι στην μαλακία της Κίνησης μπλαμπλα την οποία υποστήριξες, δεν ασχολήθηκα με ανταρσύα.

asimoulis μου έχουν πει ότι είσαι μουλου.

Τσουνάμι σε φλυτζάνι Candiru's Avatar
    Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;

http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html

http://rockandecology.blogspot.com/

Senior Member freak brother's Avatar

αυτοι δεν ηταν του ναυτικου ηταν του λιμενικου.. και δεν υπαρχει ποια η ουκ ειναι μυκ.. κας μας βαζαν να λεμε κατι παπαριες στον στρατο για τα μαυρα τα μπερε που θα καρφωσουμε στον μιναρε και κατι τετοια.. αλλα δεν σαναγκαζε και κανεις.. σε μια φαση ενα μπιλντερι φανταρος την επεσε κιολας σε εναν ανθ/χο και του πε δεν γουσταρω να φωναζω τετοιες μαλακιες και χεστηκε πανω του ο αξιωματικος και τα κοψανε.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Tags for this Thread