Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 84

Thread: Shai Hulud (USA) & Τardive Dyskinesia & Others- 22/03/2010 [AN Club|Athens]

Senior Member

Quote Originally Posted by nikos_souvlas View Post
    Εμπεριστατωμένη η απάντησή σου, μπράβο Η κριτική είναι δικαίωμα του καθενός, δεν μπορείς να μου το αφαιρέσεις Αν μπορούσα θα πήγαινα και Αυστραλία, αλλά τα "air tickets" είναι ακριβά Αρκούμαι στην Ευρώπη

Στο πρώτο μου ποστ είπα: πώς τα τρώτε ή πώς ΣΑΣ τα τρώνε. Τα 'πες μόνος σου. Μαζόχας είσαι όμως; Τόσα μαγαζάκια παίζουνε που χωράνε 100 άτομα. Και μετά δεν θα βγαίνουνε "μίζεροι" σαν και μένα να σε κριτικάρουνε δημοσίως, μιας και αν αφαιρέσεις τη χιλιάρα, το "ticket" θα 'ναι πιο φτηνό, σωστά;

Υ.γ. ακόμα δεν μου 'χει απαντήσει κανείς για τις μπάντες με το βανάκι και τα "tickets" των 14-15 ευρώ, που έθιξα πριν (2 φορές κι όλας). Θέλω να δω πόσο καλός είσαι στα μαθηματικά εκεί! Επίσης, πόσο καλός είσαι στα μαθηματικά -πάλι- όταν οι Isis γεμίσανε το Ρόδον, το Αν, αλλά και προσφάτως, με πολλάαα εισιτήρια κομένα στα 30 ευρώ.

Βασικά βαρέθηκα. Γεια χαρά
    dike mou

WTF

ti fasi re file?giati tosi strava?uparxoun tosoi na katagoriseis re file apo etairies kai esu ta evales me mia pou fernei tous shai hulud??
    i prosegisi sou einai entelos la8os.profanws eisai mesa sto xwro gia na xereis toses leptomereies alla mallon den exeis prospa8isei na stiseis kati antistixo.i ellada einai agoni grammi filos opoion kai na fereis prepei na tou exasfaliseis tickets gia ton politismo.opote vanakia trena leforeia kapout leme.out of the fuckin question.

egw den xerw kanena proswpika apo tin world apreciated kits alla de nomizw na eina toso exupnoi i vlakes pou na eipan : loipon bgainoume me 8e tickets me 200 atoma.poso kosmo 8a exei??200 atoma loipon.opote 200 x 12 = 2400.ara kai gamw as to valoume 20e na tsepwsoume 2400e.einai profaneis apo autes tis paragwges oti bgainoun polu ligotera lefta aposa nomizeis.gia mia mpanta edw stin ellada kleineis ena live se alli poli tupou a8ina saloniki kai me 8 euro ticket kai gia na bgoun ta exoda sou 8es 150 tickets stegna to ligotero kai milaw gia mia mpanta oxi 2 i paketaki pou kanei tour.kai ama 8es 8a sou kanw kai analutika to logarismo gia mpantes tou eswterikou ti exoda exoun gia na kanoun ena live se alli poli an mou to zitiseis alla fantazomai den xreiazete ka8oti xereis afou eisai sto xwro.

osanafora tous xorigous pigaine esu yaxe na vreis xorigous.sou dinw ena mina kai 8elw na dw posa lefta mazeyeis.posoi 8a endiafer8oun na dwsoun estw kai 50e gia tous shai hulud i tous ka8e shai hulud.

episis koye tis moirolatreies peri elladas kai loipes malakies.an 8es na kaneis kati gia na allaxei i katastasi sigoura i lusi den einai na ka8esai na krazeis pisw apo mia o8oni epikalontas tin au8entia pou katexeis sto xwro enw polu polu aderfistika les atakes tupou
    vasika vare8ika...den asxoloumai allo...den exei noima,de 8a bgalei pou8ena i sizitisi.

an xereis kati kalutera aptous allous min ka8esai na kokoreuesai kai na to les.ta pramata einai apla.

KANTO

egw den exw paei sti germania.8a paw fetos prwti fora sto rock im park.kamia sxesi me tis paragwges pou milame.alli fasi.i or8ografia mou einai pio skata apolon kai gi auto grafw me greeklish.episis eimai 26 opote mallon kai egw roufousa tin pipila mou i mou allazan panes tote esu pou isoun mesa sti fasi.eisai faseos diladi kai ka8esai krazeis 20 xronia xwris na exeis kanei kamia kinisi na allaxeis tipota.

auto xereis ti se ka8usta.se ka8usta ellinara me oli ti simasia tis lexis.ka8omai sti kanapedara mou kai krazw mexri to prwi.

telos exw na pw oti egw proswpika den exw akousei pote tous gamimenous shai hulud.twra anakaluya tin uparxi tous opote posos me endiaferei na uperaspistw otidipote exei na kanei me autous.apo ekei kai pera den anexomai na akouw malakies apo ena ellinara o opoios ka8ete kai trolarei kai flamarei mesa se ena forum gia na deixei poso megali tin exei sto 8ema kai oti ta xerei ola,enw emeis ta zwa pame kai dinoume ta lefta gia na upostixoume ti fasi i mia fasi opoiadipote i apla goustarw na paw sto live.

opote kataligoume sto exis,
    1.an se enoxlei toso i fasi stin ellada pigaine sti germania.
    2.an den se enoxlei toso wste na fugeis min pigaineis se live alla min ginesai eristikos kai epi8etikos pisw apo mia o8oni
    3.an niw8eis oti mporeis na prosfereis pragmatika xwsou sti fasi kai deixe se olous ti mporeis na kaneis me tis gnwseis sou.

den i8ela n upostirixw oute diorganwtes oute mpantes file,o logos pou esteila einai epeidi apla o tropos pou grafeis kai auta pou grafeis me enoxlisan.stegna file entelos antiepikoinwniakos tropos na kaneis mia sizitisi.

kai gia telos exw na pw oti oxi mono de vare8ika alla
    bring it on dike mou.eimai edw kai perimenw apantiseis,giati otan anoigeis sizitisis prepei kai na tis kleineis

waker apostolisxxx's Avatar

Για αυτούς που ρώτησαν, δυστυχώς παιδιά οι Shai Hulud είχαν overweight πάνω από 1000 euros και μην έχοντας (όπως ισχυρίζονται) να το πληρώσουν, χάσανε την πτήση.
    Εγώ το πληροφορήθηκα από το booking agency τους (αν ακούγεται και αυτό κάπως, εννοώ αυτούς που τους κλείνουν τα lives τέλος πάντων) 5 λεπτά πριν φύγω για το αεροδρόμιο.
    Προσπάθησα μαζί με φίλους να βρούμε μια λύση, εώς και να αγοράσουμε νέες πτήσεις αλλά δεν έπαιζε με τίποτα...
    Πολύ αντι-επαγγελματική συμπεριφορά (ακόμα δεν μου έχουν στείλει ένα e-mail έστω για συγνώμη) μιας και θα μπορούσαν απλά να με είχαν ενημερώσει για το extra βάρος πολύ πιο πριν (όπως κάνουν πάντα οι μπάντες) ώστε απλά να το προσέθετα μέσω internet αρκετά φθηνότερα ή έστω να με πάρουν ένα τηλ. πριν χάσουνε την πτήση να βρούμε μια λύση.
    Τα εισιτήρια τα έχουν στην κατοχή τους από μέσα Γενάρη στην τελική και ξέρανε πολύ καλά όλες τις πληροφορίες.
    Και εκτός αυτού επικοινώνησα με την tour manager τους 2-3 φορές μέχρι και το Σάββατο (ξαναέστειλα και το flight info) και μου έλεγε 'όλα καλά'.
    Όσο το εξηγώ ή το γράφω μου φαίνεται ολοένα και πιο τραγικό...

Τώρα για τα υπόλοιπα δεν νομίζω ότι χρειάζεται να γράψω και τίποτα.
    Όποιος ξέρει καταλαβαίνει απόλυτα και επίσης θα γνωρίζει ότι γίνεται 'αγώνας' κάθε φορά ώστε
    να μπει το μικρότερο δυνατόν εισιτήριο στις συναυλίες της World's Appreciated Kitsch.
    Να κάθομαι τώρα να αναλύω τι και πως, να βγάζω κομπιουτεράκια και να απολογούμαι στον κάθε
    ανώνυμο είναι άσκοπο.

Οι μπάντες με τα van:
    Εκεί πάντα μπαίνει φθηνότερο εισιτήριο διότι γλυτώνεις τα αεροπορικά και συνήθως
    οι μπάντες που ταξιδεύουν με van έχουν και λιγότερες απαιτήσεις (οικονομικές και μη).
    Έστω και με van μια μπάντα του βεληνεκούς π.χ. των Integrity χρειάζεται σίγουρα ένα 500αρικο
    το show (ενοικίαση van / εξοπλισμού, βενζίνες, πληρωμή του booking agency που σε κάποιες
    περιοδείες περιλαμβάνει και οδηγό και ίσως κάποια μικρή αμοιβή).
    Αν προσθέσεις τα 900-1200 του club, τα 250 για αφίσες
    (δεν σου βάζω και έξοδα αφισοκόλλησης, πες ότι τις κολλάς μόνος σου ή με φίλους, όπως
    κάνουνε συνήθως στις μικρότερες συναυλίες)
    και ένα 50αρι στην ξεφτίλα το φαγητό,
    και ας πούμε ότι φεύγουνε μετά το show ή τους κοιμίζεις σπίτι σου (οπότε γλυτώνεις ξενοδοχείο),
    φτάνουμε στην καλύτερη τα 1700-2000 ευρώ παραγωγή.
    Οπότε τα 14-15 ευρώ μια χαρά μου φαίνονται (μιας και η εφορία παίρνει το 14% από
    κάθε εισιτήριο).
    Και μην ξεχνάμε ότι κάποιες εταιρίες διοργάνωσης (για παράδειγμα η Catch The Soap)
    έχουνε και γραφεία, πληρώνουν ΤΕΒΕ και ένα σωρό άλλα έξοδα.

Τώρα, αν καταφέρεις και μαζέψεις 500 άτομα στους 25 Ta Life ή στους Integrity ή στους
    Jeniferever και βγάλεις χρήματα, τι να πω... Μαγκιά σου.

Δεν θέλω να απολογούμαι, ούτε και εκπροσωπώ κανένα, και ξενερώνω
    με τον εαυτό μου που μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης με την σκηνή
    και τόσα πράγματα (οι συναυλίες είναι ένα μικρό μέρος από όλα αυτά,
    γι'αυτό και είναι περιορισμένες άλλωστε) κάθομαι σε ένα forum και παραθέτω
    όλα αυτά.

Όπως έλεγαν και οι TXC 'Πες κάτι θετικό ή βγάλε τον σκασμό'.
    Αλλιώς κάντο μόνος σου.
    "Dream about a purpose and a reason to exist, dream about the love that everyone's missed. Throw your dreams away and join the frightened world, you should be ashamed." (Ian MacKaye/Embrace)

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

ο πελάτης έχει κάθε δικαίωμα στην γκρίνια , μιας και αυτός είναι στην τελική που πληρώνει, δεν μπαίνω στην διαδικασία αν έχει δίκιο ή άδικο , απλά το αναφέρω.

Τώρα επειδή έχει γίνει πιπίλα το "κανε το μόνος σου" απλά να το πω ότι είναι τουλάχιστον απαράδεκτο ως επιχείρημα έτσι?

Και γενικότερα διαφωνώ σε τέτοιου είδους flames , και δεν επικροτώ την απορία του σούβλα, γιατί σαν σκοπό -είναι ξεκάθαρο- δεν είχε την συζήτηση , αλλά μάλλον να εμφανίσει μια "αισχροκέρδεια" .
    Είχα σκοπό να γράψω σεντόνι, αλλά δεν είμαι άνθρωπος τον αντεγκλήσεων
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

το ζουμί είναι το εξής, και αυτό να ξέρετε αφορά το μεγαλύτερο μέρος της εξέδρας (του κοινού).

Δεν μας νοιάζει πόσο στοιχίζει μια συναυλία , ούτε τα έξοδα του κάθε ένα. Εμείς λέμε , α έρχονται οι Taratatzoum , πόσο το εισιτήριο ? 1 γιούρο , που γίνεται στο "στέκι του μακελάρη" .
    α)τα δίνω γιατί γαμάνε οι Taratatzoum ,
    β)τα δίνω γιατί εντάξει δεν τους ξέρω αλλά με παίρνει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ να δω ένα ακόμα liveaki
    γ)1 γιουρο για τους Taratatzoum? γελάει ο κόσμος
    δ) στο "στέκι του μακελάρη?" ευχαριστώ ούτε για Curiosity Killed The Cat δεν πάταγα.

Εσείς λοιπών σαν διοργανωτές κάνετε ότι είναι καλύτερο -για όποιον λόγο- και εμείς αποφασίζουμε , έτσι απλά
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Δεκτό.
    Αλλά μια διευκρίνιση αν μου επιτρέπεις.
    Δεν θεωρώ τον εαυτό μου διοργανωτή με την έννοια που έχεις στο μυαλό σου.
    Προσπαθώ είτε διοργανώνοντας συναυλίες είτε συμμετέχοντας σε συναυλίες είτε
    απλά παρακολουθώντας συναυλίες να στηρίξω και να ενισχύσω αυτή την σκηνή.
    Όπου σκηνή ίσον hardcore / punk (για μένα μιλάω).
    Δεν με θεωρώ κάτι διαφορετικό από σένα και δεν θέλω να είμαστε κάτι διαφορετικό.
    Όσο πιο πολλά παιδιά συμμετέχουν με τον τρόπο τους σε αυτό, τόσο το καλύτερο.
    Γιατί, και ας σου φανεί αφελές, δεν πρόκειται απλά για μουσική (για μένα μιλάω, το ξαναγράφω)
    αλλά για τρόπο ζωής και ολόκληρη νοοτροπία.
    Μπορεί κάποιος να συμμετέχει σε μια μπάντα, να στήνει συναυλίες σε μαγαζιά, στέκια,
    καταλήψεις, πλατείες, να έχει ένα distro, να βγάζει ένα fanzine, να έχει ένα site στο
    internet, να μοιράζει flyers, να βγάζει φωτογραφίες, να έρχεται στις συναυλίες χωρίς
    τον παθητικό ρόλο του θεατή - καλλιτέχνη, διοργανωτή - πελάτη, και εγώ θα είμαι 2πλα χαρούμενος.

Αυτά τα ολίγα.
    Ίσως σου φαίνεται αφελές, ουτοπικό ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, δεκτό και πάλι.
    Απλά σου καταθέτω την άποψή μου, διαβασέ την και ας διαφωνείς, θα χαρώ.

Και στην τελική γιατί να μην το κάνεις μόνος σου;
    Οι άλλοι καλύτεροι είναι από σένα;
    Πίστη στον εαυτό σου και θέληση χρειάζεται.
    "Dream about a purpose and a reason to exist, dream about the love that everyone's missed. Throw your dreams away and join the frightened world, you should be ashamed." (Ian MacKaye/Embrace)

Quote Originally Posted by apostolisxxx View Post
    Δεκτό.
    Δεν με θεωρώ κάτι διαφορετικό από σένα και δεν θέλω να είμαστε κάτι διαφορετικό.
    Γιατί, και ας σου φανεί αφελές, δεν πρόκειται απλά για μουσική (για μένα μιλάω, το ξαναγράφω)
    Μπορεί κάποιος να συμμετέχει σε μια μπάντα, να στήνει συναυλίες σε μαγαζιά, στέκια,
    καταλήψεις, πλατείες, να έχει ένα distro, να βγάζει ένα fanzine, να έχει ένα site στο
    internet, να μοιράζει flyers, να βγάζει φωτογραφίες, να έρχεται στις συναυλίες χωρίς
    τον παθητικό ρόλο του θεατή - καλλιτέχνη, διοργανωτή - πελάτη, και εγώ θα είμαι 2πλα χαρούμενος.

Αυτά τα ολίγα.

Άσε ρε λαμόγιο… πες για τα 1500 ευρά που σου σκάω κάθε φορά που βάζεις το logo μου στους χορηγούς… αχαχαχχαχαχ. Χούμορ κάνω φυσικά!!! Πες και για την βίλλα που έχτισες!!!
    7inch distro::Hard Core/Punk & Metal
    http://www.7inch.gr

Vitamin X για πισινάρα τώρα!

.
    Last edited by nikos_souvlas; 25-06-2014 at 03:14.

Quote Originally Posted by apostolisxxx View Post
    Vitamin X για πισινάρα τώρα!
    Ο nikos_souvlas είναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ… να τον βάλεις στην free list και τα βρίσκουμε με μερεμέτια πισίνας (έτσι γιατί έχω απορία να τον γνωρίσω τον τύπο)!!! Επίσης ένα cd free από εμένα + μπίρα κερασμένη από το μπαρ!!!

.
    Last edited by nikos_souvlas; 25-06-2014 at 03:14.

Quote Originally Posted by nikos_souvlas View Post
    Μ' αρέσεις Koiliasamprela. Ρίξε το σεντόνι. "Πελάτης" ήταν η μαγική λέξη. Με συγκίνησες. Προς τον τύπο που ο εγωισμός του έχει φτάσει κόκκινο, ξαναλέω, δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με τη συγκεκριμένη "εταιρεία" του. Έτυχε να 'ναι οι Hulud. ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

Καταλήγουμε, πάντως, στο ότι η Ελλάδα είναι παγκoσμίως η εξαίρεση του κανόνα!

Στον τύπο πιο πάνω (dewalex), που ωρύεται. Η προστακτική που χρησιμοποιείς σε όλο το κατεβατό σου και οι τσαμπουκαλίστικοι χαρακτηρισμοί σου, όχι μόνο Ελληνάρα σε κάνουν αλλά και κάτι πολύ χειρότερο. Αν ήξερες να διαβάζεις (ορθογραφία δε ξέρεις, τουλάχιστον διάβασε) θα έβλεπες ότι το θέμα δεν η WAK. Αν σε τσαντίζει ο τρόπος που παραθέτω τα επιχειρήματά μου, χέστηκα, μην με διαβάζεις, απλό είναι. Τράβα ρίξε μία να στανιάρεις τώρα (είδες, με κόλλησες την προστακτική σου)

Δεκτό.

Αυτά τα ολίγα.

Αν μου απάνταγες εξ αρχής μ' αυτό το ύφος θα είχαμε κάνει μια πολλή καλύτερη κουβέντα. Αλλά το πήρες προσωπικά, ενώ δεν έπρεπε. Ίσως, ήταν και λιγουλάκι δικό μου λάθος αυτό. Θα έπρεπε να βάλω άλλη μπάντα, εκτός WAK [θα παρεξηγιόταν κάνας άλλος;]. Έθιξα ένα θέμα. Κάποιοι ενοχλήθηκαν. Αυτά που λέω πάντως, μόνο αβάσιμα δεν είναι. Όποιος έχει μάτια και αυτιά, βλέπει και ακούει. Αν εκτίθεσαι, πρέπει να να μάθεις να δέχεσαι και την κριτική.

Υ .γ. Αν χέσεις το An, δεν γλυτώνεις από ένα βάρος 1000ευρώ; Απορία μου, μαγαζιά με μικρότερο νοίκι δεν παίζουν; Όταν μπλέξεις όλα αυτά, μαζί και τους σπόνσορες και τα ΦΠΑ που ανέφερες, θες δε θες, μπαίνεις στο ρόλο διοργανωτή-πελάτη που εσύ αρνείσαι. Το τελευταίο το αναφέρω σαν γεγονός, δεν στη λέω.
    Στους INTEGRITY στον Βόλο λοιπόν (αφού δεν σε ψήνει το ΑΝ). Με van (αφού δεν σε ψήνει το air)

125 tickets X 10 euro + 500 ευρώ χορηγός

500 ευρώ το μαγαζί
    500 ευρώ οι INTEGRITY
    300 ευρώ ηχητικά
    300 ευρώ εκτυπωτικά
    Συν η μάσα τους.

Do your fuckin maths…

.
    Last edited by nikos_souvlas; 25-06-2014 at 03:15.

Παίξανε το 2003...

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

κοιτάξτε, συμπαθώ πάρα πολύ και 7inch και wak και όλη αυτή την ωραία σκηνή που κάνει πράγματα και βλέπουμε και κανα σοβαρό live/distro κλπ. εδώ κοντά. όμως νομίζω παρεξηγήσατε το σούβλα, δεν υπάρχει άτομο που να πηγαίνει σε συναυλίες και να μην έχει τους ίδιους προβληματισμούς. κι εντάξει, εμείς ξεπεράσαμε το στάδιο "φακ στη γερμανία οι arkangel παίζουν με 5 €!", ξέρουμε και τις τιμές του ΑΝ κι απ' όλα, κι ότι δε φέρνει κανένας τους σάι χουλούντ για να κάνει λεφτά (εκτός αν λέγεται λώρης). από κει και πέρα όμως, η απάντηση "τι λες ρε φίλε εγώ δεν το κάνω για τα λεφτά, τράβα φέρτους μόνος σου" δεν καλύπτει κανέναν. είναι γεγονός ότι όσα και να παίρνει η εφορία, το ΑΝ, η πίτα του παππού και δεν ξέρω γω ποιος άλλος, πάντα υπάρχει κάποια πίσω πόρτα. παραδείγματα: darkest hour 10€ το 2004 νομίζω που δεν τους ήξερε η μάνα τους ακόμα δω πέρα, με ακόμα πιο άγνωστες μπάντες να έχουν πάτωμα 15€. tragedy ΤΣΑΜΠΑ στο πολυτεχνείο- κι εντάξει, δε γίνεται να φέρνει επαγγελματίας αναρχοπάνκηδες στο άσυλο, δεν πρέπει κάποια στιγμή όμως και οι μπάντες που θέλουν να μιλάνε για DIY να βγάζουν τα λεφτά τους από το merch (που τότε ξεπούλησε) και αυτοί που τους φέρνουν από τις "δωρεές"; (το λεγόμενο κράνος θυμάμαι είχε γεμίσει φράγκα, ίσως και περισσότερα απ' όσα θα είχαν βγάλει αν υπήρχε στάνταρ εισιτήριο. στην τελική δε μιλάμε για hip hop αλλά για κάτι που υποτίθεται έχει και ένα γαμημένο background, ακόμα και οι bolt thrower ξέρω γω που είναι ΜΕΤΑΛΖ θα παίξουν στον πιο ακριβό (?) χώρο με 20ευρο. Γενικά δεν ξέρω, το πρόβλημα είναι ΚΑΙ στις μπάντες (συγκεκριμένα οι σάι χουλούντ ποτέ δε μου γέμισαν το μάτι- εξαιρετικοί δίσκοι και ωραίο το live το '06, αλλά ο περιφερόμενος θίασος του fox με διαφορετικό line-up κάθε μήνα μου κάνει για μεγάλη αρπαχτή), ΚΑΙ στους διοργανωτές ΚΑΙ στο κοινό (που αντί να ενισχύσουν σοβαρές προσπάθειες με νέες μπάντες και φθηνό εισιτήριο προτιμούν να δουν hatebreed με 40 ευρώ στη φάση).

Γενικά γαμήθηκε το θρεντ, αλλά το θετικό θα ήταν αντί να υπάρξει ολόκληρη μανούρα με αυτά που είπε στην αρχή ο σούβλας, να συζητηθεί ΓΙΑΤΙ σε βουλγαρία και τουρκία 5 ευρώ και στην ελλάδα 25 (inb4 ύψος μισθών).

.
    Last edited by nikos_souvlas; 25-06-2014 at 03:15.