τι να πιασω απ'τα δυο λετε;
![]()
this is radio freedom.
tin psixanalisi piase mpas k iremiseis ligo!!!
on topik: apologia swkratous tou platwna (epwnimo de leei)
το λακάν, το άλλο έχει σκατά εξώφυλλο.
οντόπικ, εδώ και πολύ καιρό τον νο. 1 καταζητούμενο του λεκαρέ και το μια νύχτα του χειμώνα ένας ταξιδιώτης του καλβίνο, αλλά κάτι παίζει αυτή την εποχή και δεν έχω καθόλου όρεξη. έχετε να προτείνετε τίποτα που να διαβάζεται νεράκι (και να μην είναι ντανμπράουν) μπας και ξεσκαλώσω;
Highsmith, Taibo ΙΙ, Manchette τσεκαρε
εντιτ: τουλαχιστον για μενα αυτα κανουν την δουλεια τελευταια. παιζει καπου στο νετ ο πρωτος ripley σε .lit αν ενδιαφερεσαι. επισης μην κρινεις ενα βιβλιο απο το εξωφυλλο του
Last edited by metamelia3; 22-03-2010 at 13:13.
this is radio freedom.
taibo II διάβασα τα ερωτευμένα φαντάσματα και αν και η ιδέα ήταν πολύ ωραία την ξεπέταξε πολύ πρόχειρα και με απογοήτευσε. χάησμιθ ναι, διάβαζα και μια συνέντευξη της πρόσφατα, θα πάρω κανάν ρίπλεη μου φαίνεται. θενξ καλκη!
τεσπα εγω θα σου στειλω το πρωτο ριπλεη αν βρω που το'χω βαλει. μιας και το λεμε και για οποιον ενδιαφερεται, για διαβασμα σε pc παει: lit > djvu > chm > html > pdf
this is radio freedom.
Highsmith τι; Ό,τι έχω διαβάσει ήταν πολύ χλιαρό. Taibo Dyo έχω διαβάσει το μισό που έχει γράψει με τον Σουπ κι ήταν χειρότερο από χλιαρό. Έφταιγε αυτό μόνο;
Διάβασε κάνα Ροθ ακόμα. Ή Wilde.
Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día
ε εγω τις ιστοριες για μισογυνηδες και τον πρωτο ριπλεϋ εχω διαβασει απο χαησμιθ και μ'αρεσαν. επισης γενικα απ'οτι εχω παρατηρησει ταϊμπο η κωλογουσταρεις η βαριεσαι. δεν ξερω απο κανεναν να λεει "καλο ειναι αλλα νταξ".
this is radio freedom.
Κείνο με τον Subcomandante το 'χεις διαβάσει;
'Η και κάνας άλλος, μην ντρέπεστε.
το ανησυχοι νεκροι; οχι. αλλα θα το καμω καποια στιγμη.
this is radio freedom.
απο taibo εχω διαβασει την σκια της σκιας. οχι το αγαπημενο μου βιβλιο αλλα συμπαθητικο. για οποιον του αρεσουν τα αστυνομικα.
Μετά από αρκετό καιρό βιβλιαράκι: Σιντάρτα του Έσσε, αρκετά ενδιαφέρον
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.
Διαβάζω το τελευταίο του Μάτεσι, το Graffito. Μισώ την κάθε στιγμή. Χαρίζεται μόλις το τελειώσω ή και νωρίτερα.
(It's dreadful, but quite short.)