επειδη ειδα να αναφερεστε σε επεισοδια πιο παλια, απο 5ο κυκλο, και τα εχετε λιγο μπουρδουκλωσει ενω εγω τα εβλεπα κρατωντας σημειωσεις, ας πω κατι για αυτα γιατι για τον 6ο κυκλο οτι ειχα να πω το ειπα και δε θα με τρελανουν εμενα οι αρχιδες παραγωγοι

ναστε σιγουροι οτι οταν ο μπεικον με μορφη πατερα τζακ, λεει στο λοκ τον αληθινο, τον φλωρο ουαν ρε παιδιακι μου, οτι σει χαλο του μαι σαν, εννοει τον τζακ 100%
ο καπνος οποιανου μορφη παρει , παοιρνει και τις αναμνησεοις τους και τα βιωματα τους. σε τζακ αναφερεται και οχι σε καποιον υποτιθεμενο γιο του μπεικον

αλλη μια αποδειξη περι τουτου ειναι κατι πολυ σημαντικο που δε πηρατε πρεφα. με το που παει ο λοκ νεκρος στο νησι και τον αναλαμβανει ο μπεικον, τον δειχνει σε ενα καρε να τρωει ενα μανγκο απολαυστικα να κοιτα το υπερπεραν και να λεει στον (νομιζω ηταν ο χερλυ) οτι αυτο ειναι το καλυθτερο μανγκο που εχω φαει ποτε στη ζωη μου. προφανως αναφεροταν στη ζωη του αληθινου λοκ, και ο λοκ δεν ειχε φαει καλυτερο μανγκο απο αυτο. ηξερε τα παντα περι λοκ δηλαδη. ετσι ακριβως ξερει και για το παιδι του κριστιαν. για τον ιδιοπ λογο μιαλγε στην καλυβα για την κορη του οταν εθεαθηκε εκει μαζι με κλερ και ελεγε οτι αυτος ειναι ο εγγγονος μου κιετς

μαρεσει οταν ζωγραφιζω και χωρις σημειωσεις μπροστα μου