Page 111 of 151 FirstFirst ... 1161101109110111112113121 ... LastLast
Results 1,651 to 1,665 of 2261

Thread: LOST (με spoilers) 2 [TV]

saiks & kaltses Lethargica's Avatar

Quote Originally Posted by kontan View Post
    Quote Originally Posted by Abruzzi View Post
    6.09 promo

Spoiler
    richard
    centric επεισοδιο,μονο επικο μπορει να ειναι
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΡςΣΑΩΣΑΗΗΗΗΗΗ

ριτσααααααααααααρντ
    if your heart holds any riches, lend a helping hand

Senior Member

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Quote Originally Posted by Phoebus View Post
    HURRRRRRRRRRRR μα τον ρωτάει "who is your son?" αμέσως μετά χάνεται. Και αν το μάθαινε θα το βλέπαμε, είναι σημαντικό. Πχ, ποιος ξέρει ότι η Claire είναι η αδερφή του Jack;

Περιμένω εναγωνίως flashback/sideway καπνού.
    Πρεπει να φυγω και δε διαβασα ολα τα αλλα που ειπατε να δω αν εχω καμια απορια, αλλα πανω σε αυτο, ΤΙ ΛΕΣ ρε φιμπους?
    Τι αναλυεις εκει περα, δεν καταλαβα... Ο Καπνος με τη μορφη Κριστιαν λεει στον Λοκ να πει "γεια" στον γιο του, δηλαδη τον Τζακ.
    Το αν το ξερει ο Λοκ ποιανου πατερας ειναι ο Κριστιαν ειναι ΑΣΧΕΤΟ, καλλιστα εχει ολο το χρονο να το μαθει οταν φυγει απο το νησι.
    Αυτο που εξυπηρετει αυτη η αναφορα ειναι να ψηθει ο Τζακ να γυρισει πισω, γιατι οταν μιλησει με Λοκ κτλ θα λυθει το μυστηριο ποιανου πατερας ειναι.
    Τι λες ρε μλκ, δες το επ. Δηλαδή, αν είναι ΑΣΧΕΤΟ τότε για το λέει; Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ τρόπος να το μάθει. Δες μετά και το 507, στο 30:17. Ο Locke μαντεύει ότι είναι ο πατέρας του Jack, δε το έμαθε ποτέ! Και όταν του λέει ο Jack ότι ο πατέρας του έχει πεθάνει o Locke απογοητεύεται τόσο πολύ που μετά πάει να αυτοκτονήσει! Ο καπνός, ως Christian, ποτέ δε στηρίχτηκε στη γνώση του Locke πως ο Christian είναι ο πατέρας του Jack, και αυτό είναι που με παραξενεύει - γιατί το είπε;

"hai guise θα του πω κάτι ασαφές όπως 'πες γεια στον κανακάρη μου' και είμαι σίγουρος ότι θα μαντέψει πως η μορφή που είχα είναι ο πατέρας του και θα του το πετάξει, έτσι στο άσχετο, και αυτό ακριβώς είναι που θα προχωρήσει τη πλοκή."

Δηλαδή το σχέδιο του καπνού στηρίχτηκε αποκλειστικά σ'αυτό το πράγμα. Weaaaaaaaaaak.

Αυτό που εξυπηρετεί η αναφορά ΕΚΕΙΝΗ τη στιγμή είναι να νομίσεις εσύ, ο θεατής, πως αυτός είναι ΟΝΤΩΣ Ο CHRISTIAN, αλλά μόνο in retrospect ξέρεις ότι δεν είναι. Αν δεις τα επεισόδια πάλι θα παρατηρήσεις πόσο περίεργα αναπτύσσεται ο χαρακτήρας του Locke από το 505 και μετά. Σε κάνει να νομίζεις ότι είναι ο Locke (και φαίνεται πως ο ίδιος νομίζει αυτό το πράγμα!) και μέχρι το 608 έχει φτάσει να λέει ξεκάθαρα "είμαι ο καπνός". Και σε συνδυασμό με την ιστορία πως έχει μάνα κτλ αν σκεφτείς κιόλας ότι είπε ότι έχει και γιο (και γι'αυτό μιλάω για άπειρο ambiguity), ε λογικό είναι να σε βάλει σε σκέψεις μήπως τελικά αντί αυτού που έγινε (το να πει δηλαδή ο Locke πως ο πατέρας του Jack είναι στο νησί) o καπνός όταν ήταν άνθρωπος είχε πραγματική ζωή και κάποιος εκτός νησιού είναι πραγματικά ο γιος του (και γι'αυτό ίσως να θέλει να φύγει από το νησί. snip: Γιατί δε μπορεί να φύγει ενώ ο Jacob μπορεί; ).

Τέσπα, ψιλά γράμματα, αν δε καταλαβαίνεις γιατί από κείνο το σημείο και μετά η πλοκή που πραγματώνει το σχέδιο και το χαρακτήρα του καπνού μου φαίνεται απίστευτα τρύπια, ε δε πειράζει. Ελπίζουμε σε γαμάτο Ricardus επ μόνο με καταιγισμό απαντήσεων - το μοναδικό χαρτί που θα σώσει το LOST πλέον στα δικά μου μάτια.

μη γεμίσουμε μπέρνηδες όμως μάγκες, χαλαρά!

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by Phoebus View Post
    Ελπίζουμε σε γαμάτο Ricardus επ μόνο με καταιγισμό απαντήσεων - το μοναδικό χαρτί που θα σώσει το LOST πλέον στα δικά μου μάτια.
    Μαρεσει οταν η αντιμετωπιση προς κατι για το οποιο εχουν ολοι μεγαλες προσδοκιες ειναι οτι ειναι μια τρελη αποτυχια.
    Τι να σου πω, ποτε δεν καταλαβα την εμμονη με τις απαντησεις, προφανως και ολοι θελουμε να τις δουμε (δε με χαλαει το να δουμε πραγματα που θα μας οδηγησουν να τις καταλαβουμε αντι να τις δουμε), αλλα οταν βαζω επεισοδιο να δω δεν ειμαι στη φαση "ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5,64 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ".

Senior Member

@ανχόλι
    Μιλάμε πάντα με ντο κου μέ ντα. Αλήθεια, δες το 505 (για αρχή).

The Patient H.'s Avatar

Πάντως από Τετάρτη σε Τετάρτη φτάνουμε πιο κοντά σε αυτό που στηρίζω πεντεξι βδομάδες τώρα ότι πάμε σε τέλος μούφα με χίλιαδυο αναπάντητα πράγματα και μπινελίκια για τα 6 χρόνια που φάγαμε. Όσο και να το αγαπάω γαμώτο σε αυτή την σεζόν είδα μόνο ένα πολύ γαμάτο επεισόδιο (αυτό με τον Sayid) και εύκολα ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ τα λέω fillers.
    Anagkastika stirizoume Hillary

Vic Ford Prefect's Avatar

Εμένα μου αρέσει πολύ πως κυλάει το πράγμα και στα παπάρια μου αν θα απαντήσουν καυτά ερωτήματα. Το φουλ στόρι θέλω και μου αρέσει το φουλ στόρι μια χαρά.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

The Patient H.'s Avatar

Το φουλ στόρι ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ είναι μια χαρά τότε. ΣΥΝΟΛΙΚΑ το πλοίο μπάζει από παντού.

90210 Nodoordonotthereisnotry's Avatar

Για το black rock λέει!!!

Εναλλακτικά αν κράζεις, ο Parasight έχει το φάρμακο....

Quote Originally Posted by Parasight View Post
    Τι έκανε λέει

Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

μετά τον ρίτσαρντ πετάει κι ένα επεισόδιο ντέσμοντ κι όλα καλά. θα επαναλάβω ότι το λοστ πλέον έχει ολόκληρη μυθολογία που δεν αξίζει να κάτσουν να κλείσουν κάθε τρύπα της, αλλά να αναπτύξουν τους χαρακτήρες και το γενικότερο πνεύμα της ιστορίας (είτε αυτό είναι καλό-κακό, είτε επιστήμη-πίστη, είτε νεκρά πουλιά γουωλτ-βίνσεντ).

btw ο γουίντμορ δε λέει ότι δεν έστειλε το πλοίο απαραίτητα, απαντά "it's sad how little you know" στη φράση "εσύ έστειλες το πλοίο και μερικούς τύπους να μας σκοτώσουν όλους".

meh. Ghost's Avatar

μια ενδιαφέρουσα θεωρία περί τζέηκομπ και μαν ιν μπλακ

Spoiler

If you read the biblical story of Jacob and Esau you learn that their mother, Rebecca, favored Jacob (Isaac, their father, favored Esau). Isaac became blind and was going to bestow the blessing of birthright on Esau, since he was the elder. However, Rebecca convinced and helped Jacob trick Isaac into bestowing the birthright to Jacob. This infuriated Esau and he vowed to kill Jacob after Isaac died. Rebecca pleaded with Isaac to send Jacob away until Esau calmed down, so he did.
    Αυτό που μας λέει είναι ότι ο τζέηκομπ είναι ο βιβλικός ιακώβ (τα ονόματα είναι ίδια), γιος του ισαάκ, ο οποίος είχε έναν δίδυμο αδερφό, τον Ησαύ, του οποίου η μάνα του έπαιξε την παραπάνω πουστιά.

ΧΑΣΙΣΟΚΙΝΗΤΟ locust's Avatar

Quote Originally Posted by Ghost View Post
    μια ενδιαφέρουσα θεωρία περί τζέηκομπ και μαν ιν μπλακ

Spoiler

If you read the biblical story of Jacob and Esau you learn that their mother, Rebecca, favored Jacob (Isaac, their father, favored Esau). Isaac became blind and was going to bestow the blessing of birthright on Esau, since he was the elder. However, Rebecca convinced and helped Jacob trick Isaac into bestowing the birthright to Jacob. This infuriated Esau and he vowed to kill Jacob after Isaac died. Rebecca pleaded with Isaac to send Jacob away until Esau calmed down, so he did.
    Αυτό που μας λέει είναι ότι ο τζέηκομπ είναι ο βιβλικός ιακώβ (τα ονόματα είναι ίδια), γιος του ισαάκ, ο οποίος είχε έναν δίδυμο αδερφό, τον Ησαύ, του οποίου η μάνα του έπαιξε την παραπάνω πουστιά.

welcome to 2009
    [/URL]

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

επειδη ειδα να αναφερεστε σε επεισοδια πιο παλια, απο 5ο κυκλο, και τα εχετε λιγο μπουρδουκλωσει ενω εγω τα εβλεπα κρατωντας σημειωσεις, ας πω κατι για αυτα γιατι για τον 6ο κυκλο οτι ειχα να πω το ειπα και δε θα με τρελανουν εμενα οι αρχιδες παραγωγοι

ναστε σιγουροι οτι οταν ο μπεικον με μορφη πατερα τζακ, λεει στο λοκ τον αληθινο, τον φλωρο ουαν ρε παιδιακι μου, οτι σει χαλο του μαι σαν, εννοει τον τζακ 100%
    ο καπνος οποιανου μορφη παρει , παοιρνει και τις αναμνησεοις τους και τα βιωματα τους. σε τζακ αναφερεται και οχι σε καποιον υποτιθεμενο γιο του μπεικον

αλλη μια αποδειξη περι τουτου ειναι κατι πολυ σημαντικο που δε πηρατε πρεφα. με το που παει ο λοκ νεκρος στο νησι και τον αναλαμβανει ο μπεικον, τον δειχνει σε ενα καρε να τρωει ενα μανγκο απολαυστικα να κοιτα το υπερπεραν και να λεει στον (νομιζω ηταν ο χερλυ) οτι αυτο ειναι το καλυθτερο μανγκο που εχω φαει ποτε στη ζωη μου. προφανως αναφεροταν στη ζωη του αληθινου λοκ, και ο λοκ δεν ειχε φαει καλυτερο μανγκο απο αυτο. ηξερε τα παντα περι λοκ δηλαδη. ετσι ακριβως ξερει και για το παιδι του κριστιαν. για τον ιδιοπ λογο μιαλγε στην καλυβα για την κορη του οταν εθεαθηκε εκει μαζι με κλερ και ελεγε οτι αυτος ειναι ο εγγγονος μου κιετς

μαρεσει οταν ζωγραφιζω και χωρις σημειωσεις μπροστα μου
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

μόνο μαλακίες όμως. το ξέρεις και συνεχίζεις. συγχαρητήρια.

The Patient H.'s Avatar

Όλο το λοστ σε μία φέτα μάνγκο.