Έφτιαχνα καινούριες σειρές παραστατικών στο λογιστικό πρόγραμμα στη δουλειά και ξαφνικά έσκασε' η βάση. ΦΜΛ δλδ
Έφτιαχνα καινούριες σειρές παραστατικών στο λογιστικό πρόγραμμα στη δουλειά και ξαφνικά έσκασε' η βάση. ΦΜΛ δλδ
τελωνειακοί=ταρίφες=εισπράκτορες ΟΑΣΘ
αλλο εκτελωνιστης (ελευθερος επαγγελματιας) κ αλλο τελωνειακος (δημοσιος υπαλληλος ) , ετσι ? παρολα αυτα δυστυχως ειναι πληρως αλληλενδετα.
σαμπρελακι , προς τι τα πινκς ? κ γω σ αγαπω παντως !
σε ολα τα συγχρονα τουτου κλειδωνει αυτοματα, απλα εχεις την επιλογη απενεργοποιησης διοτι σε περιπτωση ατυχηματος υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα εγκλωβισμου κ την πουτσισες γιατι δεν ανοιγει με τπτ απ εξω.
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr
χμμ, δε το λες και αμαξάρα για να την έχουν βάλει στο μάτι καιρό πχ.
Όπως και νά 'χει είναι γάμησέ τα φάση να σου βουτάνε όχι μόνο το αμάξι αλλά και πιστωτικές, ταυτότητες κλπ...
FHL indeed :/
Λοιπόν η κατάσταση έχει ως εξής (αν υπάρχει και κανένας γιατρός εδώ μέσα ας μου πει), έκλεισα ραντεβού στο Ικα για γενικές εξετάσεις 15 Φεβρουαρίου για να τις κάνω 16 Μαρτίου (ήταν το πιο σύντομο), επειδή είχα λιποθυμικό επεισόδιο και ζαλιζόμουν κλπ. Επίσης η παθολόγος μου πε να κλείσω ραντεβού και με νευρολόγο επειδή μουδιάζουν συνέχεια τα χέρια μου. Τεσπά έκανα τις εξετάσεις αίματος και τώρα πρεπει να περιμένω 1 μήνα να βγούνε τα αποτελέσματα από το γιατρό που μου τις έγραψε, δηλαδή κατάφερα και έκλεισα 23 Απριλίου ραντεβού με παθολόγο (για νευρολόγο δεν βρήκα διαθέσιμο ραντεβού). Έχω 3 μέρες που ζαλίζομαι και μουδιάζω έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Και εκνευρίζομαι πιο πολύ με το ΙΚΑ το οποίο μου κρατάει 160 € απο τη μισθοδοσία μου συν τα 3πλασια που δίνει ο εργοδότης για το ίκα μουκαι θέλω να καταλήξω: έχει καποιο νόημα να πληρώνουμε τόσα για ασφάλιση? Δεν ξέρω τι παίζει και με ιδιωτική ασφάλιση αλλά και μόνο 160*14=2240 θα χα μάλλον πολύ καλή ιδιωτική ασφάλιση