Λεπόν, συγχαρητήρια ειλικρινή στην ζέλα για το πρωτάθλημα, το κέρδισαν χτες και είναι δίκαια πρωταθλητές. Ούτε εγώ δεν πιστεύω ότι θα το πετάξουν και άλλωστε δεν υπάρχει και κανείς να το μαζέψει και να το πετάξουν.
Μη μιλάτε απαξιωτικά όμως για αυτούς που σχολιάζουν την διαιτησία, ήταν κακή και ήταν φανερά υπέρ σας, δεν είναι παράγκα και τα έχω ξαναπεί αυτά, δεν υπάρχει παράγκα όπως την εννοείτε και την εννοούν στη θεσαλλονίκη αλλά είναι ένας πόλεμος εντυπώσεων, μιντιακός και παρακηνιακός που φανερά φέτος ήταν υπέρ του βάζελου. Οπότε μην πατάτε κάλους τώρα που είναι και φρέσκοι. Οι κάρτες ήταν πολλές, πάρα πολλές και μονομερείς. Αυτά περί διαιτησίας γιατί...
...οι ΠΑΟΚτζήδες δεν μπορείτε να μιλάτε. 2-0 καθαρά, χαμένο πέναλτι που θα μιλούσαμε για πούτσα τώρα και εν πάσει περιπτώσει ρε κορίτσια, ΕΝΑ ματς ήταν φέτος που σήκωνε ούμπαλα και έπρεπε να δείξετε ότι διεκδικείτε πολύ σοβαρά το πρωτάθλημα, απένταντι στον εχθρό σας, ΟΚ, αντίξοες συνθήκες, συμφωνώ απόλυτα, αλλά άλλο αντίξοες συνθήκες (τις οποίες μια χαρά τις αναπαράγετε στην Τούμπα, είναι αστείο να διαμαρτύρεστε για νταηλίκια σεκιουριτάδων και τέτοια) και άλλο σχεδόν 3-0. Ο Γκαρσία δεν δήλωνε ότι μπαίνει για να μαζέψει κάρτες; Δηλαδή του κοπήκανε τα πόδια; Μόλις τη δει ξεχνάει να παίξει; Για να πάρετε πρωτάθλημα έπρεπε να νικήσετε αυτό το ματς, και δεν πείσατε στιγμή ότι μπορείτε να το κερδίσετε. Συμφωνώ ότι είναι μαλακία να αντιμετωπίζεις και τη διαιτησία αλλά πραγματικά δε σας έφταιξε η διαιτησία, αν η ψυχολογία σας είναι τόσο ευαίσθητη τότε λυπάμαι, αλλιώς μας τα λέγατε και αλλιώς το περίμενα εγώ πάντως.
Εμείς καλά κρασά. Παίξαμε άσχημο ποδόσφαιρο, αλλά ειδικά το ματς του Σαββάτου ΕΙΝΑΙ άτυχο, και για τα 2 γκολ που φάγαμε που είναι ουσιαστικά αυτογκόλ και εκνευριστικά όσο δεν πάει και για τις χαμένες ευκαιρίες. Αλλά νταξει, αν ο κόσμος μας είναι τόσο στόκος που μετά από όλα τα φετινά φωνάζει ερνεεεεστο βαλβέεερδε, μας αξίζει και πούτσα στα πλέιοφ.