αυτό το τσ με σκοτώνει κάθε φορά.
fantastikia tainia. to nti kamprio ton misw alla itan teleios ma tin alitheia. i mousiki stin skini me tin eisodo itan ontws ipervoliki alla kalodexoumeno to olo paliomoditiko stilaki se sxesi me tis valoutes pou xoume varethei na vlepoume gia thriler
apsogo lew
Το είδα χτες στο σινεμά και μου άφησε γενικά μια μέτρια εντύπωση.
Ψάρωσα πολύ άσχημα σε αρκετά σημεία και ιδιαίτερα στην αρχή του έργου με την έντονη υποβολή της μουσικής. Με κούραζε όμως σε σημεία και έδειχνε να κάνει κοιλιά. Το στόρυ δυνατό και η πλοκή πολύ καλή αλλά κάτι φρέναρε τον ρυθμό συνεχώς.
Οτι είναι η ταινία είναι το τελευταίο μισάωρο.
I'll bury you in your god's fucked garden
και μενα δεν με ενθουσιασε ειδικα το τελευαταιο μισαωρο εκει ψιλοβαρεθηκα κιολας
μια ατμοσφαιρα την ειχε (το βιβλιο ισως να ελεγε) αλλα ενταξει μεχρι εκει
gamhse. marese pou thn thewrisa tainia me provlepsimo telos alla telika me ekseplikse me thn plokh. oti einai einai ondws to teleftaio misawro an aki h upoloiph tainia einai buildup gia afto. epishs oti eipe o pitsa
Δεν ηταν κατι ιδιαιτερο. Απλα καλογυρισμενο, πολυ τραβηγμενο σε διαρκεια χωρις λογο..
Ο Di Caprio μια ζωη 16 χρονωνε θα μου φαινεται, οτι και να κανει. Συν οτι ειναι σπαστικος και μετριος ηθοποιος.
Τετοια υποθεση εχουμε ξαναδει αρκετες φορες. Για cinema κατι ελεγε..Αλλα οχι και να παει στα επομενα Oscar..
Καλή ταινιούλα.
Το σίχαμα έπαιξε πολύ καλά ομολογώ.
Όντως λίγο too much η μουσική και τα φώτα, αλλά ανεκτά.
gamhse. skhnothesia polu kalh o nti caprio oso k na mhn ton pame htan kalos..to story genika m fanhke ligo koino san motivo alla polu kalogurismeno k m arese idiaitera to telos.prwth fora meta apo kairo p den sixtirhsa thn wra k thn stigmh pou plhrwsa kinhmatografo..
respect my authoritah!!
δεν το είδα το φιλμ (ακόμα) αλλά ρε εντάξει, ο ντι κάπριος μπορεί να είναι όσο αχώνευτος είναι για μένα και ο γελαδάρης, αλλά τα τελευταία χρόνια σε αρκετές ταινίες που μου έρχονται στο μυαλό έχει ξυρίσει κωλαράκια .
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
υπερβαλλεις
απλα ειναι επιλεκτικος και δεν κανει πολλες ταινιες γενικα και συνηθως ειναι με γνωστους σκηνοθετες
εγω πιστευω οτι εχει αβαντα τον σπρωχουν και καλα να μας πεισουνε οτι ειναι μεγαλος ηθοποιος
χανει και απο φατσα δεν μπορεις να τον συμπαθησεις
η μαλακια ειναι οτι θα παιξει και στο καινουριο του νολαν
Όχι, να μην τον αφήσεις να το πει, γαμάει γενικά ο Ντι Κάπριο.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
i tainia itan apsogi
oso gia tin mousiki stin arxi, an to pareis oti saturizei tis eisagoges tetoiou eidous, gamaei (ego to pairno etsi, den mporo na to exigiso diaforetika ma tin panagia lol)
to telos itan apisteuto k polu skalotiko, katalavaines ti erxotan, den itan tpt to xafniko alla to psomi einai to olo skaloma pou dinei se sxesi me o,ti exeis dei mexri ekeini ti stigmi.
toso polu porothika pou thelo na to xanado na prose3o k leptomereies
o di caprio kala sas gamaei, oxi mono stis teleutaies tainies, EXAPANEKATHEN.
I tore myself away from the safe comfort of certainties through my love for truth; and truth rewarded me.