Xαχ, καλά ο τύπος για το εφάπαξ πήγε εκεί, είναι προφανές. Μάλλον δεν περνούσε καλά και την κοπάνησε.
Του έδιναν λέει κάτι τρελά λεφτά, διάβασα για πέντε μύρια το χρόνο.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
γυρισα απο γηπεδο,ωραια ατμοσφαιρα,βρισιδια στον γκαλινοβιτς,οι βελγοι οπαδοι να κανουν τρενακι οταν επαιζε ο υμνος του παναθηναικου,ο κοσμος να την κανει απο οταν εγινε το 1-3, η κηφισιας μποτιλιαρισμενη απο αλεξανδρας μεχρι χαλανδρι πριν το ματς,τα γυρω στενα φρακαρισμενα για καμια ωρα μετα το ματς,συνεχιζεται το σερι οταν παω γηπεδο να νικαει ο φιλοξενουμενος με 3 γκολ, ωραια πραγματα γενικα![]()
μου μενεις ρε ψηλε και εκανες 3 ωρες να φτασεις?
εμεις το κοψαμε μεσα απο φιλοθεη-ψυχικο-αν δεν ξερεις εκει τους δρομους χαθηκες και δεν σε βρισκουν ποτε-και σε κανα μισαωρο το πολυ ημασταν εξαρχεια
έχει για όλους σοκολατάκι. μην αγχώνεσαι
Rock or Nothing
μεχρι τωρα παντως και ο Γιοβανοβιτς και ο Ολυμπιακος γενικα σε εχουν περιχυσει με σοκολατα.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
χμμμμ, εκτός κυπέλλου και -5... πάντα τέτοια!
Rock or Nothing
Επικες οι 4 τελευταιες σελιδες...
Μου ειχε λειψει ο σουπερ γκουφι μαριο! Ε σε συνδιασμο με μουστακαλη δαρλα, βασκο χεβυμεταλ ηρωα και καραγκουνη βλαχοκαραγκιοζη, το βραδυ ηταν απολαυστικο! Καλα περασαμε, αντε και του χρονου στα σεντονια.
edit:
@raven: τι του απαντας, αστον στη κοσμαρα του, ναι εκεινη που ο ΘΡΥΛΟΣ χάνει αυτό το πρωτάθλημα λόγω ατυχίας...
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
απλά βαριέμαι...
άντε, θα ξεκινήσω κόντρα με οδόνιαν: παραιτήθηκε ο τεν τεν από την αλ αχλί!!! (μετά από ήττα 5-0 βεβαίως βεβαίως) ως συνήθως την ευθύνη την έριξε στους παίκτες.![]()
Rock or Nothing
@ Abruzzi
2:45 eimastan patra (fygame apo gipedo meta tin liksi ... )
@jack the ripper
xeiroteroi: super mario (meta ta 2 prwta ton xeirokrotousame otan epiane tin mpala), moustakalis kai sotirakis paizw_mpala_mono_me_sovarous_antipalous
@attila
to eniw8a oti ipirxe toul. enas gkantemis sto gipedo ....
When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
Hi, I 'm a signature Virus. Plz add me to your sig and help me conquer the world.
ALERT! Signature Infected by Unknown Virus.
Click Me
Με αφορμη αυτο το αποπανω, οπως και την αναφορα του Μιτσμανν σε κατι τριαρες, θελω να αναφερω κατι ετσι για την ιστορια. Γνωμη μου ειναι οτι τριαρα με σκορ 3-2 δεν υφισταται. Αυτο δεν παει στις δυο νικες του Παναθηναικου με τη Ρομα, παει ΚΑΙ σε αυτες και γενικοτερα σε οποιαδηποτε νικη με 3-2. Οταν μια ομαδα βαζει 4 ή 5 γκολ, ε τοτε αν ειναι κανα 4-1, κανα 5-1, 5-2 (εκτος απο τα προφανη 4-0, 5-0) ε τοτε μπορεις να πεις πιστευω οτι η ομαδα σου "εριξε τεσσαρα ή πενταρα". Τωρα με 3-2 το βρισκω λιγο γυφτια. Γκριφιθ, ειπα αφορμη ηταν το δικο σου ποστ, δεν αναφερομαι σε σενα. Δηλαδη οκ μπορω να δεχτω και το 3-1 αν ειναι με καμια σοβαρη ομαδα... αν μου πει δηλαδη ο τυχαιος βαζελος "τοτε που ριξαμε τριαρα στη Γιουβεντους" οκ θα το παραδεχτω ας πουμε, μαγκια και αρχιδατη νικη πραγματικα.
Μπορει να μου απαντησες σωστα την πρωτη φορα που σε εκραξα για τον Τεν Κατε, και τοτε ειχες δικιο γιατι οντως δεν τον εχεις αναφερει και 1000 φορες, αλλα τωρα πλεον και μετα απο τοτε εχεις υποπεσει σε γραφικοτητες. Δηλαδη ο Τεν Κατε αν δεν ειχε αλλη εναλλακτικη δε θα εβαζε το Δαρλα αριστερο μπακ και το Γκαλινοβιτς τερμα, θα εμπαινε φανταζομαι ο ιδιος. Εγω γελαω μονο και μονο που το αρθρο για την απολυση του λεει οτι δεν ξερει ουτε ο ιδιος αν θα συνεχισει προπονητικη καριερα ή αν θα παει στην εφεδρεια...
Οσο για το ματς, δεν το ειδα, μονο τις φασεις και δε μπορω να σχολιασω γενικα, αλλα θεωρω οτι ηταν πραγματικα ατυχος ο ΠΑΟ με Στανταρ Λιεγης. Φυσικα και με Ρομα θεωρησα οτι ηταν πραγματικα πολυ τυχερος (για να μην αναφερουμε ενα απο τα μεγαλυτερα μουφα πεναλτυ που εχουν δωθει στον ΠΑΟ στην Ευρωπη, ναι αυτο του Νινη) αλλα δεν το εγραψα τοτε για να μη με λετε εμπαθη κτλ, ενω εγω αυτο ειδα απλα. Τωρα το γραφω να γινει ενας σχετικος τζερτζελες, αλλα οντως πολυ ατυχος με Στανταρ Λιεγης ε, το τονιζω.
Και περισσοτερο ον τοπικ, για μερικη αληθινη μπαλα δηλαδη, 3-1 τη Φουλαμ η ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ και ατενιζουμε με αισιοδοξια για μια μικρη διακριση σε αυτην την κατεστραμμενη χρονια. Η Λιβερπουλ ελπιζουμε να αποκλειστει, και οχι μονο για να μην εχουμε δυνατη αντιπαλο, αλλα γιατι τη σιχαινομαστε διαχρονικα και οι αλλες οκ, φυσιολογικα και ανοιχτα αποτελεσματα. Παντως δεν ειναι κακο το Europa League φετος ε, η φαση με τους ομιλους πιστευω πολυ καλυτερη απο οτι το σιχαμενο και απαραδεκτο συστημα με τους μισους αγωνες εντος και τους αλλους εκτος, τι μαλακια ηταν αυτη.