Page 197 of 275 FirstFirst ... 97147187195196197198199207247 ... LastLast
Results 2,941 to 2,955 of 4111

Thread: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009-2010.

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

σιγα μην αφησουμε το μπαουγκ να βγει τσαμπιονς λιγκ να ξεφτιλιστει παλι

Senior Member Daffy's Avatar

Quote Originally Posted by attila View Post

314222 Mitsmann's Avatar

διαβαζοντας τελευταια σελιδα, ανακαλυψα οτι το να διεκδικουν 2 αλλοι εκτος ολυμπιακου το πρωταθλημα καποια στιγμη μπορει να εχει -μεχρι και- πλακα.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Που να δεις για τους 2 άλλοι.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

γκεστάλ nothingman's Avatar

μιτς, εννοεί μάλλον ότι και για αυτούς που το διεκδικούν ακόμη, έχει πλάκα, όχι μόνο για σένα που δεν το διεκδικείς. αλλά και για αυτούς τους δυο. έχει πλάκα. όχι μόνο για σένα. αλλά και αυτοί είναι πλακαδόροι, την ίδια στιγμή, ταυτόχρονα πωστολένε, κατάλαβες; θέλω να πω ότι θέλει να πει ότι και αυτός παρέα με διάφορους άλλους φίλους των παο(ξ) νοιώθουν την πλάκα μέσα τους, περνάνε καλά βρε αδερφέ που διεκδικούν το πρωτάθλημα. περνάς και εσύ καλά φυσικά που δεν το διεκδικείς, βέβαια, αλλά μη νομίζεις ότι έχει πλάκα μόνο για σένα, οοοοοόχι φίλε μου, όχι, έχει και για εκείνους πλάκα. φάση. τι φάση! τι πλάκα! αμέ. με λίγα λόγια, δεν είσαι ο μόνος ψηλέ που πλακαδίζεις ενόσω (καλό; φίνο, σκέτη πλάκα) δε διεκδικείς τίτλο σε εγχώριες διοργανώσεις πλέον, είναι και αυτοί, οι διεκδικητές, που ενώ διεκδικούν, βρίσκουν μια χαραμάδα στο πρόγραμμά τους για να σπάσουν την πλάκα, να νοιώσουν την πλάκα, να βιώσουν την πλάκα. κυκλοφορούν κάμποσες φήμες όμως ότι δεν έχει τόσο πλάκα για αυτούς, όχι για εμάς που δεν, αλλά για αυτούς που ναι, ότι τέλος πάντων δεν έχει τόοοοοση πλάκα πια, τουλάχιστον όχι τόση όσο σε εμάς. που δεν. και ότι απλά ήθελε να καταδείξει το διαχωρισμό αυτό, των δεν και των ναι. εγώ δεν είμαι σίγουρος όμως φίλε μου οπότε θα προτιμούσα να μην πάρω θέση σε αυτό το ζήτημα. δεν είμαι σίγουρος δηλαδή, δεν έχω πειστεί ότι αυτό ήταν το κίνητρό του. ότι ήθελε με άλλα λόγια απλά να σου υπενθυμίσει ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΑΧΑΧ ΜΠΑΣΕΚΑΛΟ ΜΑΣ ΧΑΧ ΚΩΛΟΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΠΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟΜΠΟΥΛΟ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΚΑΣΕ ΧΑΧΑΧ ΤΟΜΠΟΥΛΟ ΧΑΧΑΧ pPp. κάπως πιο διακριτικά βέβαια, εννοείται. αλλά θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω αυτό, είναι σαφές ότι μάλλον. δλδ σίγουρα. έχει και για αυτούς πλάκα. ελπίζω να βοήθησα.
    για να συνοψίσω, υπάρχει ζήτημα.
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

314222 Mitsmann's Avatar

...και να φανταστεις οτι ειχα κανει ποστ που ελεγε "ε δεκατρια χρονια, πηγαιναμε λυκειο και τωρα εχουμε τριδυμα, οκ, ας γελασει και κανας φτωχος" αλλα το αφησα.
    "Τι χτυπαω??"

314222 Mitsmann's Avatar

επισης ξεχασα οτι το ποστ μου γενικα ελεγε οτι εχει πλακα τωρα που ο Οδονιαν αναλυει τι θα κανει ο Αρης, και στο ποστ του δεν εχει μεσα τα λημματα "θειος", "επταετια", "δαμανακη στα μικροφωνα" και τα τοιαυτα.
    "Τι χτυπαω??"

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

Quote Originally Posted by Daffy View Post
    Quote Originally Posted by attila View Post
    κυπριος την ειχε κανει τη ζημια τοτε btw

Για να διευκρινήσω, εννοώ ότι έχει πλάκα.

Και για μας.

Όχι μόνο για σας δηλαδή.

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    επισης ξεχασα οτι το ποστ μου γενικα ελεγε οτι εχει πλακα τωρα που ο Οδονιαν αναλυει τι θα κανει ο Αρης, και στο ποστ του δεν εχει μεσα τα λημματα "θειος", "επταετια", "δαμανακη στα μικροφωνα" και τα τοιαυτα.
    Αναλύω την επικαιρότητα της ομάδας μου, που πλέον έχει ΠΑΟΚ και Άρη. Παλιά δεν είχε!

(είχε όμως Δαμανάκη)

lcsgp FIXXXER's Avatar

Περιμενω την επομενη φορα που θα διαβασω Γουεμπλει το ΧΙΛΙΑ ΕΝΝΙΑΚΟΣΑ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΝΑ για να σχολιασω περι επικαιροτητας. Εναλλακτικες φρασεις ειναι "τοτε που η Μπαρτσελονα γλιτωσε απο συντριβη", "τοτε που η Γιουβεντους σας κερδισε 7 αντι για 62 μηδεν", "τα τελευταια Χ χρονια στο Καραισκακη εχουμε Υ βαθμους και εσεις Ζ (οπου τα Χ,Υ,Ζ επιλεγονται ωστε να μεγιστοποιειται το Υ και να ελαχιστοποιειται το Ζ".

ΥΓ. Μπονους το Τεν Κατε.

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Περιμενω την επομενη φορα που θα διαβασω Γουεμπλει το ΧΙΛΙΑ ΕΝΝΙΑΚΟΣΑ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΝΑ για να σχολιασω περι επικαιροτητας. Εναλλακτικες φρασεις ειναι "τοτε που η Μπαρτσελονα γλιτωσε απο συντριβη", "τοτε που η Γιουβεντους σας κερδισε 7 αντι για 62 μηδεν", "τα τελευταια Χ χρονια εχουμε Υ βαθμους και εσεις Ζ (οπου τα Χ,Υ,Ζ επιλεγονται ωστε να μεγιστοποιειται το Υ και να ελαχιστοποιειται το Ζ".
    Άλλο ένα ποστ γαυρου που νομίζει ότι οι ΒΑΖΕΛΟΙ είναι ένας άνθρωπος.

Δε γράφω ποτέ για γουέμπλεηζ, μπαρτσελόνες, γιουβέντους κλπ. Το μόνο που έχω γράψει είναι το τελευταίο που λες, για να πω πολύ συγκεκριμένα πράγματα - και η παρένθεση είναι εντελώς άκυρη, εκτός αν το "10 τελευταία χρόνια" είναι περίεργα επιλεγμένο. Όντως ίσως να έπρεπε να πω 23 που είναι η φανέλα μου ή e χρόνια για να το παίξω μαθηματικός.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Κατα καιρους εχεις πει και 7 και 5 χρονια, αναλογα πως βγαινουν τα μαθηματικα, αστα αυτα.
    Τα αλλα ηταν για εμφαση αλλα αν τα αναφερεις θα σε σταυρωσω.

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Κατα καιρους εχεις πει και 7 και 5 χρονια, αναλογα πως βγαινουν τα μαθηματικα, αστα αυτα.
    Τα αλλα ηταν για εμφαση αλλα αν τα αναφερεις θα σε σταυρωσω.
    Έχω πει 4 (όταν δεν είχα πρόχειρα στοιχεία και αυτά τα θυμόμουν σίγουρα) και 10 τώρα που το google δέησε. Έκπληξη: το αποτέλεσμα είναι το ίδιο!

Δεν έχει καθόλου να κάνει με μαθηματικά, όπως καταλαβαίνεις.

Επειδή 7 δεν έχω πει και μου κίνησες την περιέργεια, στις τελευταίες 7 χρονιές (δε μετράω το φετεινό στο καραισκακη, αν θέλετε προσθέστε το και αφαιρέστε μια νίκη του γαυρου στη σεζόν 02-03, μια η άλλη δλδ) έχουμε:

ΠΑΟ - γαυρος: 3 άσσοι, 3 ισοπαλίες, 1 διπλό

γαυρος - ΠΑΟ: 3 άσσοι, 3 ισοπαλίες, 1 διπλό

ΣΑΤΑΝΙΚΟ!

lcsgp FIXXXER's Avatar

Ψαξε και για 6 και για 8, ειμαι σιγουρος καπου τα χω διαβασει στα ποστς σου. Τωρα που το λες, και για 3.5 χρονια