Η σπασμένη έτρεχε και replays; Αν ναι τότε κατέβασε μερικά γιατί πραγματικά μαθαίνεις πολλά πράγματα (βασικά ο μόνος τρόπος για να μάθεις). Από κάθε ήττα έχω αποκομίσει κάτι αλλά μέχρι στιγμής εμπειρικά
Protoss είναι πάρα πολύ γρήγοροι, σίγουρα πιο γρήγοροι από Terrans. Τα Zerg παίζει να παραμένουν τα πιο γρήγορα αλλά έτσι κι αλλιώς στην αρχή δεν ξέρω κατα πόσο το ling rush θα τους κάνει καλό. Terran πηγαίνεις αναγκαστικά wall-in εκτός και αν είναι ΤvsT οπότε μπορείς να το παίξεις πιο ανοιχτά αν θες.
Από εκεί και μετά το κλειδί της επιτυχίας είναι scouting, scouting, scouting. Πρέπει να ξέρεις ανα πάσα στιγμή τι κάνει ο αντίπαλος και για τι πηγαίνει ώστε να πας σε κάποιο ανάλογο counter.
Επίσης χέσιμο creep από Overlord σε γωνιά της βάσης σου και μετά Nydus Canal δουλεύει άψογα και είναι πρήξιμο αρχιδιών για τον άλλο. Βέβαια εμένα μια φορά που μου το έκανε ένας κέρδισα, αλλά το έπαιξε σαν βλάκας.
Τέλος μου έκαναν ένα απίστευτο Terran tactic το οποίο όταν το είδα δεν το πίστευα. Σε βαθμό που με έπιασε νευρικό γέλιο και οκ, χαλάλι του. Επική στιγμή που όταν το έκανε μου έγραψε "i'm not proud".