Page 8 of 21 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 303

Thread: STARCRAFT 2

Son of the Northstar Once_Emperor's Avatar

Σπασμένοι Protoss πάλι. Ειδικά στο end-game.

Zerg πιο ισοροπημένοι αλλά νομίζω στο end-game και πάλι πάσχουν (αντίθετα με αυτά που λέει ο Black snake) λόγω έλλειψης ισχυρών μονάδων και κυρίως πληθώρας στρατηγικών. Δλδ, απλά μαζεύεις λαό και ελπίζεις να πιέσεις πριν ο άλλος βγάλει Carriers πχ ή Battleships. Βέβαια δεν έχω παίξει με human opponent και η AI δεν είναι και ο καλύτερος αντίπαλος για να δοκιμάζεις πράγματα γιατι κάνει τα ίδια κάθε φορά. Κάτι banelings και nydus canals ίσως σώζουν την κατάσταση...

Terran δεν με ενθουσίασαν στο λίγο που τους δοκίμασα. Έχουν ωραία μουσική όμως...
    We revel in our time.

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Hai guise, wassup? Πέρασα απλώς να πω ότι

Last edited by SpiritCrusher; 06-03-2010 at 15:30.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

cabrón Xtikio's Avatar

gamisou

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Quote Originally Posted by Ingolemo View Post
    Gia osous endiaferontai vghke spasmenh beta pou paizeis skirmish/single player, me ai.
    Εχμ για να καταλάβω, πώς δουλεύει ακριβώς αυτό; Οι crackers έφτιαξαν και ΑΙ;; Αν ναι, τότε σίγουρα δε θα έχει καμία σχέση το gameplay του original παιχνιδιού, όταν αυτό κυκλοφορήσει.
    Όλα αυτά εκτός αν μου διαφεύγει κάτι πάντα

Συνεργάτης Μόσπιτ Ingolemo's Avatar

Quote Originally Posted by Parasight View Post
    Quote Originally Posted by Ingolemo View Post
    Gia osous endiaferontai vghke spasmenh beta pou paizeis skirmish/single player, me ai.
    Εχμ για να καταλάβω, πώς δουλεύει ακριβώς αυτό; Οι crackers έφτιαξαν και ΑΙ;; Αν ναι, τότε σίγουρα δε θα έχει καμία σχέση το gameplay του original παιχνιδιού, όταν αυτό κυκλοφορήσει.
    Όλα αυτά εκτός αν μου διαφεύγει κάτι πάντα
    Nai kapws etsi einai, to AI den einai polu kalo, pio polu gia na deis ligo to game einai, den paizeis sovara.
    People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.

Quote Originally Posted by Once_Emperor View Post
    Terran δεν με ενθουσίασαν στο λίγο που τους δοκίμασα. Έχουν ωραία μουσική όμως...
    Κυρίως με Terran ασχολούμαι τώρα και φαίνονται ωραίοι. Απλά εκ 1ης όψεως είχα υποτιμήσει διάφορα units τους, πχ Reapers, Vikings κτλ. Η μουσική τους όπως και στο 1 γαμάει.

Quote Originally Posted by Black Snake Moan View Post
    Εκεί που εντυπωσιάστηκα ήταν με τα zerg, γιατί από εκεί που στο παλιό ήταν πολύ γρήγοροι στην αρχή και έκαναν λίγο "κοιλιά" στο late game ή αν δεν πίεζες συνεχώς τον αντίπαλο, τώρα φαίνονται πιο ισορροπημένοι και έχουν αρκετά ωραία abilities, χωρίς να θέλουν το τρελό micro-management των protoss ή να έχουν πολλά διαφορετικά upgrades όπως οι terran. Παλιά ή θα πήγαινες για zergling rush ή θα έτρεχες για mass hydralisks (ή συνδιασμό των 2), αλλά τώρα έχει και ενδιάμεσα units που είναι καλά.
    Έλα ρε, και mass mutalisk υπήρχε και αν πήγαινε πολύ μακριά η βαλίτσα είτε έκανες drop με overlord είτε έκανες Guardians και γαμούσες τα πάντα.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΜΑΣ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ

ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΜΠΕΤΑ.

Η AI 5.1 με γαμάει σταθερά. Κάθε φορά αντέχω ένα κύμα παραπάνω, αλλά στο τέλος τον παίρνω.

Η AI θα έπρεπε να έχει επιλογή no rush.

Γαμιόλια Zerg.

Όσον αφορά την ισορροπία, νομίζω ότι από αυτά που έχω δει, και από τα Battle Reports, που ήταν άψογα δείγματα ζοντρού καψίματος, πιστεύω ότι οι φυλές είναι ισορροπημένες και πως υπάρχουν τρόποι και για τους Zerg να γαμήσουν στο late game και τα λοιπά.
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

Η σπασμένη έτρεχε και replays; Αν ναι τότε κατέβασε μερικά γιατί πραγματικά μαθαίνεις πολλά πράγματα (βασικά ο μόνος τρόπος για να μάθεις). Από κάθε ήττα έχω αποκομίσει κάτι αλλά μέχρι στιγμής εμπειρικά

Protoss είναι πάρα πολύ γρήγοροι, σίγουρα πιο γρήγοροι από Terrans. Τα Zerg παίζει να παραμένουν τα πιο γρήγορα αλλά έτσι κι αλλιώς στην αρχή δεν ξέρω κατα πόσο το ling rush θα τους κάνει καλό. Terran πηγαίνεις αναγκαστικά wall-in εκτός και αν είναι ΤvsT οπότε μπορείς να το παίξεις πιο ανοιχτά αν θες.

Από εκεί και μετά το κλειδί της επιτυχίας είναι scouting, scouting, scouting. Πρέπει να ξέρεις ανα πάσα στιγμή τι κάνει ο αντίπαλος και για τι πηγαίνει ώστε να πας σε κάποιο ανάλογο counter.

Επίσης χέσιμο creep από Overlord σε γωνιά της βάσης σου και μετά Nydus Canal δουλεύει άψογα και είναι πρήξιμο αρχιδιών για τον άλλο. Βέβαια εμένα μια φορά που μου το έκανε ένας κέρδισα, αλλά το έπαιξε σαν βλάκας.

Τέλος μου έκαναν ένα απίστευτο Terran tactic το οποίο όταν το είδα δεν το πίστευα. Σε βαθμό που με έπιασε νευρικό γέλιο και οκ, χαλάλι του. Επική στιγμή που όταν το έκανε μου έγραψε "i'm not proud".
    Last edited by SpiritCrusher; 09-03-2010 at 14:46.

314222 Mitsmann's Avatar

ναι αλλα τι σου εκανε?
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Μπεε, στο 2ο edit το έσβησα κατα λάθος

Μου έφερε στην αρχή το Command Center του στη βάση μου παρέα με όλα τα SCVs. To προσγείωσε --> Planetary Fortress + repair όσο εγώ το βαρούσα με τους 2-3 Marines που είχα προλάβει να βγάλω αλλά τόσο νωρίς δεν προλαβαίνεις και τελείωσε το Upgrade. To Planetary γάμησε τα πάντα.

Επίσης μιτς αν δεν έχεις παίξει καθόλου παίζει όλα αυτά να σου φαίνονται σαν οδηγίες του McLeash στον Kyrgiakos όσο ήταν στη Rangers.

cabrón Xtikio's Avatar

thn poutana mou gamw to pc mou den to trexei =[

Χμ εσύ παίζει να έχεις κάνει κάποια μαλακία ή να κατέβασες χαζό τορρεντ

cabrón Xtikio's Avatar

re mlka den eimai braindead. kseperase to

Ακόμα έχω τις αμφιβολίες μου + ότι

14:23 - xtikio: mou elege
    14:23 - xtikio: cannot load map

E μπορεί όντως να ήταν μουφα.

cabrón Xtikio's Avatar

katevasa to SC kanonika. tokana update kai meta apo to site tou lzldr katevasa to lzldr. isws htan moufa ta maps pou katevasa. den kserw.

Tags for this Thread