κανεις δεν δουλευει σε αυτη τη χωρα ρε ντιντιδες?
ολη μερα τβ
πως θα πα μπροστα ο τοπος να γλυτωσει την πτωχευση
κατι τετοια βλεπει ο σοσιαλιστης h και παρακαλα για νεα μετρα
κανεις δεν δουλευει σε αυτη τη χωρα ρε ντιντιδες?
ολη μερα τβ
πως θα πα μπροστα ο τοπος να γλυτωσει την πτωχευση
κατι τετοια βλεπει ο σοσιαλιστης h και παρακαλα για νεα μετρα
tha sou elega kai to Carnivale , alla den ksero an einai arketa grigoro ki afto :s
the game is the game
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
γιατι ετσι με το how i met your mother ρε παιδια, εχω ακουσει και διαβασει παρα πολυ καλα λογια. πφ εγω αυτο θα ξεκινησω.
There is a light that never goes out
ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ,ΗΡΘΕ ΝΕΟ ΑΙΜΑ http://www.athensladies.com/sedcards/details/462![]()
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
κ εγώ το himym το έχω για να το βλέπω μόλις βρω χρόνο... cancer, μη...μη με σκοτώσεις σε παρακαλώ
satan was a lez
The IT Crowd ρε. Δεν είναι και μεγάλο. Δείτε.
It is known.
Μου συνέβη ακριβώς το ίδιο επέρυσις. Όπως τα λες σου λέω!!, στο μισάωρο. Πριν λίγο καιρό όμως, το πήαρ πρέσουρ με ανάγκασε να το ξαναδώ, και ναι, το πρώτο επεισόδιο είναι ΚΟΥΡΑΣΗ, αλλά αν περάσεις αυτό το τεστ, μετά στρώνει σε βαθμό που εγώ τουλάχιστο δεν περίμενα. Τώρα πια με τους φίλους μου μιλάμε για πρέζα, γκάνια, μαύρες γκόμενες και πύργους. ΓΙΟ ΟΜΑΡ.
Επιβάλλεται να δει κανείς στη ζωή του IT Crowd και Pushing Daisies.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
kfc sti thessaloniki,sto kosmos
kalosirthes paxisarkia ksana
Σεισμός ατίνα. Νιώσαμε;
"Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
نحن نحب فصل الربيع الجميل.