how i met your mother είδα το πρώτο επεισόδιο πρόσφατα και μου φάνηκε εμετικό. Φιλαράκια-κλώνος με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Δεν ξέρω αν βελτιώνεται μετά αλλά δεν έχω το κουράγιο να δω και δεύτερο.

Flashforward είχα δει τα 4-5 πρώτα και ενώ ξεκινούσε ωραία, σκυλοβαρέθηκα μετά από λίγο.

Είδα το σουκού που μας πέρασε 5-6 επεισόδια House M.D. και ο τύπος είναι απλά θεός. Μάλλον ο καλύτερος χαρακτήρας που έχω δει σε σειρά έβερ. Το κακό είναι ότι δεν έχει τίποτα άλλο να προσφέρει σαν σειρά. Όλα ανεξαιρέτως τα επεισόδια είχαν την ίδια ακριβώς εξέλιξη (ασθενής που νομίζουν ότι έχει κάτι απλό---> ξαφνικοί σπασμοί που δε τους περιμένουν οπότε σοβαρεύουν τα πράγματα---> θεραπεία που δεν πιάνει και τον κάνει χειρότερα---->επέμβαση του Χάουζ την τελευταία στιγμή και ο ασθενής σπίτι του ευτυχισμένος). Αλλά είναι τόσο τέλειος ο Χάουζ που μάλλον θα το συνεχίσω όσο αντέξω, αν και απορώ πώς κρατιέται η σειρά τόσα χρόνια.

Είδα και το πρώτο επεισόδιο wire και το έκλεισα στη μέση. Σκέτη κούραση τα "yo yo yo mamen" και το ghetto attitude σε κάθε διάλογο ανεξαιρέτως.

Battlestar Galactica δεν ψήνομαι, μου τη σπάνε τα διαστημοσίριαλ.

Θα τσεκάρω και Six Feet Under αν και νομίζω ότι είχα δει παλιά καναδυο επεισόδια στο σταρ και δε μούχαν κάνει καθόλου εντύπωση.

Όχι δεν είμαι περίεργος τύπος.