αυτο το καπου δεν στα λεει καλα =p
ABC placed the show on hiatus until March 18, 2010, explaining the break would allow the show to run the remaining 12 episodes uninterrupted, as well as avoid competition with the 2010 Winter Olympics. FlashForward is now scheduled to return on March 18, 2010 with a two-hour opener and a two-hour season finale on May 27, 2010, outside the traditional May sweeps period.
http://www.huffingtonpost.com/2010/0..._n_475744.html
Διαβάστε το, πολύ καλό.
πάντως εγώ ψήνω να ξεκινήσω how i met your mother. Ξεκίνα αυτό για παρέα.
There is a light that never goes out
how i met your mother είδα το πρώτο επεισόδιο πρόσφατα και μου φάνηκε εμετικό. Φιλαράκια-κλώνος με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Δεν ξέρω αν βελτιώνεται μετά αλλά δεν έχω το κουράγιο να δω και δεύτερο.
Flashforward είχα δει τα 4-5 πρώτα και ενώ ξεκινούσε ωραία, σκυλοβαρέθηκα μετά από λίγο.
Είδα το σουκού που μας πέρασε 5-6 επεισόδια House M.D. και ο τύπος είναι απλά θεός. Μάλλον ο καλύτερος χαρακτήρας που έχω δει σε σειρά έβερ. Το κακό είναι ότι δεν έχει τίποτα άλλο να προσφέρει σαν σειρά. Όλα ανεξαιρέτως τα επεισόδια είχαν την ίδια ακριβώς εξέλιξη (ασθενής που νομίζουν ότι έχει κάτι απλό---> ξαφνικοί σπασμοί που δε τους περιμένουν οπότε σοβαρεύουν τα πράγματα---> θεραπεία που δεν πιάνει και τον κάνει χειρότερα---->επέμβαση του Χάουζ την τελευταία στιγμή και ο ασθενής σπίτι του ευτυχισμένος). Αλλά είναι τόσο τέλειος ο Χάουζ που μάλλον θα το συνεχίσω όσο αντέξω, αν και απορώ πώς κρατιέται η σειρά τόσα χρόνια.
Είδα και το πρώτο επεισόδιο wire και το έκλεισα στη μέση. Σκέτη κούραση τα "yo yo yo mamen" και το ghetto attitude σε κάθε διάλογο ανεξαιρέτως.
Battlestar Galactica δεν ψήνομαι, μου τη σπάνε τα διαστημοσίριαλ.
Θα τσεκάρω και Six Feet Under αν και νομίζω ότι είχα δει παλιά καναδυο επεισόδια στο σταρ και δε μούχαν κάνει καθόλου εντύπωση.
Όχι δεν είμαι περίεργος τύπος.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
το wire είναι πολύ αργό και βαρετούλι.
δες californication/sons of anarchy.
We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.
τι ειδους θες?
υπαρχουν απολα
BSG αρχινα το και ασ μη σου αρεσουν τα διαστημοσιριαλσ
το The Shield ειναι ωραιο
Rome που ειναι 2 season
πόσο καμμένοι είστε και βλέπετε τόσες σειρές;
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Californication δες ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΓΑΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΜΟΥΝΙΑ.
Δες Deadwood. Από 'κει και πέρα αν έχεις διάθεση για 7 seasons δες Shield ή αν θες κάτι πιο "χαλαρό" Californication. Επίσης με τα διαστημικά ούτε 'γω ψήνομαι γενικά αλλά το Battlestar είναι διαφορετικό από την συνήθη εικόνα τέτοιων σειρών που έχεις στο μυαλό σου. Από κωμωδίες το How i Met είναι όντως εν μέρει Friend clone αλλά καλύτερο , αν ψήνεσαι για ψιλοnerdish κωμωδία τσέκαρε IT Crowd, Big Bang Theory ή βασικά δες Arrested Development που χώνει τη γη![]()