Page 36 of 40 FirstFirst ... 263435363738 ... LastLast
Results 526 to 540 of 599

Thread: What Really Grinds My Gears

bi-curious The Good Son's Avatar

τρομερό επιχείρημα!

Σπυρέτο, άσε με να ξέρω καλύτερα κατά πόσο διαλύεται ακαριαία ο καπνός στον ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΑΕΡΑ (που όπως ξέρουμε έχει τη μαγική ιδιότητα να κάνει τα πάντα άοσμα και γενικώς ανύπαρκτα εντός δευτερολέπτου, αφού ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί έχει νέφος η Αθήνα, αφού τα καυσαέρια εξαφανίζονται, πουφ!, στον ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΑΕΡΑ). Δεν είσαι ο κατάλληλος, όπως δεν είναι και κατάλληλος ένας βοθρατζής για να κρίνει αν βρωμάει όταν κλάνει. Μανώλο τουλάχιστον εγώ εκνευρίζομαι με κάτι υπαρκτό, εσύ πριν λίγες μέρες έγραφες ότι το Πρόβλημα είναι ότι υπάρχει κόσμος που θεωρεί το mindcrime θεϊκό δίσκο, δε δικαιούστε δια να ομιλείτε κύριε.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Ε προβλήματα υπάρχουν πολλά ρε ντράγκον, και εγώ έχω πολλά, και ο κόσμος έχει πολλά. Δεν θα πω γάδαρο τον krux επειδή του αρέσει το mindcrime. Δεν θα τον πω καν κάπως εδώ που τα λέμε! Ούτε θα πω "δεν ντρέπονται οι γάδαροι να πουλάνε το mindcrime στα δισκάδικα". Δεν θα πω καν γάιδαρο κάποιον που μου επιβάλλει να σταματήσω κάτι ΠΟΥ ΚΑΝΩ, επειδή εκείνος ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ, σε κλειστό χώρο! Δεν θα τον πω γάιδαρο επίσης αν προσπαθήσει να μου παρουσιάσει ως λογικό το γεγονός πως με θεωρεί γάιδαρο. Θα υπερασπίζομαι για πάντα το δικαίωμά του να το λέει! Αλλά δεν υπάρχει Υ-ΠΟ-ΨΙ-Α γαϊδουριάς στο να καπνίζεις σε ανοιχτό χώρο, με βάση την πιθανή ενόχληση των διπλανών. Θα το έσβηνα ίσως αν μου έλεγε πως "φίλε, καπνίζοντας αυξάνεις τη θερμοκρασία και λιώνουν οι πάγοι και θα πνιγούμε μια μέρα μαλάκα", και ίσως και αισθανόμουν και λίγο γάιδαρος άμα έπνιγα τον κόσμο λίγο. Αλλά ειμαι βέβαιος πως ενοχλείσαι άμα δεις κάποιον να καπνίσει έξω ακόμα και αν δεν τον μυρίσεις, επειδή ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙΣ ΓΙΑ 4,3 ΠΙΚΟΣΕΚΟΝΤΣ, πράγμα για το οποίο, ακόμα και τώρα (!) δεν θα σε πω γαδούρ. Απλά σου λέω πως οποιαδήποτε απαίτηση να σκεφτεί κάποιος πως ενοχλεί καπνίζοντας σε εξωτερικό χώρο, είναι παράλογη. Και στο λέει άνθρωπος που όταν καπνίζει περπατώντας σε πεζοδρόμιο και συναντάει γυναίκα με παιδί στο καρότσι να τον προσεγγίζει, σβήνει το τσιγάρο ή αλλάζει πεζοδρόμιο.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Προς θεου, προσωπικα ειμαι εναντιον του καπνισματος αλλα δεν το εγραψα γιατι με ενοχλει ο καπνος στην παραλια, εκτος κι αν ερθει ολος πανω μου ετσι οπως φυσαει, οποτε θα μπορουσε κανεις απλα να καπνισει ενα μετρο πιο περα, δεν με ενδιαφερει τι κανει ο αλλος σε ανοιχτο χωρο. Το εγραψα για να το συμπεριλαβω στο προτυπο του Ελληναρα που κανει 100 διαφορετικα πραγματα αλλα μπορει να τον ενοχλει ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ παιζει ρακετες στην παραλια, ειτε βρισκεται διπλα του και τον ενοχλει ειτε σε 20 μετρα και δεν ενοχλει κανεναν. Το οποιο φυσικα ολοι βρηκατε φυσιολογικοτατο, ενω για το καπνισμα θα κατσετε να γραψετε ολοκληρο μανιφεστο ειτε προς υπερασπιση ειτε προς καταδικη. Δηλαδη λιγη λογικη μερικες φορες δε βλαπτει.
    Last edited by FIXXXER; 08-03-2010 at 16:36.

Ryan Gosling zihuatanejo's Avatar

Εσείς που καπνίζετε στην παραλία τις γόπες σας τις πετάτε στην άμμο;

Λανθασμένα στέκεται ο ντραγκονλορντ στον καπνό του τσιγάρου κατά τη γνώμη μου.

Quote Originally Posted by carheart View Post
    Απλά σου λέω πως οποιαδήποτε απαίτηση να σκεφτεί κάποιος πως ενοχλεί καπνίζοντας σε εξωτερικό χώρο, είναι παράλογη. Και στο λέει άνθρωπος που όταν καπνίζει περπατώντας σε πεζοδρόμιο και συναντάει γυναίκα με παιδί στο καρότσι να τον προσεγγίζει, σβήνει το τσιγάρο ή αλλάζει πεζοδρόμιο.
    Έχεις πάρει κάτι; Εσύ τότε πώς το σκέφτεσαι; Επίσης είμαι σίγουρος ότι για πάαααρα πολύ κόσμο που μπορεί να ενοχλεί με κάτι που κάνει δεν έχει περάσει ποτέ από το μυαλό του ότι ενοχλεί, πχ είμαι σίγουρος ότι ανάμεσα σε καγκούρια δε θα θεωρείται καθόλου δεδομένο το ότι όταν περνάς το μεσημέρι κάτω από σπίτια και κάνεις σούζες με μηχανάκι με εξάτμιση τύπου ΓΚΒΡΜΠΡΟΥΟΥΟΥΜ ή με σκυλάδικα στο τέρμα μπορεί κάποιος, ακόμα κι αν είναι μέσα στο σπίτι του, ακόμα κι αν έχει κλειστά τα παράθυρα, να κοιμάται και να ξυπνήσει ή κάτι τέτοιο. Όπως επίσης και για πολλούς ανθρώπους μπορεί όντως να μην είναι ενοχλητικά τα σκυλάδικα στο τέρμα από διερχόμενα αμάξια. Ναι, μπορεί από εκεί που στέκεσαι να μην είναι αυτονόητο ότι κάποιος που καπνίζει έξω πρέπει να σκεφτεί λίγο και την πιθανότητα να ενοχλεί (άσχετα αν βλέπει τον καπνό του να βγαίνει από το στόμα του και να πηγαίνει στη μούρη μου). Πολύς κόσμος όμως είναι ηλίθιος ή στ'αρχίδια του, πράγμα που επίσης είναι κάποιες φορές ενοχλητικό, οπότε αν θες να εντάξεις αυτές τις περιπτώσεις σε αυτές τις κατηγορίες δεν έχω πρόβλημα!
    Όσο για το ότι με το που βλέπω κάποιον έξω να καπνίζει ενοχλούμαι. Χμ. Η αλήθεια είναι πως ναι. Ενοχλούμαι από τον καπνό, και μπορεί να ενοχληθώ, ναι, ακόμα και πριν τον μυρίσω, σκεφτόμενος ότι σε λίγο θα τον μυρίσω (ένα αντανακλαστικό που έχω αναπτύξει μετά από χρόνια επανάληψης του ίδιου πειράματος). Ποτέ δε σκέφτηκα όμως "το μαλάκα που καπνίζει εδώ", εκτός αν είναι καλή ώρα στην παραλία δίπλα κολλητά σε κόσμο. Αντίθετα, αν είναι στο δρόμο το πιθανότερο είναι να σκεφτώ "μπράβο που δεν καπνίζει μέσα τουλάχιστον". Καταλαβαίνεις τη διαφορά; Εκνευρίζομαι με τον καπνό, όχι με τον καπνιστή. Έχει μεγάλη διαφορά. Και με τον καπνό από αυτοκίνητα εκνευρίζομαι, σίγουρα κάποιον θα έχω εκνευρίσει κι εγώ με το δικό μου, αλλά το ότι σε εκνευρίζει κάτι δε σημαίνει ότι κατηγορείς τον άλλο προσωπικά. Και ο αέρας με τσαντίζει (ειδικά στη φάση που περιγράφει πιο πάνω ο αμνήζιακ). Ιτς νοτ. Πέρσοναλ. Ούτως ή άλλως, εσύ είσαι οκέη στο μπουκ μου μετά την τελευταία φορά στου Μπάρκα, και μη νομίζεις ότι δεν καταλαβαίνω πόσο εύκολο είναι για έναν καπνιστή να γράψει τους άλλους στ'αρχίδια του, ειδικά όταν είναι κάτι που κάνει 20-30 φορές κάθε μέρα ή ότι δεν εκτιμώ την προσπάθεια όταν υπάρχει. Και νομίζω ότι όλο αυτό το ξέσπασμα ήταν επειδή όντως νιώθεις ενοχές για το αν ενοχλείς τους άλλους και όταν διάβασες το ποστ μου ήσουν σε φάση "wtf παντού ενοχλούμε;". Δεν είμαι τόσο τρελός, αλήθεια. Πάντως και μόνο που σε πείραξε τόσο σημαίνει ότι σε νοιάζει, οπότε πάρε ένα αρκουδάκι για να τα ξαναβρούμε!
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Πείτε και πόσο ξενέρωμα είναι να είσαι σε παραλία, να έχει αέρα και να προσπαθείς να διαβάσεις Φως των Σπορ, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να ανησυχείς και για το φραπέ που έχεις βάλει σε μικρή λακούβα στην άμμο.

Με κάτι τέτοια μου λείπουν οι καπιταλιστικές πισίνες.
    ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗ
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Quote Originally Posted by GG* View Post
    Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Πείτε και πόσο ξενέρωμα είναι να είσαι σε παραλία, να έχει αέρα και να προσπαθείς να διαβάσεις Φως των Σπορ, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να ανησυχείς και για το φραπέ που έχεις βάλει σε μικρή λακούβα στην άμμο.

Με κάτι τέτοια μου λείπουν οι καπιταλιστικές πισίνες.
    ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗ
    Για τη δυσκολία ανάγνωσης/ξεφυλλίσματος το έγραψα ντε.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

57% not burnt μπιζαριος's Avatar

Να εχω φορεσει την καλτσα μου στραβα και να το καταλαβα μετα που φορεσα το παπουτσι.
    υπομονή

A rock, an island Drumsick's Avatar

Που δουλεύω σημέρα ενώ θα μπορούσα να είμαι ακόμα χιλιαδού και να κυλιεμαι στα χορτάρια.. =(

THRASHER Razor's Avatar

Quote Originally Posted by μπιζαριος View Post
    Να εχω φορεσει την καλτσα μου στραβα και να το καταλαβα μετα που φορεσα το παπουτσι.
    με αντιγραφεις,εχω παει μπουρδελο ζαντα και αφου εχω γαμησει την ΜΑΥΡΗ,φορουσα τις αρβυλες κανα διωρο αναποδα.
    το καταλαβα γιατι πονεσαν τα ποδαρακια μου
    ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER

ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ

metaphor fandango's Avatar

Quote Originally Posted by Razor View Post

με αντιγραφεις,εχω παει μπουρδελο ζαντα και αφου εχω γαμησει την ΜΑΥΡΗ,φορουσα τις αρβυλες κανα διωρο αναποδα.
    ανάποδα εννοείς την αριστερή στο δεξί πόδι, ή με την φτέρνα μπροστά;
    Spoiler
    these walls built to stand come-what-may
    lie shattered in the ashes.

THRASHER Razor's Avatar

πω.
    ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER

ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ

57% not burnt μπιζαριος's Avatar

Quote Originally Posted by Razor View Post
    Quote Originally Posted by μπιζαριος View Post
    υπομονή

Το ξεπακετάρισμα είναι εκνευριστικότατον.