Ε προβλήματα υπάρχουν πολλά ρε ντράγκον, και εγώ έχω πολλά, και ο κόσμος έχει πολλά. Δεν θα πω γάδαρο τον krux επειδή του αρέσει το mindcrime. Δεν θα τον πω καν κάπως εδώ που τα λέμε! Ούτε θα πω "δεν ντρέπονται οι γάδαροι να πουλάνε το mindcrime στα δισκάδικα". Δεν θα πω καν γάιδαρο κάποιον που μου επιβάλλει να σταματήσω κάτι ΠΟΥ ΚΑΝΩ, επειδή εκείνος ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ, σε κλειστό χώρο! Δεν θα τον πω γάιδαρο επίσης αν προσπαθήσει να μου παρουσιάσει ως λογικό το γεγονός πως με θεωρεί γάιδαρο. Θα υπερασπίζομαι για πάντα το δικαίωμά του να το λέει! Αλλά δεν υπάρχει Υ-ΠΟ-ΨΙ-Α γαϊδουριάς στο να καπνίζεις σε ανοιχτό χώρο, με βάση την πιθανή ενόχληση των διπλανών. Θα το έσβηνα ίσως αν μου έλεγε πως "φίλε, καπνίζοντας αυξάνεις τη θερμοκρασία και λιώνουν οι πάγοι και θα πνιγούμε μια μέρα μαλάκα", και ίσως και αισθανόμουν και λίγο γάιδαρος άμα έπνιγα τον κόσμο λίγο. Αλλά ειμαι βέβαιος πως ενοχλείσαι άμα δεις κάποιον να καπνίσει έξω ακόμα και αν δεν τον μυρίσεις, επειδή ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙΣ ΓΙΑ 4,3 ΠΙΚΟΣΕΚΟΝΤΣ, πράγμα για το οποίο, ακόμα και τώρα (!) δεν θα σε πω γαδούρ. Απλά σου λέω πως οποιαδήποτε απαίτηση να σκεφτεί κάποιος πως ενοχλεί καπνίζοντας σε εξωτερικό χώρο, είναι παράλογη. Και στο λέει άνθρωπος που όταν καπνίζει περπατώντας σε πεζοδρόμιο και συναντάει γυναίκα με παιδί στο καρότσι να τον προσεγγίζει, σβήνει το τσιγάρο ή αλλάζει πεζοδρόμιο.