Quote Originally Posted by Drumsick View Post
Χαζέ φάντομ ντακ, δεν αναφέρθηκα ντε και καλά σε σένα. Αλοίμονο αν περίμενα να μην μιλήσεις εσύ εδω μέσα. Ασχολείσαι γενικά, οπότε σου επιτρέπω να έχεις άποψη κι ας μην έχουν άμεσο αντίκτυπο πάνω σου όλα αυτά (προς το παρόν).
Απλώς είδα μερικά πόστς φοιτητών (οχι απαραίτητα κακά) και είπα να προλάβω αυτούς που θα μπουν να μοιραστούν την "προσωπική τους εμπειρία", αλλά κι αυτούς που μιλάνε ακόμα για τρομοκρατία των μήντια και δεν έχουν πρεφάρει τι συμβαίνει γύρω τους.
Δεν είπα ότι αναφέρεσαι σε μένα, απλά γενικά πιστεύω ότι είναι λίγο μαλακία η νοοτροπία να μιλάς μόνο όταν σε γαμάνε. Δε θα πω το γνωστό ρητό με τους εβραίους και τους κομμουνιστές και όταν ηρθαν για μένα ήταν αργά, αλλά κάτι πολύ πιο πρακτικό: όταν πηδούσαν τους αγρότες, φώναζαν μόνοι τους. όταν φώναζαν οι υπάλληλοι, ήταν μόνοι τους κ.ο.κ. τώρα που έχουμε φτάσει να φωνάζουν ακόμα και τα χαϊδεμένα στις εφορίες και τα τελωνεία, είναι πολύ αργά. προφανώς οι εργαζόμενοι όπως εσύ (από την εμπειρία σου που έγραψες) τον πίνουν περισσότερο, ε από μόνοι τους δε θα καταφέρουν τίποτα. ακόμα και οι φοιτητές χρειάζονται, έστω ως αλληλέγγυοι και αυριανοί-σημερινοί εργαζόμενοι., δεν περισσεύει κανείς.

Μπαρκς, οι συνδικαλιστές της πασιέτζας που λες δεν είναι οι ίδιοι που θα κατέβουν στην πορεία, αφενός γιατί δε γίνεται να είσαι τόσο βύσμα και ταυτόχρονα να αγωνίζεσαι κιόλας (όχι στα λόγια), είναι ιδιότητες αξιωματικά αντίθετες. Για την πορεία ενάντια στο δημοσιοϋπαλληλικό
ξυσαρχιδισμό που λες, ε, τώρα τι να γράψω, ότι με ενοχλούν οι δέκα μέρες της ζωής μου που έχω φάει σε ΙΚΑ εφορίες κλπ περισσότερο από τα δώρα που χάνει η μάνα μου, τη σύνταξη του πατέρα μου που μένει ίδια και τη δουλειά που θα βλέπω με το κυάλι;