Πάνο χρησιμοποιείς ένα σωρό ακραία παραδείγματα για να επιχειρηματολογήσεις γιαυτά που θες αλλά δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. "Αν δε σε πειράζει αυτό τότε δε σε πειράζει και εκείνο" και έχουμε φτάσει να μιλάμε για τουρκοκρατία και γενοκτονίες Εβραίων σε μια κουβέντα που έχει να κάνει με τη σημερινή πορεία. Τα βλέπουμε αλλιώς τα πράγματα γιατί και οι καθημερινές παραστάσεις μας είναι διαφορετικές, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι εγώ είμαι ο σωστός της παρέας.

Δεν είναι προφανώς ο λόγος που έχω "μουτρώσει" ο τύπος με το usb stick, αλλά όλοι αυτοί με τους οποίους συναναστρέφομαι σχεδόν καθημερινά λόγω επαγγέλματος οι οποίοι πραγματικά θα έπρεπε να ντρέπονται να έχουν οποιαδήποτε απαίτηση. Και όχι, δεν είναι κατάσταση "οι λίγοι κακοί που χαλάνε την εικόνα του γενικότερου καλού", είναι ακριβώς το αντίθετο, είναι όλα τα εγκλήματα του δημοσίου που βιώνουμε όλοι καθημερινά τα οποία μπορώ να πω ότι με έχουν κάνει λίγο χοντρόπετσο όταν έχει να κάνει με δημοσίους υπαλλήλους.

Σχετικά με το "άπλωσε το χέρι σου για να απλώσει και ο άλλος το δικό του και να πορευθείτε χέρι χέρι αντιμετωπίζοντας τον κοινό εχθρό", πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω, πώς ακριβώς ο δημόσιος υπάλληλος που θα κατέβει στην πορεία θα το κάνει και για μένα και όχι μόνο για την πάρτη του; Και για το πρακτικό του πράγματος, πόσοι από αυτούς που θα κατέβουν σήμερα στην πορεία θα είναι και αύριο έξω να συμπαρασταθούν στους απολυμένους της Χ εταιρείας που θα κλείσει;

Πρέπει να την κάνω, συνεχίζω το ποστ μετά.