Του ΠΑΟΚ κάπου στην αρχή δεν του είχαν ακυρώσει πεντακάθαρο γκολ και του κόψανε βαθμούς;
(δίκαιο σχόλιο, επιτρέπεται!)
Του ΠΑΟΚ κάπου στην αρχή δεν του είχαν ακυρώσει πεντακάθαρο γκολ και του κόψανε βαθμούς;
(δίκαιο σχόλιο, επιτρέπεται!)
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Από την άλλη, η χειρότερη διαιτησία φέτο, μαλλον ήταν η σφαγή της γριας από τον παμποριδη με ΠΑΟΚ. Ξύλο και των γονέων.
Ο οποίος παμποριδης αν μείνει στους πίνακες του χρόνου, να πάνε όλοι να γαμηθούνε ε, είναι άθλιος.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
giafto den i8ela na ta paroume apo tin arxi . den exei nohma na ta psaksoume ena ena gia ka8e omada .
Gia xeiroteri dietisia tis xronias den mporo na ksero (oxi oti exei kai simasia dld) , alla sigoura einai o xeiroteros dietitis me diafora .
Tora, omws , pou einai treis omades poly konta stin koryfh , alla kai arketos kosmos stin oura , ta la8h metrane diaforetika .
the game is the game
Σε μια λίγο διαφορετική νότα από τα διαιτητικά:
Το ξέρω ότι θα ακούσω διάφορα γι' αυτό, αλλά το λέω από τώρα. Όσο και αν είμαστε πεινασμένοι για το πρωτάθλημα, δε θα στενοχωρηθώ πολύ αν το πάρει ο ΠΑΟΚ - για πολλούς λόγους.
Το μόνο που με χάλασε (γιατί τον κολκα δεν τον χρεώνω στον ΠΑΟΚ) ήταν η μαλακία που έκανε ο κονσεησαος στον Νίνη στην Τούμπα, είναι δείγμα μαλακισμένης νοοτροπίας που πρέπει να αποβληθεί. Κατά τα άλλα, αν το πάρετε, καλοφάγωτο.
άντε γαμηθείτε ρε γαμημένοι βρυκόλακες που θέλετε κ ο ΠΑΟΚ να το παρει
πσοφίστε ένασς προς έναν
Ωραίος.
Ενδιαφέρουσα ερώτηση που διάβασα τώρα: Αν ο μελμπεργκ πάρει τα πόδια του Νίνη, θα το δώσει το κοράκι;![]()
αν το πάρει ο ΠΑΟΚ πάμε Μονρό να σπάσουμε καθρέφτες και μετά μπιζούκια έτσι Ντάφυ... κερνάς!!!
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
αν το πάρουμε μπουκάλι στο Χοτέλ και μετά σάντουετς στο Μαβρο
Οντόνιαν το "ντέρμπι" θα έρθει Χ
έχω πίστη στο 6/6
πιο πολύ φοβάμαι το Πάνθραξ λόγω έπαρσης
μίλα όμορφα !
ε για 1 ντέρμπι μας πρίζουν τα παπάρια τοσο καιρό
Το Μακαρο να φοβαστε.
They say we've got a lifetime, but we know that ain't true.