Page 101 of 151 FirstFirst ... 519199100101102103111 ... LastLast
Results 1,501 to 1,515 of 2261

Thread: LOST (με spoilers) 2 [TV]

Δράκος ikonoklast's Avatar

Δεν έχω ύπνο, είμαι άρρωστος, τι καλύτερο απο μια ωραία μανιχαϊστική θεωρία για το λοστ.

Όπως έχουμε ήδη διαπιστώσει η όλη φάση σχετικά με το νησί και έξω απο αυτό έχει να κάνει με την αρχετυπική κλισέ καυτή διαπάλη μεταξύ καλού και κακου, μαύρου κι άσπρου, jacob και bacon, μπεν και γουιντμορ, σογιερ και τζακ, καπνού και "καλών ανθρώπων", μπερνη και εξυπνάδας. Καμία νταρμα, ναμπερς, αδερς, χωροχρονικές ανωμαλίες ή οποιαδήποτε άλλη φάση που έχει εμφανιστεί σε διάφορους κύκλους δεν είναι πιο κυρίαρχη απο αυτό στο πως εκτυλίσσεται το σενάριο και στο πως -πιστεύω- ότι θα καταλήξει. Πολλά άλλα πράγματα ήταν πολύ χρήσιμα για να προχωρήσει η πλοκή, άλλα ήταν απλώς fillers, στο τέλος πάντως θα είναι απλώς κομμάτια του συνόλου της ιστορίας. Διάφοροι απο τους χαρακτήρας σε διάφορες καταστάσεις, candidates ή μη, βρίσκονται πιο κοντά σε κάποιον απο τους δύο πόλους, άλλοτε δεν είναι ιδιαίτερα ξεκάθαρο, άλλοτε πάλι είναι. Στην παρούσα φάση είναι μάλλον πιο ξεκαθαρο απο ποτέ: η jacob-jack-διάφοροι κλίκα φαίνεται να είναι έτοιμη να συγκρουστεί με την bacon-σογιερ-διάφοροι2 κλίκα. Στους δε διάφορους έχουμε μερικούς φλου και μερικούς στανταρισμένους (ο "claimed" sayid, η kate και η claire είναι πιθανότατα με τους κακοί). Όλα τα παραπάνω βέβαια με την απαραίτητη δόση "γκρίζων περιοχών", αλλιώς η όλη φάση θα ήταν μια σάχλα. Εδώ βλέπουμε μια ενδιαφέρουσα προμο φωτό της έκτης σεζον που μπορεί και να μας κλείνει το μάτι, ποιός ξέρει:

Spoiler

Το λοιπόν, για να μην μακρηγορώ θα ποντάρω στα γρήγορα τα λεφτά μου και θα σπάσω: Μετά και το incident εκτυλίσσονται δύο παράλληλες πραγματικότητες. Στην τρέχουσα (αυτή με την πτώση της 815) το κακό φαίνεται να νικάει, ο μπαμπούλας smocke τους γαμάει, φεύγει απο το νησί (στο οποίο είναι παγιδευμένος ως άλλος έκπτωτος άγγελος ή όποια άλλη θρησκευτική μαλακία) και γενικώς τα κάνει πουτάνα! Στην άλλη πιθανολογώ ότι έχουμε το αντιθετο λολ! Η σειρά τελειώνει με δύο (2) φαντασμαγορικά φινάλε που στην κάθε μια συμβαίνουν τα εκάστοτε για την αντίστοιχη παράλληλη πραγματικότητα! Στην δεύτερη πραγματικότητα πολύ πιθανό ο david να παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο φίλοι μου!

Στην πρώτη πραγματικότητα πολύ σημαντικό ρόλο παίζει ο aaron...

Ο οποίος είναι και αυτός που περιμένουμε να έρθει στο νησί!..

Και θα τον φέρει ο widmore!
    Last edited by ikonoklast; 27-02-2010 at 10:51.

raz smash Abruzzi's Avatar

ωραια τα λες.αν και πιστευω οτι θα εχουμε ενα τελος,συνδιασμο των 2(κατα πασα πιθανοτητα με πρωταγωνιστη τον τζακ).
    ειχε αλλη μια προμο φωτογραφια βεβαια με τζιν(?) και κλερ να αλλαζουν θεση νομιζω.

btw (ασχετο και σχετικο μαζι) σε σχεση με last supper τη θεση του ιουδα την εχει ο τζακ;

Δράκος ikonoklast's Avatar

χεχ, το τσέκαρα αυτό για πλάκα, δε ξέρω αν έχει σημασία, με βάση τον πλέον κλασικό μυστικό δείπνο o ιούδας στέκεται εκεί που στέκεται ο σαιντ. Αντίστοιχα οι σογιερ και τζακ στέκονται σαν απόστολος ιωαννής και απόστολος θωμάς. To τελευταίο βέβαια έχει τρελό γέλιο λόγω επειδή ο lock.. θυσιάζεται στην 5η σεζον για να τους πείσει και του σημειώματος στον jack: "jack i wish you had believed me"...
    Last edited by ikonoklast; 27-02-2010 at 07:19.

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
    Quote Originally Posted by BURNIN AMBITION View Post
    Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
    εννοείς αυτό που νομίζω ότι εννοείς;

δεν εννοείς δηλαδή ότι έκανες λάθος και δεν είδες ότι η τομή φαίνεται αριστερά στον καθρέφτη που κοιτάει ο ΤΖΑΚ;;;;
    λαθος καταλαβατε
    αν κοιταξεις τον καθρεφτη που βλεπει ο τζακ συμπεραινεις οτι η τομη ειναι στην πραγματικοτητα στα αριστερα του. βλακες

ομως προφανως φαινεται ετσι γιατι εμεις βλεπουμε απο τα κατια του τζεικομπ που κοιτα απ οδευτερο καθρεφτη αυτον του φαρου....
    βαριόμουν πολύ να τραβήξω αυτό το screenshot, σε παρακαλώ πολύ μην ξαναποστάρεις επ' αυτού:

βουλωνω
    μας πως οταν το εβλεπα ημουν τοσο σιγουρος?
    πρεζα ομορφηηηηηη
    χαχαχ
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

γκεστάλ nothingman's Avatar

Spoiler
    η θεωρία μου είναι ότι το παράλληλο_σύμπαντο ας πούμε μας δείχνει τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε νησί, τζέικομπ να τους χειραγωγεί και όλα αυτά, πως θα συνέχιζαν τη ζωούλα τους με λίγα λόγια και στο τώρα_σύμπαντο μας δείχνει πως θα φτάσουμε στο παράλληλο. δλδ στο τέλος κάτι θα γίνει, θα χάσει ο τζέικομπ οριστικά, θα γυρίσει ο μπέικον σπιτάκι του, το νησί θα βουλιάξει, οι λόστιζ θα πεθάνουν και θα θαφτούν (επιμένω ότι το θάψιμο έχει έναν κάποιο ρόλο) και θα "μεταφερθούν" στο άλλο όπου ο χέρλυ είναι κωλόφαρδος, ο λοκ τα έχει με την κοκκινομάλλα και μπλα μπλα. σα να μην υπήρχε νησί (γι'αυτό και βλέπουμε τον ντέσμοντ στο αεροπλάνο ενώ δε θα έπρεπε να βρίσκεται εκεί). θα έλεγα ότι το παράλληλο_σύμπαντο είναι του στυλ "τι θα γινόταν αν δεν τους είχε ακουμπήσει ο τζέικομπ" αλλά αυτή η θεωρία μου χωλαίνει στο χέρλυ γιατί εκείνον τον πλησιάζει αρκετά αργά στη ζωή του.
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

A Bunny. Yes. BunnyDee's Avatar

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    χεχ, το τσέκαρα αυτό για πλάκα, δε ξέρω αν έχει σημασία, με βάση τον πλέον κλασικό μυστικό δείπνο o ιούδας στέκεται εκεί που στέκεται ο σαιντ. Αντίστοιχα οι σογιερ και τζακ στέκονται σαν απόστολος ιωαννής και απόστολος θωμάς. To τελευταίο βέβαια έχει τρελό γέλιο λόγω επειδή ο lock.. θυσιάζεται στην 5η σεζον για να τους πείσει και του σημειώματος στον jack: "jack i wish you had believed me"...
    Βασικά, εγώ είμαι σίγουρη απλά, ήταν αρκετά προφανές μου φαίνεται όπως έδειξαν τα πράγματα (το καταλάβατε κι εσείς ε ότι ο Sayid που είναι εκεί τώρα δεν είναι... ο Sayid που ξέρουμε...
    (\ /)
    ( . .)
    c(")(")

Playing with the hand I was dealt - Playing to win.

If I blow your mind, do you promise not to think in my mouth?

sex drugs n' pick n' roll wino's Avatar

pws to sumperanes auto to pragma?

Epishs skefteite skhnh telous antigrafh prwths skhnhs teleutaiou episodeiou 5 kuklou me jack sawyer se opoia 8esh na nai o ka8enas
    Vicariously I live while the whole world dies
    Much better you than I

A Bunny. Yes. BunnyDee's Avatar

Ε, απλά είπαν με σιγουριά ότι πέθανε, και μετά όοοχι... Δεν ξέρω, δε λειτουργώ πολύ με τη λογική σ' αυτά, ίσως και γι' αυτό δεν είμαι και πολύ της ανάλυσης των Lost-mysteries... Το έχω, κάπου μέσα μου, σχεδόν για σίγουρο, πάντως...
    (\ /)
    ( . .)
    c(")(")

Playing with the hand I was dealt - Playing to win.

If I blow your mind, do you promise not to think in my mouth?

Senior Member freak brother's Avatar

ποσο βαθια?
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

The LOST writers, and a handful of the cast, appeared at the 2010 Paley Fest this weekend - and were very giving when it came to talking about bringing one of the most intriguing, suspenseful and mystery-laden franchises in history to an end. Between humorous anecdotes and borderline spoiler teases, LOST bosses Damon Lindelof and Carlton Cuse artfully settled one of the biggest questions fans have about LOST's final season: will all be explained? The answer? No.

http://www.ugo.com/tv/lost-bosses-al...ot-be-answered

ΧΑΣΙΣΟΚΙΝΗΤΟ locust's Avatar

ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ
    [/URL]

Senior Member freak brother's Avatar

μα αμα τα εξηγησουν ολα... πως θα κυκλοφορησουν μετα παιχνιδια , καμια ταινια κλπ γενικα πως θα μεινει το φραντζαιζ - μυθος - χαιπ ζωντανα?
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

90210 Nodoordonotthereisnotry's Avatar

Τους πιστεύω, λέμε....
    Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by freak brother View Post
    μα αμα τα εξηγησουν ολα... πως θα κυκλοφορησουν μετα παιχνιδια , καμια ταινια κλπ γενικα πως θα μεινει το φραντζαιζ - μυθος - χαιπ ζωντανα?
    Αυτος ειναι ο λογος, το βρηκες!!!

Ον τοπικ, μαλακια και δεν ειναι κατι που δεν ξεραμε. Τουλαχιστον ας υπαρχει μια ερμηνεια για οτι μαλακια εχει συμβει κι ας μην μας τη δειξουν φατσα φορα, ας μπορουμε να τη συμπερανουμε εμεις.