μάλλον πιάσανε τα βουντού, εχέχ.
εδώ δεν ήταν πεθαμένη ίντερ, ποιοτικό ταμπούρι και βάσκος τρομοκράτης.ούτε 0-1 με άπειρη ρέντα και κλάμα στη ρεβάνς σαν άλλοτε.
πούτσα ως τα ούλα.
μάλλον πιάσανε τα βουντού, εχέχ.
εδώ δεν ήταν πεθαμένη ίντερ, ποιοτικό ταμπούρι και βάσκος τρομοκράτης.ούτε 0-1 με άπειρη ρέντα και κλάμα στη ρεβάνς σαν άλλοτε.
πούτσα ως τα ούλα.
Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
serve me the sky with a big slice of lemon.
Γαμώ τις Πέμπτες μου που δουλεύω γαμώ, είδα μόνο το δεύτερο ημίχρονο. Δεν έχω λόγια.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Τα επόμενα ματς είναι πριν το εκτός έδρας με Αστέρα και πριν το ντέρμπυ - όλα Πέμπτες, δηλαδή τρεις μέρες πριν τα ματς. Εύκολα η κούραση μπορεί να μας κοστίσει το πρωτάθλημα. Το λέω τώρα που δεν ξέρουμε τι θα γίνει: Αν είναι να το χάσετε κωλόπαιδα, μας θέλω τουλάχιστον στους 4!![]()
στο τελευταίο ιδιαίτερο καθώς ήμουν για σήμερα, φεύγοντας λέω στους γονείς του παιδγιού, "βάζετε λίγο αντ1;;"
βλέπω τον Σισέ να δέχεται μια καλή μπαλιά, να τριπλάρει τέρμα και να το βάζει, και μόλις ακούω πως "ο παναθηναϊκός έκανε το 1-3" μου ήρθε τεράστια κεραμίδα.
Στάνταρ τη σταντάρ, προβλέψιμο, ξενέρωσα πολύ άπειρα με τους μαλάκες που 3 λεπτά πριν τελειώσει νικούσαν 11 πόντους.
ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ
Ειχαμε παει τρεις παναθηναικοι σε μια παμπ που εδειχνε ολα τα ματς..και διπλα μας ηταν κατι ιταλοι...καλα τρελα γελια...στο 1-2 και 1-3 καναμε σαν τρελοι..αφου μας βλεπανε κατι ισπανοι και τουρκοι και ερχονταν να δουν τι στο μπουτσο γινεται και κανουμε ετσι..στο τελος που τα ειχαν παρει λεγαμε να κανουμε ολε ολε σε καθε μπαλια που αλλαζαμε αλλα μεχρι τα 2 φταναμε
![]()
![]()
ΝΙΝΗΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ...
Πωωωω ρε φιλε τι λες τωρα..
με στανταρ ξερει κανεις αν το πρωτο ειναι μεσα ή εξω?
τον βλεπω τον Νινη μετα απο αυτο το παιχνιδι να μας αφηνει χρονους μετα το μουντιαλ. τα σκαουτερια παιζει να παθαν πλακα. Η ομαδα χωρις πατερ-καρα ειναι 2 κλικ πιο γρηγορη... να τα ξαναλεμε αυτα.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Μέσα είναι το πρώτο.
Σπίτι του Φιμ έγινε της πουτάνας με μασκότ Ρα Παράια.Όταν δεν παίζει ο Καραγκούνης το ποδόσφαιρο είναι τόσο γαμημένα απλό.Πούτσα ασάλιωτη από τον υπερποδοσφαιριστή Σισέ.
Veni,Vidi,Nini.
Мама Люба давай, давай, давай
"Η ήττα και ο αποκλεισμός ενόχλησαν απίστευτα τους ποδοσφαιριστές της Ρόμα, σε βαθμό που θόλωσε το μυαλό τους. Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση του Μίρκο Βούτσινιτς μετά το τέλος του αγώνα, αφού ο 27χρονος επιθετικός κινήθηκε απειλητικά εναντίον του Σωτήρη Νίνη.
Όλα άρχισαν όταν ο "Ελ Νίνιο" πήγε να δώσει το χέρι του στον Μίρκο Βούτσινιτς. Τότε ο Μαυροβούνιος τον έβρισε στη μητρική του γλώσσα, με τον νεαρό αστέρα του Τριφυλλιού να αντιδρά σε αυτή την κίνηση. Ο Βούτσινιτς πήγε προς το μέρος του και συνέχισε να τον βρίζει, με τον Νίνη να μην το αφήνει χωρίς απάντηση.
Τότε ο Σισέ παρατήρησε την ένταση και κινήθηκε προς τα εκεί, καλώντας τον Βούτσινιτς να τα βάλει μαζί του και όχι με τον μικρό. Ο Γάλλος και ο Μαυροβούνιος τα είπαν σε έντονο ύφος πηγαίνοντας προς τη φυσούνα, ωστόσο με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων, το επεισόδιο έληξε προσωρινά."
AXAXAXAXAXAX gio tou ton exei ton nini
Να κάτι τέτοιες μαλακίες κάνει ο Παναθηναικός και μας γαμάει το σύμπαν.
Κοιμόταν ο μικρός και άρχισα να ουρλιάζω, τον ξύπνησα και μετά βαρούσα 2 ώρες σκοπιά μέχρι να τον ξανακοιμήσω.
I'll bury you in your god's fucked garden
Μεγάλη μαγκιά, μπράβο στο βάζελο.
Αναμένω ποστ pitchfork!!!
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν από τα καλύτερα ευρωπαϊκά ελληνικής ομάδας που έχω δει. Το 6λεπτο αυτό δεν υπήρχε, ήταν Λοστ wtf. Όταν έλεγα μετά τη Βρέμη "και στα δικά σας" αυτό ακριβώς εννοούσα και νομίζω ότι αυτό το διπλό ήταν και πιο αρχιδάτο και πολύ πιο ηδονικό από το αντίστοιχο με την Ίντερ.
Η Ρόμα ήταν φοβερή ομάδα, ειδικά αυτός ο Βούσινιτς ρε πστ, τι ήταν αυτό το πράγμα; Το ματς ήταν για τσόντα κανονικά και πιστεύω όλοι αυτό περίμεναν. Και μετά βλέπω την Ρόμα να θέλει και δεύτερο αλλά να την έχει δει "νο πρόμπλεμ". Ρε, πόσες γιόμες κάνανε άχρηστες; Με τέτοια κυκλοφορία με κάτω την μπάλα ήταν τουλάχιστον αλαζονικό και ηλίθιο να δοκιμάζουν γιόμες όλη την ώρα από την σέντρα για έξω από την περιοχή. Έτσι το θες το δεύτερο; Αν σου κάτσει δηλαδή;
Και έρχεται το πέναλτι και να πάτε να ανάψετε κανά κεράκι διότι αυτό το πέναλτι ήταν θεόσταλτο, πιο ηλίθιο δεν έχω δει, ένα φρένο να πάταγε ο τύπος δεν θα είχε γίνει τίποτα. Με το 1-1 πήραν θάρρος οι ζέλες, αγχώθηκαν και άφησαν χώρους οι Ρωμαίοι και έρχεται ο Νίνης και του βγάζω το καπέλο, γκολάρα ολκής. Ακόμα πιο ανοιχτοί χώροι γιατί μαλάκα το σκατό στην κάλτσα οι Ρωμαίοι και μια πάσα στην αχανή αλάνα και ο Σισε, παρόλο που παραλίγο να το χάσει πάλι, γράφει το 1-3 και καληνύχτα Ρόμα, puzza, puzza, puzza.
Στο δεύτερο μόνο αν έβαζε στα πρώτα πέντε λεπτά γκολ κινδύνευε έστω και δέκα τα εκατό να χαθεί το ματς. Μέτρησα 5 ευκαιρίες, καμία δεν έκατσε, καληνύχτα, στο 66 που το έβαλαν ήταν πλέον πολύ αργά, πιο πιθανό έκοβα να βάλει κάνα γκολ ο βάζελος.
Συγχαρητήρια!
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Κι έτσι και οι δύο θα πάνε να παίξουν στο ΟΑΚΑ στις 21 του μήνα και θα προέρχονται από σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια τους στην Ευρώπη. Και οι δύο εκτός έδρας. Δεν παίζουν ΠΑΟ-Ολυμπιακός στις 21 του Μάρτη στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, όπου (υποτίθεταιθα κριθεί το πρωτάθλημα;
Ε, τώρα που ο Παναθηναϊκός πέρασε τη Ρόμα, με νταμπλ στις νίκες παρακαλώ, στις 18 του Μάρτη θα δώσει τη ρεβάνς με την Στάνταρ Λιέγης στο Βέλγιο για την πρόκριση στους «8» του Γιουρόπα Λιγκ. Μία εβδομάδα νωρίτερα θα έχει φιλοξενήσει τους Βέλγους στο ΟΑΚΑ, αλλά η λογική λέει ότι δύσκολα θα έχει κριθεί η πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα.
Στις 17 του Μάρτη, δηλαδή μία ημέρα πριν τη ρεβάνς του ΠΑΟ και στη γειτονική στο Βέλγιο Γαλλία, ο Ολυμπιακός θα δίνει τον δικό του επαναληπτικό αγώνα με την Μπορντό, επιχειρώντας ένα μικρό θαύμα, την ανατροπή του 0-1 στο Καραϊσκάκη.
Άρα, οι δύο αιώνιοι θα πάνε στα ίσα τώρα στο μεταξύ τους ντέρμπι. Δεν θα είναι ο ένας κουρασμένος από εκτός έδρας παιχνίδι στην Ευρώπη κι ο άλλος ξεκούραστος. Ίσα ίσα θα είναι και οι δύο καταπονημένοι, αφού θα έχουν ταξίδια, δύσκολα ματς και θα έχουν παίξει Τετάρτη και Πέμπτη, ούτε καν δηλαδή Τρίτη. Είναι αυτός που λέμε κι όποιος αντέξει…
Βέβαια, για να έχει αξία όλο αυτό το σκηνικό, θα πρέπει να πάει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι σε απόσταση βολής, δηλαδή έστω να διατηρήσει αυτό το μείον δύο η, άντε να πάει στο μείον τρία. Διότι και το ένα και το άλλο, το ίδιο πράγμα θα είναι, διαφορά δεν θα έχει.
Να δούμε και τι θα κάνει ο ΠΑΟ με την ίδια ομάδα που είχε παίξει πριν δύο τρεις μήνες ο Ολυμπιακός, με την Στάνταρ Λιέγης του Γιοβάνοβιτς, του Ντε Καμάργκο, του Μποκανί. Ουσιαστικά αυτήν απέκλεισε και παίζει τώρα με την Μπορντό. Με το 2-1 στο Φάληρο (στη Λιέγη έχασε 0-2). Θα έχει πλάκα, θα κάνουμε συγκρίσεις κι έτσι.
Παρεμπιπτόντως, μαγκιά του ΠΑΟ που είχε τέτοια διαιτησία στη Ρώμη.
.-
μην ξεχνάτε τον ΠΑΟΚ
Rock or Nothing
Φίλε Τζακ από που προκύπτει ότι πάμε με την ίδια κούραση στο ντέρμπυ; Ο γαυρος έχει να πάιξει ένα ματς μέχρι τότε, την Τετάρτη πριν το ντέρμπυ. Εμείς έχουμε συνεχόμενα από τώρα μέχρι το τέλος σχεδόν 2 ματς τη βδομάδα. Οι επόμενες βδομάδες έχουν (με τη σειρά):
- Φιλικά εθνικών, δηλαδή ολόκληρου του ΠΑΟ (εκτός του Σισέ!).
- Εντός με Στανταρ
- Εκτός με Στανταρ
- Κύπελλο πρώτο ματς
- Κύπελλο δεύτερο ματς (ή αγώνας για τους 8 Γιουρόπα)
- (Αγώνας για τους 8 Γιουρόπα)
- (Κύπελλο δεύτερο ματς)
Ακόμα και αν δεν περάσουμε, ο ΠΑΟ καλείται να παίξει σε 35 μέρες 11 αγώνες, έναντι 7 του γαυρου - αν περάσουμε οι διπλοί αγώνες θα μας πάνε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Το πρωτάθλημα προφανώς έγινε δυσκολότερο.