Ελα που δεν είναι κλεψιά.. κάνα δυο σημεία/ριφφς είναι καρμπόν. Δεν καλείται "επιρροή" αυτό.
Ελα που δεν είναι κλεψιά.. κάνα δυο σημεία/ριφφς είναι καρμπόν. Δεν καλείται "επιρροή" αυτό.
Μα τι δε καταλαβαίνεις ρε Ντράμσικ. Αφού είναι ο Devon.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Ντακς Αμνήζιακ είπαμε είμαι τρελός φανμπόις αλλά δεν απάντησα για να κάνω τον δικηγόρο.
Οντως είναι καρμπόν ντράμσικ αλλά δες το περισσότερο σαν tribute στους JT και όχι σαν κλεψιά για να βγεί το δισκάκι.
Δεν νομίζω οτι ο Devon έχει ανάγκη να κοπιάρει οτιδήποτε.
I'll bury you in your god's fucked garden
Το'χετε συζητήσει?
Ένα περίεργο πράγμα, το Limbs των Agalloch στην εισαγωγή του είναι ίδιο με το Some People Fall από Caïna, ποιόν να πεις όμως κλέφτη αφού κυκλοφόρησαν με απόσταση 2 μηνών τα άλμπουμς.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
σε τετοιες περιπτωσεις και οι 2 εχουν κλεψει το ιδιο συγκροτημα/καλλιτεχνη
λοιπον αυτο μου θυμιζει απιστευτα πολυ ενα γνωστο ποπ τραγουδι νομιζω του Jackson
εχει κανεις ιδεα?
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
φιλος μου προτεινε κι αυτο σαν χειροτερη κλεψια
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
λοιπον. παιζει να ναι γνωστο εδω μεσα, αλλα επειδη δεν ξερω αν εχει αναφερθει και πρεπει να υπαρχει το βαζω.
νομιζω δε χρειαζεται καν να πω τι θυμιζει...
There is a light that never goes out
sakis!!!!!
νταξ και megadeth!
σαμπλάρισμα κατά 99% (άλλωστε beck είναι αυτός) αλλά το βάζω γιατί το ανακάλυψα και χάρηκα και επίσης γαμάνε και τα δυο και σοβαρά ο beck γαμάει, σοβαρά.
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
Spoiler
sry επρεπε να το βγαλω απο μεσα μου![]()