\m/ πόσο γαμάει το καινούριο λόγκο,
\m/ πόσο γαμάει το καινούριο λόγκο,
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Eχω παθει απανωτα εγκεφαλικα. Γαμωτακαφεκαιτοκωλογατο.
Κατα τα αλλα συνεχιστε τις αυτοκτονιες!![]()
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
Πολύ με άρεζεΕιδικά το λόγκο. Και το καφέ.
Λίιιγο μεγαλύτερα να ήταν τα fonts στα nicknames ρε πούστημ. Ή εμένα μου φαίνονται μικρά; Όπως και να 'χει δεν είναι σημαντικό, χαζολεπτομέρεια.
Κογκρατς!![]()
I was just in your kitchen. I didn't see no god damn pig.
Έλεος μια βδομάδα δεν μπήκα κ τα κάνατε...
(δεν είναι κακό)
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.
Πιστευουν πραγματικα καποιοι οτι θα μεινει αυτο το λογκο?
εδώ είσαι
γαμάει το καινούριο μου er.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Deggial και όλοι όσοι έχετε Μάκη πείτε τι παίζει με τα φοντς. Μόνο εδώ μου έχει πρόβλημα, όλα τα άλλα σάιτς παραμένουν νορμάλ, έχω τις γραμματοσειρές των windows, τι σκατά φταίει; Τα ελληνικά είναι μικρότερα από τα εγγλέζικα στους τίτλους των θρεντζ, εκτός από το γράμμα "π", που είναι μεγαλύτερο. Έχω καταλήξει ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο του αντμίν για να απαντήσει στο μακ βς λίνουξ τόπικ και ότι εσείς είστε απλά προδότες και το δεχτήκατε. Ισχύει; Να κάνω φασαρία; Να πάω σε άλλο φόρουμ; Το φάντασμα του Βαρούχα σας κυνηγά;
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Πείτε ρε παιδιά και σε μένα που "φταίω εγώ" τι σκατά μπορώ να κάνω ίσως για να μη σέρνεται ετσι η μαλακία. Δεν παλέυεται..
κατι πουστρηλικια μου βγαζει να ουμε!!
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Α, παρεπιπτόντως, search fixed.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.