Page 170 of 275 FirstFirst ... 70120160168169170171172180220270 ... LastLast
Results 2,536 to 2,550 of 4111

Thread: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009-2010.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Νικ θεωρεις πραγματικα οτι η ομαδα σου στο συνολο των 20 αγωνων που εχουν περασει εχει παιξει "σαφως" και "εμφανως" καλυτερο ποδοσφαιρο δηλαδη? Δε ρωταω αν επιασε καλυτερη αποδοση σε 1-2-4 ματς, ρωταω για το συνολο. Το οποιο περιλαμβανει το ματς στο Καραισκακη, το ματς με Καβαλα κτλ κτλ κτλ... Εν πασει περιπτωσει θεωρεις οτι θα ειναι συμπαντικη αδικια αν χασει το πρωταθλημα φετος ο ΠΑΟ??? (εκτος απο κατορθωμα)

Senior Member warlord mkII's Avatar

Νικ θεωρεις πραγματικα οτι η ομαδα σου στο συνολο των 20 αγωνων που εχουν περασει εχει παιξει "σαφως" και "εμφανως" καλυτερο ποδοσφαιρο δηλαδη? Δε ρωταω αν επιασε καλυτερη αποδοση σε 1-2-4 ματς, ρωταω για το συνολο. Το οποιο περιλαμβανει το ματς στο Καραισκακη, το ματς με Καβαλα κτλ κτλ κτλ... Εν πασει περιπτωσει θεωρεις οτι θα ειναι συμπαντικη αδικια αν χασει το πρωταθλημα φετος ο ΠΑΟ??? (εκτος απο κατορθωμα)
    Οχι, σαφέστατα και η ομαδα μου δεν εχει παιξει και κανα φοβερο ποδοσφαιρο. Ειναι μια μετρια ομαδα με χτυπητές αδυναμίες, με 2 το πολυ 3 παιχτες που στη καλη τους μερα μπορουν να παρουν μονοι τους οποιοδηποτε ματς της σουπερλιγκ.
    Νομίζω όμως ότι σε σχέση με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟ αδικείται από τους 3 βαθμούς διαφορά γιατί δεν έχει αυτή την εικόνα σαπίλας που έβγαλε ο Ολυμπιακός.
    Επαναλαμβάνω ότι η "αδικία" και η "ατυχία" στον αθλητισμό είναι σε μεγάλο ποσοστό ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ για να μη βλέπεις τα λάθη σου. Ας κέρδιζε ο ΠΑΟ τη Καβάλα ή την ΑΕΚ, ας μην έμπαινε χεσμένος στο Καραϊσκάκη και δεν θα μίλαγε κανείς για αδικία.
    Εμένα προσωπικά σαν Παναθηναϊκό, με ενδιαφέρει πάρα πολύ να πάρω το φετινό πρωτάθλημα γιατί με το σύστημα Πλατινί είναι εξαιρετικά δύσκολο να περάσει ο 2ος της Ελλάδας στους ομίλους και δεν κρύβω ότι θέλω παρα πολύ να είναι αυτός ο Ολυμπιακός. Επίσης δεν μπορώ να φανταστώ τι πολυμετοχικό πανηγύρι θα στηθεί αν χάσει ο Παναθηναϊκός αυτό το πρωτάθλημα...
    Warriors rise from the grave
    Longships sailing The Wave
    Bloodshed on every shore
    Friction massing from war

Νοικοκυραίος Moonspellheim's Avatar

Μπραβο warlord. Εκπληκτικα ορθολογικα ποστς.
    Remembrance of Things Past

I swarm deserted away, like glass...
    Warm, and as fevers,
    I am as flame.
    I am death...
    For I, I weave our blasphemies...

Wicthes painted me,
    Like the mysteries created me...
    Like where the poets breathe,
    I were woven into blasphemies.

Senior Member warlord mkII's Avatar

i am captain obvious
    Warriors rise from the grave
    Longships sailing The Wave
    Bloodshed on every shore
    Friction massing from war

Vic Ford Prefect's Avatar

Δεν ξέρω τι έχετε στο κεφάλι σας για το ποιος αξίζει και ποιος δεν το αξίζει, ο καθένας ό,τι θέλει γράφει και πιστεύει, πάντως εγώ νομίζω αξίζει να το πάρει αυτός που θα συγκεντρώσει τους πιο πολλούς βαθμούς φέτος. How's that for captain obvious?

Και όπως τα βλέπω οι πιθανότητες είναι: 50% βαζέλα, 40% εμείς, 10% ΠΑΟΚ. Θα έλεγα πως δεν με χαλάει να το πάρει ο ΠΑΟΚ, ειδικά αν δείξει άντερα και πάρει τα κρίσιμα ματσάκια. Είναι και μοναδική ευκαιρία πριν κάνει γήπεδο ο ΠΑΟ, οπότε και τότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα για τα καλά. Αλλά βεβαίως πρωτίστως ενδιαφέρομαι να το πάρουμε εμείς, ακόμη και με τις τραγικότητες του Κοκαλιστάν, γιατί θέλω τσουλού.

Στο βάζελο συγχαρητήρια, ευχαριστούμε πολύ, να είστε καλά. Εννοείται πως με τενκάτε θα βρισκόσασταν τρίτοι αυτή τη στιγμή. Έτσι φρονώ. Ο Νιόμπλιας είναι μεν οσφυοκάμπτης στις επιθυμίες άλλων, εντός και εκτός αποδυτηρίων αλλά είναι 100 φορές πιο ορθολογιστής ποδοσφαιρικά.

Πλάκα έχει το πρωτάθλημα φέτος. 3 διεκδικητές, ανήκουστο!

ΛΟΥΑ ρε μουνιά! Τρελός έρωτας!
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Senior Member freak brother's Avatar

ρε αμα το παρει ο παοκ θα ειναι σαν να μου την πεσει να τα φτιαξουμε η παμελα αντερσον.. δεν θα μπορω να διαχειριστω τις καταστασεις!!
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Senior Member Griffith's Avatar

ο βικ τα είπε καλά.
    Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
    serve me the sky with a big slice of lemon.

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

η διαφορα ειναι οτι ο παναθηναικος ειναι συνιθισμενο να κανει κλαρινα(οπως πχ με τον εργοτελη) ενω μολις τα εκανε ολυμπιακος αρισαμε ολοι να λεμε για σαπιλα κτλ.κοινως δεν ειμαστε συνηθισμενοι σε τετοιες εμφανισεις

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by warlord mkII View Post
    Οχι, σαφέστατα και η ομαδα μου δεν εχει παιξει και κανα φοβερο ποδοσφαιρο. Ειναι μια μετρια ομαδα με χτυπητές αδυναμίες, με 2 το πολυ 3 παιχτες που στη καλη τους μερα μπορουν να παρουν μονοι τους οποιοδηποτε ματς της σουπερλιγκ.
    Νομίζω όμως ότι σε σχέση με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟ αδικείται από τους 3 βαθμούς διαφορά γιατί δεν έχει αυτή την εικόνα σαπίλας που έβγαλε ο Ολυμπιακός.
    Επαναλαμβάνω ότι η "αδικία" και η "ατυχία" στον αθλητισμό είναι σε μεγάλο ποσοστό ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ για να μη βλέπεις τα λάθη σου. Ας κέρδιζε ο ΠΑΟ τη Καβάλα ή την ΑΕΚ, ας μην έμπαινε χεσμένος στο Καραϊσκάκη και δεν θα μίλαγε κανείς για αδικία.
    Εμένα προσωπικά σαν Παναθηναϊκό, με ενδιαφέρει πάρα πολύ να πάρω το φετινό πρωτάθλημα γιατί με το σύστημα Πλατινί είναι εξαιρετικά δύσκολο να περάσει ο 2ος της Ελλάδας στους ομίλους και δεν κρύβω ότι θέλω παρα πολύ να είναι αυτός ο Ολυμπιακός. Επίσης δεν μπορώ να φανταστώ τι πολυμετοχικό πανηγύρι θα στηθεί αν χάσει ο Παναθηναϊκός αυτό το πρωτάθλημα...
    Τον Οντονιαν ερωτουσα, αλλα για την απαντηση. Γενικα σε αυτο το θρεντ μονο με Οντονιαν διαφωνω απο ολους τους οπαδους ολων των ομαδων.

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Όχι ρε, ποια αδικία. Σε τέτοιο πρωτάθλημα που μπορεί να παίζεις καλύτερη μπάλα αλλά 2-3 ματς να σε αφήσουν εκτός τίτλου (ακόμα και ματς που έπαιξες καλύτερα από τον αντίπαλο, αλλά δεν κέρδισες, όπως τα δικά μας με ΑΕΚ και Άρη), δεν υπάρχει αδικία. Συνολικά πιστεύω ότι έχουμε παίξει καλύτερα από την αρχή του πρωταθλήματος, αλλά προφανώς δεν είναι αδικία.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Quote Originally Posted by Mitsmann View Post

φυσικα.
    Για να έχουμε καλό ρώτημα, επειδής οι γαυροΑΡΔ γκρινιάζουν για τις κάρτες που έβγαλε ο ΟΧΤΡΟΣ χαραλαμπιδης (λολ), ήταν μπέναλτυ (και αποβολή) αυτό στο 18';
    αχαχαχαχα χρηστις ΕΡ, μπορει να σε πληροφορησει, οτι βλεπαμε το ματς σε γραφικο καφενε της γενικοτερης περιοχης Ναυπακτου και μετα την αγωνιωδη προσπαθεια της Νοβα στο 22ο ρηπλεη να δει μηπως παιζει κατι, ειχαμε βγαλει ηδη το

"Top-5 ανθρωπων που θα εσκουζε για αυτο σαν πεναλτυ"

και εισουν μεσα φυσικα.

(οι αλλοι ηταν ο Νικος Πατερας, ο Πρασινοφρουρος, και 2 γκεστ σταρς, δε θυμαμαι τωρα)
    Ευχαριστώ που τα λέτε για μένα. Ο παίκτης τσιμπάει τη μπάλα, ο τερματοφύλακας τον βρίσκει, όρθιος δε μένει με τίποτα. Πού είναι το λάθος; Α ναι, έπαιζε ο γαυρος.

Έντιτ: Αναθεωρώ, τώρα έκατσα να δω προσεχτικά το ριπλέη. Ο Νικοπολίδης έχει βρει μπάλα λίγο, κάτι που δεν πρόσεξα. Δεν πρόσεξα και το οφσάηντ του στολτιδη στο δικό του γκολ βέβαια, οπότε μια η άλλη. :ρ

Ναι δεν το έβλεπα πολύ σοβαρά το ματς, πόση σουπερλίγκα να δεις άλλωστε.
    Last edited by Odonian; 16-02-2010 at 19:26.

314222 Mitsmann's Avatar

το πεναλτυ του παπουτσελη ηταν πιοτερο πεναλτυ απ το χτεσινο.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Spammity Spam rat_poison's Avatar

τι είναι "πιότερο" πέναλτυ; Ή είναι, ή δεν είναι, ή είναι στην κρίση του διαιτητή. Όχι;
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

314222 Mitsmann's Avatar

ξαναδιαβασε τη φραση, εχει κρυμμενα νοηματα!
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Έκανα ένα έντιτ ε.