Νικ θεωρεις πραγματικα οτι η ομαδα σου στο συνολο των 20 αγωνων που εχουν περασει εχει παιξει "σαφως" και "εμφανως" καλυτερο ποδοσφαιρο δηλαδη? Δε ρωταω αν επιασε καλυτερη αποδοση σε 1-2-4 ματς, ρωταω για το συνολο. Το οποιο περιλαμβανει το ματς στο Καραισκακη, το ματς με Καβαλα κτλ κτλ κτλ... Εν πασει περιπτωσει θεωρεις οτι θα ειναι συμπαντικη αδικια αν χασει το πρωταθλημα φετος ο ΠΑΟ??? (εκτος απο κατορθωμα)
Οχι, σαφέστατα και η ομαδα μου δεν εχει παιξει και κανα φοβερο ποδοσφαιρο. Ειναι μια μετρια ομαδα με χτυπητές αδυναμίες, με 2 το πολυ 3 παιχτες που στη καλη τους μερα μπορουν να παρουν μονοι τους οποιοδηποτε ματς της σουπερλιγκ.
Νομίζω όμως ότι σε σχέση με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟ αδικείται από τους 3 βαθμούς διαφορά γιατί δεν έχει αυτή την εικόνα σαπίλας που έβγαλε ο Ολυμπιακός.
Επαναλαμβάνω ότι η "αδικία" και η "ατυχία" στον αθλητισμό είναι σε μεγάλο ποσοστό ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ για να μη βλέπεις τα λάθη σου. Ας κέρδιζε ο ΠΑΟ τη Καβάλα ή την ΑΕΚ, ας μην έμπαινε χεσμένος στο Καραϊσκάκη και δεν θα μίλαγε κανείς για αδικία.
Εμένα προσωπικά σαν Παναθηναϊκό, με ενδιαφέρει πάρα πολύ να πάρω το φετινό πρωτάθλημα γιατί με το σύστημα Πλατινί είναι εξαιρετικά δύσκολο να περάσει ο 2ος της Ελλάδας στους ομίλους και δεν κρύβω ότι θέλω παρα πολύ να είναι αυτός ο Ολυμπιακός. Επίσης δεν μπορώ να φανταστώ τι πολυμετοχικό πανηγύρι θα στηθεί αν χάσει ο Παναθηναϊκός αυτό το πρωτάθλημα...