μου σπασε ο σκληρος πριν τον κανω μπακαπ... ενω πηγα να δω ταινια ... η οποια οπως αποδειχτηκε ηταν και μιση...![]()
μου σπασε ο σκληρος πριν τον κανω μπακαπ... ενω πηγα να δω ταινια ... η οποια οπως αποδειχτηκε ηταν και μιση...![]()
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Μου πε αμα θέλω να πάω να δω το μετρητή στο λέβητα. Είχα πάει και πιο παλιά σε παρόμοια περίπτωση και δεν κατάλαβα Χριστό.
Μου τα φερε σε χαρτάκι γραμμένα: το νούμερο που έγραφε πέρσι ο μετρητής, το νούμερο που γράφει φέτος, τα λίτρα που έκαψα, επί την τιμή του λίτρου.
Πήρα τηλ τον πατέρα μου και του κανα το καλύτερο δώρο στη γιορτή του![]()
κάτσε επειδή παίζει να μπερδεύτηκες πριν, μιλάμε για 506€ πετρέλαιο για ένα μήνα; Πεντακόσια έξι;
ΛΟΛ ε, δε παίζει. Κοιτάω τώρα τα δικά μου για τον Γενάρη και όλη η πολυκατοικία έκαψε 1615,50€. Μιλάμε για 5 ορόφους με 6 διαμερίσματα ο κάθε όροφος. Άντε πες στον 5ο να είναι λιγότερα.
Νομίζω κάποιος σε κλέβει. Ρώτα και τους γείτονες πόσα τους είπαν. Τα κοινόχρηστα τα βγάζει εταιρία;
pigaine sapise ton ton pousti sto ksylo..ti 500 eurw gia 35 re..oute ergostasio na trofodotouses
Με κοινόχρηστα δεν ξέρω τι παίζει, δεν πληρώνω.
Το ξέρω οτι είναι υπερβολικά πολλά ρε συ, τόσα δεν καίνε ούτε οι δικοί μου σε τριπλάσιο σπίτι που το χουν και σχεδόν όλη μέρα αναμένο.
pigaine pes na fwnaksei ilektrologo ti ΔΕΗ den kserw kai egw ti kai oti kapoio provlima paizei..
blackie μην είσαι βλάκι, σε ένα μήνα με δύο σώματα ούτε 50 ευρώ δεν καις γαμιώντας. οι τιμές δεν υπολογίζονται "είδα πέρσι το νούμερο και φέτος και διαίρεσα", καταρχάς πληρώνεις την τιμή του λίτρου που υπήρχε όταν το αγόρασε, αφετέρου αν έχεις αυτονομία πώς σκατά κάθεται μόνος και τα κοιτάει; δεν είσαι σε πολυκατοικία;
όταν έχεις αυτονομία λογικά έχει μετρητή ξεχωριστό για το κάθε διαμέρισμα. οπότε διαλέγεις κανά πιτσιρικά, του χρεώνεις 500 και βγάζεις τις διακοπές σου το καλοκαίρι.
blakie την άλλη φορά που διαμαρτυρήθηκες πόσα του είχες δώσει;
ε όταν έχεις αυτονομία έχεις και εταιρία κοινοχρήστων, δεν τα μετράει ο μπάρμπας.
α δεν τα ξέρω αυτά κεντρική έχω εγώ και με εταιρία.
μπορεί να έκανε καμιά μόντα τότε. μπορεί να μην δίνει αποδείξεις ή μπορεί να τις άλλαξε κάπως, σιγά το δύσκολο.
Σε πολυκατοικία είμαι αλλά δεν έχουν όλα τα διαμερίσματα καλοριφέρ. Έχει ο 1ος και ο 2ος που είναι οροφοδιαμερίσματα και μένουν ιδιοκτήτες και στον 3ο έχω εγώ και ο διπλάνος μου. Κάτω στο λέβητα δλδ έχει 4 ρολόγια.
400 για Δεκέμβριο, Ιανουάριο, Φεβρουάριο.
Και πάλι πολλά μου φαίνονται. Νομίζω ότι το πήγε σιγά σίγα στην αρχή, δηλαδή στα ανέβασε λίγο και σου έβαλε και πολλούς μήνες για να δει αν θα τσιμπήσεις και τώρα πάει για την καλή.
Last edited by rage for order; 12-02-2010 at 01:32.