εχω μεινει στο 0.80 φοιτητικο. σκατα σιχαμενοι κτελοεισπρακτορες,
Τα καλοριφερ τρίζουν και σπάνε αρχίδια. Κάνεις εξαέρωση και σπάει (!!) η βάνα στο χιλιετίας σώμα, ΚΑΥΤΟ μπουρδελόνερο λούζει μια βιβλιοθήκη με εκλεκτή πολιτική οικονομία και τα σιντιά σου. Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ έχει γίνει εδω μέσα, ακόμα σφουγγαρίζω. Του χρόνου μετακόμιση και τζάκι.
επαθε η μανα μου τετοια νήλα, και γλίτωσε απο τα εγκαυματα και τις εκτοξευομενες βίδες.
σε καταλαβαινω.
τωρα πρεπει να σαι σκατα.
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
Μου πήδηξε ένα χέρι αλλά εγκαύματα και μαλακίες όχι. Η ΠΑΠΑΡΙΑΣΜΕΝΗ βιβλιοθήκη είναι το κυρίως και η όλη κωλοφεράντζα να αλλάξω σώμα/τι σκατά θέλει ο διαχειριστής.
Καλή η μάνα σου;
Last edited by ikonoklast; 09-02-2010 at 20:58.
ε ψιτ αποπάνοι! (ο αποπάνος)
πατε κει να τα κανετε αυτα ρε. σας πήραμε πρεφα ρε.
χιχιχιχ
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
distortion, πληρωνω να μου πεις εστω σε pm ολοκληρωμενη εξηγηση για το signature σου.
υπομονή
αν προσπαθεις να με κανεις να διαβασω τη δική σου, εχασες.
η δική μου μιλάει για τον Stirner, Max Stirner.
Σε συγκριση παντα με τον αη βασίλη βεβαια.
Ο Μαξ ήταν εγωιστής.
η δικη μου δεν συγχιζει τον κοσμο.
υπομονή
οι γάτες που ζούνε δίπλα απ'το σπίτι μου ουρλιάζουν συνέχεια.όχι δεν είναι ουρλιαχτά ζευγαρώματος.για την ακρίβεια μισιούνται.θανάσιμα.αφού σε ανύποπτο χρόνο ακούγονται κάτι τρελά κουτρουβαλιτά σε λαμαρίνες .παίζουν ξύλο κανονικά.ο μπιζαριος είχε πεί ότι μάλλον είναι επειδή 2 αρσενικές ανταγωνίζονται .έτσι μου 'ρχεται να αφήσω νερό με υπνωτικό στο μπαλκόνι αφού συνέχεια κόβουν βόλτες σα τους μαύρους χάρους ουρλιάζοντας.
αγορασε αναπτηρα, πετρελαιο και μια γιαπωνεζα.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Τι 506 ευρώ πετρέλαιο γαμώ τους Χριστούς. ΦΜΛ
35, δύο σώματα.
Το άναψα μόνο τον τελευταίο μήνα, μέτα τα Χριστούγεννα δλδ μέχρι τώρα.
Βασικά ούτε τόσο, τις περισσότερες φορές άναβα τη σόμπα (θα ρθει και το ρεύμα για παρτούζα τώρα).