Αν με πλήρωνες 60 ευρώ, δε θα σε άφηνα να μου γλύψεις τα αρΚίδια. Οι περισσότεροι εδώ μέσα νομίζω. Πόσο μάλλον να πλήρωνα γι αυτό.
τι να πω; προβληματίσου; κάνε ότι καταλαβαίνεις...
Αν με πλήρωνες 60 ευρώ, δε θα σε άφηνα να μου γλύψεις τα αρΚίδια. Οι περισσότεροι εδώ μέσα νομίζω. Πόσο μάλλον να πλήρωνα γι αυτό.
τι να πω; προβληματίσου; κάνε ότι καταλαβαίνεις...
Κατ' αρχάς, πως είσαι έτσι;
Στα τρόλεϊ της Αλεξάνδρας γαμιούνται στον έλεγχο οπότε χτυπάω πάντα. Στο μετρό δεν μπαίνω συχνά αλλά όποτε μπω χτυπάω κυρίως λόγω των συχνών ελέγχων ειδικά στους κεντρικούς σταθμούς αλλά και ότι δεν μπορείς να την γλιτώσεις με τρέξιμο ή τσαμπουκά ή τρέλα. Παρασκευές και Σάββατα το βράδυ μέχρι πρόσφατα θυμάμαι ήταν σχεδόν σίγουρος ο έλεγχος στο μετρό, δεν ξέρω αν το κάνουν ακόμα.
Χτυπάω μισό και χρησιμοποιώ το σύστημα phantom duck.
Όσες φορές με πιάσανε χωρίς εισιτήριο και δεν μπορούσα να φύγω έπαιξα το σύστημα νέος και φοιτητής και δεν παίζουν χρήματα οπότε με έγραφαν ότι είχα μεν εισιτήριο αλλά ήταν μισό και δεν είχα πάσο. Έτσι και αυτοί έκοβαν κάτι και εγώ τα έπαιρνα μετά πίσω που πήγαινα στα γραφεία και έδειχνα το πάσο. Δύο φορές έχω υποστηρίξει ελεγκτή σε καβγά με επιβάτη, μία που ένας πήγε μπροστά που ήταν ο ελεγκτής για να καρφώσει γρια ζητιάνα ότι δεν χτύπησε ενώ ο ελεγκτής έκανε ότι δεν την είδε και μία που είχαν πιάσει εμένα και έναν τύπο και αυτός έλεγε να μας της χαρίσουν γιατί μόνο στους Έλληνες κόβουν πρόστιμα. Τελικά έκοψε σε αυτόν και εμένα με έγραψε για πάσο και καλά, μάλιστα ήρθε και μαζί μου μέχρι την τράπεζα να βγάλω λεφτά να του τα δώσω.
Σχετικό-άσχετο, πήγα στα κτελ να βγάλω μειωμένο με κάρτα τρίτεκνου και τα μουνιά είπαν ότι 23-25 Δεκεμβρίου δεν ισχύουν!
Λάστιχο το(ν) έκανες. 35 euros το μήνα και τέλος το πως θα πληρώσεις η όχι. Γιατί και να μην πληρώσεις θα τα βρεις από την εφορία.
να μου τα δίνεις εμένα και όταν τρως πρόστιμο θα στο πληρώνω.
Μπαινεις στο 1ο βαγονι μετρο. Σε καθε σταθμο "σκανναρεις" να δεις αν υπαρχουν. Αν υπαρχουν τοτε βλεπεις (χωρις να φαινεσαι και πολυ) αν θα μπουν μεσα στο συρμο. Αν μπουν, βγαινεις. Αν οχι μενεις. Επαναλαμβανεις.
το συστημα εχει ηττα σε περιπτωση που αυτοι μπουν στο ιδιο βαγονι με σενα, και σε σταματησουν οταν βγαινεις, η αν σου ζητησουν εισητηριο στο σταθμο που βγαινεις, πανω στην αποβαθρα. αλλα γενικα παλευεται.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Καλό το σύστημα αλλά όταν έχει κόσμο είναι μη εφαρμόσιμο.
Όταν κάνουν έλεγχο πχ στο σύνταγμα κάνουν και στους άλλους σταθμούς; Γιατί έτσι μπορεί να θες να πας Σύνταγμα και να βρεθείς Αιγάλεω.
Neverdie υπάρχει συγκεκριμένη περίοδος στην αρχή κάθε χρονιάς που βγάζεις καινούργιο πάσο, αν δεν την προλάβεις μετά δε σου δίνουν. Για να πάρεις πάσο μετά τον Νοέμβριο θα πρέπει να είχες βγάλει τον Οκτώβριο και να το χασες, μόνο έτσι. Πάρε βεβαίωση σπουδών από τη γραμματεία και πες τους ότι δεν πρόλαβες την προθεσμία στην αρχή της χρονιάς λόγω προβλημάτων στη δουλειά σου.
Mετά τα 6 χρόνια δε δικαιούσαι πάσο λέμε..
Να πω κι εγώ τη μαλακία μου, είχα για ένα χρόνο το ίδιο εισιτήριο, με το κλασικό κόλπο του βάζω-τραβάω_απότομα, και το μηχάνημα αφήνει μια καμπυλωτή γραμμή που δε φαίνονται γράμματα κτλ.
Όταν τελικά μπήκε ελεγκτής και το είδε, απλά μου είπε να προσέχω και να το χτυπάω καλύτερα.
Δε καταλαβαίνω γιατί δε το έχει αναφέρει κανείς ακόμα btw, είναι καλό κόλπο.