το αναφέρει και ο φαντομντακ πιο πάνω αλλά νόμιζα ότι είναι υπερβολικός και βλέπω το βίντεο και τελικά ο τύπος με το φοβερό μαλλί το λέει ακριβώς έτσι.
το αναφέρει και ο φαντομντακ πιο πάνω αλλά νόμιζα ότι είναι υπερβολικός και βλέπω το βίντεο και τελικά ο τύπος με το φοβερό μαλλί το λέει ακριβώς έτσι.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
ειπε χρυση αυγη και συνασπισμο την δευτερη φορα ρε γαβ γαβς.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
τον λυπήθηκα ρε τον καημένο![]()
εγω -δε ξέρω για σας- κ τώρα που κάθομαι πίσω μου τον έχω τον μιχαλάκι.
πριν τον είχα αριστερά μου
satan was a lez
zouglaΝωρίτερα στην οδό Σόλωνος σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ ατόμων που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο με μέλη του συλλόγου «Άγιος Μάξιμος, Ομολογητής» οι οποίοι σε συνεργασία με την Μονή Εσφιγμένου του Αγίου Όρους θα συμμετάσχουν αύριο σε πορεία στο κέντρο της Αθήνας εναντίον «της παγκοσμιοποίησης, για τα εθνικά θέματα και εναντίον του Α.Μ.Κ.Α.»
satan was a lez
λολ σχισματικοι παλαιοημερολογιτες.και λιγα τους κανανε
έχουνε πέσει τρελλά μαπίδια στον εσφιγμένο.
long story short, αυτοί δεν αναγνωρίζουνε τον πατριάρχη (τον ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ), είναι λίγο ταλιμπάν, και με συχνότητα μια φορά τον χρόνο περίπου τους κάνουν κάνα ντου οι άλλοι μοναχοί για να τους τον σφίξουνε λίγο, ανοίγουν κανα-δυο κεφάλια τραγοπαπάδων έξω από το μοναστήρι με σιδερολοστούς και άλλα χριστιανικά και τελειώνει εκεί το πράμα.
Ωραίοι τύποι.
A loaded gun won't set you free.
So you say.
Όποιος κληρικός-παπάς δεν αναγνωρίζει τον Βαρθολομαίο παίζει ότι εκτός από εθνοπροδότης είναι και τρολλ.