arxizete na mpou spate ta arxidia
eleos
loipon anoigw tetradia, xekinw shmeiwseis ektos apo ta epeisodia incident kai to kainourgio
arxizete na mpou spate ta arxidia
eleos
loipon anoigw tetradia, xekinw shmeiwseis ektos apo ta epeisodia incident kai to kainourgio
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Αμπρτουζι, τα παμε πιο πριν, στο συμπαν στο οποιο δεν επεσε το αεροπλανο, Τζακ και Ντεσμοντ δεν εχουν συναντηθει γιατι δεν υπαρχει κανενας Widmore για να συμμετασχει ο Ντεσμοντ στην κουρσα του, με αποτελεσμα να μην παει ποτε στο γηπεδο να τρεξει ο Ντες... Και μπορει να μην ειναι καν ζευγαρι με την Πεννυ αν βυθιστηκε το νησι... δε θυαμαμι ποτε υποτιθεται οτι εφυγε απο το νησι ο Widmore, πριν το 1977 ή μετα?
Ε, στο στάδιο δεν συναντήθηκαν που έκανε προπόνηση ο Ντέσμοντ για τον γύρο με το ιστιοφόρο που τον έφερε στο νησί; Τώρα δεν πάει στο νησί, οπότε λογικά δεν πήγε στο γύρο με το ιστιοφόρο, οπότε λογικά δεν συνατήθηκε με τον Τζακ. Αυτό λέω. Εκτός και αν εννοείς κάτι άλλο που έχω ξεχάσει.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Εγώ είμαι με Μπέρνι πάντως, Ντέσμοντ και Πένι θα είναι μαζί και κάποιο ρόλο θα παίξουν Γουίντμορ και Ελοΐζ.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Αρα Πεννυ δεν υπαρχει, δε γεννηθηκε ποτε στο δευτερο συμπαν, σωστα? Εκτος κι αν μας δειξει Widmore να φευγει αρον αρον με το υποβρυχιο.
αν μιλατε με δεδομενο οτι υπαρχει παραλληλο συμπαν,πασο.εγω κραταω μια πισινη παντως οπως εγραψα και πριν κατι σελιδες,γιατι μπορει ολο αυτο να ειναι flashforward και οι "ανωμαλιες" (τυχερος χιουγκο,ατομα εκτος αεροπλανου κτλ)να ειναι αποτελεσμα της βυθισης του νησιου.κατι σαν reset με νεα δεδομενα.
Ο Χιουγκο ειναι τυχερος και τιποτα δεν του συμβαινει ποτε οντως. Μονο στους αλλους που τον περιτριγυριζουν, τιποτα δεν αλλαξε εκει.
Κοίτα όμως, αν η βύθιση οφείλεται όντως στη βόμβα τότε πρέπει Widmore, Eloise να είναι νεκροί. Αν οφείλεται σε κάτι που θα γίνει τώρα δεν κολλάει γιατί το 2004 έχει ήδη περάσει
λοιπον.ανοιγοντας το τετραδιο βλεπω οτι εχω σημειωσει τα παντα
προφανως 200 σελιδες σε ενα φορουμ δε μπορω να μεταφερω. θα μου παρει 4-5 ποστ να βαλω τα σημαντικα
οβινσεντ παντα ειτε παρακολουθει ειτε διακοπτει ειτε γενικα εχει καταλυτικο ρολο. πχ προσεξτε το οτι οταν παει να φασωθει μαικλ με σαν, ο σκυλος πο το πουθενα τους διακοπτει κτλ. ή το πως τους παρακολουθει ολους σε ασχετες φασεις. στανταρ τον εξουσιαζει ο μπεικον
η κλαιρ βλεπει στο ονειρο να της λεει ο μπεικομ
he was your responsibility claire but u gave him away. προφανως ο καπνος τους γαμαει στα ονειρα τους. το θεμα ειναι τι τον χρειαζεται τον ααρων? φανταζομαι θα το μαθουμε συντομα
ο σαικικ που ειπε στη κλαιρ να μεγαλωσει το παιδι εκεινη(και που σε μετεπειτα επεισοδια αποδεικνυεται οτι ειναι τσαρλατανος και μετα αυτοαναιρειται αυτο) τι ρολο βαραει? γιατι αν θυμαστε οταν πηγε να δωσει το παιδι η κλαιρ το στυλο δε δουλευε. ο τζεικομπ το κανε να μη δουλευει? ο μπεικον? ποιος?
αποδειξη του οτι ο καπνος προτζεκταρει το διαβολικο του σχεδιο στους λοστις, ειναι το οτι ο μπουν οταν ονειρευεται οτι σκοτωνεται η σανον στα ονειρα του, βλεπει μεσα τον καπνο. πως γινεται να τον δει αν μεχρι εκεινη τη στιγμη δεν εχουν συναντηθει? αρα....οπως επισης και το οτι η κλαιρ ειδε το μπλακ ροκ στον υπνο της
οσον αφορα τον καπνο
πριν εμφανιστει ακουγονται whispers
προσεχοντας το ποτε εμφανιζονται καθε φορα οι ψιθυροι κτλ, ειναι ολοφανερο οτι ο καπνος μπορει να "δει" την ψυχη τους. ακουγονται πραγματα απο το παρελθον τους που τους γαμανε ολο τους το ειναιο. σαν να βλεπουν τη συνειδηση τους. εχω και αποσπασματα να ποσταρω αν το θελετε, αλλα τωρα βαριεμαι
ολοι οι χαρακτηρες του νησιου ηταν εκει για καποιο σκοπο. τους μαζεψε ο τζακ γιαυτο
ομως με το που σκαναρε ο καπνος το λοκ και ειδε οτι εδω υπαρχει ενα ωραιο κολπο για να φαει το τζεικομπ, ο λογος που γινονται τα παντα στο νησι στην πρωτη σεζον, δεν εχει να κανει με τζεικομπ αλλα με το σχεδιο του μπεικον. μπορω να σας αναλυσω ενα ενα το τι ρολο παιζει ο καθενας εκει.
πχ η σανον αν δειτε το ποτε πεθαινει, πεθαινει οταν εκδηλωνει το ποσο μισει το λοκ και τον θελει νεκρο...
οι αδερς πως ξεραν οτι ο γουολτ εχει τηλεπαθητικες ικανοτητες? μηπως ο τζεικομπ ηξερε τελικα ποιους διαλεγει?οι αλλοι ειναι ολοι τοσο σπεσιαλ οσο ο γουολτ?
αυτα ειναι καποιες σημειωσεις και αποριες γιατην πρωτη σεζον. οι αλλες σεζον εχουν καλυτερες σημειωσεις. επιστρεφω πιο μετα με τα πιο σημαντικα γιατι πεινασα.
ναι το ξερω παραριες το ποστ αυτο. απλα ειναι λιγο για να σας ζεστανει
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Ποιο flashforward; Αφού είναι 2004 και όλα είναι όπως στην αρχή πλην κάποιων παραγόντων και Λοκ/Τζέικομπ/Λόστις είναι 2007.
Τι χρονιά εννοείς φλας φόργουωρντ;
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
μα δεν ειναι μονο αυτο fixxer.δες διαλογο τζακ και ροουζ τωρα και τον αντιστοιχο στην αρχη της σειρας.πλεον ειναι η ροουζ που καθησυχαζει τον τζακ.
+τα ατομα που δεν ανεβηκαν καν πλεον στην 815.
ps flashforward σε αυτο που βλεπουμε στο νησι τωρα.με λιγα λογια,ας πουμε πως η μαχη jacob-nemesis θα οδηγησει σε αυτο το "reset".για 2004 μιλαω,μη μπερδευεσαι.
Μιλάς με γρίφους γέροντα. Αυτό που βλέπουμε στο νησί τώρα είναι 2007.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Μα ό,τι και να γίνει με jacob και τον άλλον, κι ας βυθιστεί το νησί, αυτό θα γίνει τώρα, δηλαδή στο 2008. To αεροπλάνο είναι στο 2004, επομένως όποια αλλαγή έχει γίνει πριν το 2004.
Πάντως για να πω την αλήθεια όντως έχουν δώσει hints για αυτό που λες, η πληγή που δεν θυμάται ο Jack πχ, αλλά δεν βλέπω πως μπορούν να το αιτιολογήσουν