Δηλαδή μπορούμε πλέον να υποθέσουμε πως όσες φορές ο πατέρας του Jack εμφανίζεται στο νησί... είναι ο άλλος; Και όσες φορές ο καπνός δε γαμάει κόσμο και κοσμάκη είναι επειδή καταλαβαίνει ότι ίσως έχει τη δυνατότητα να "εκμεταλλευτεί" το κόσμο αυτό όπως εκμεταλλεύτηκε τη πίστη του Locke; Όπως πχ ο Mr Eko; Είναι πάντως από κείνα τα επεισόδια που αν καθίσεις πάλι να δεις τη σειρά από την αρχή θα μπορέσεις να βγάλεις πολύ περισσότερο νόημα απ'ότι πριν.
nai phoebus
exw skopo na to analusw auto
kapws etsi.apla yparxoun kapoia skiera shmeia pou theloun analush. ta exw shmeiwsei
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
σωστοςδηλαδή μπορούμε πλέον να υποθέσουμε πως όσες φορές ο πατέρας του Jack εμφανίζεται στο νησί... είναι ο άλλος; Και όσες φορές ο καπνός δε γαμάει κόσμο και κοσμάκη είναι επειδή καταλαβαίνει ότι ίσως έχει τη δυνατότητα να "εκμεταλλευτεί" το κόσμο αυτό όπως εκμεταλλεύτηκε τη πίστη του Locke; Όπως πχ ο Mr Eko; Είναι πάντως από κείνα τα επεισόδια που αν καθίσεις πάλι να δεις τη σειρά από την αρχή θα μπορέσεις να βγάλεις πολύ περισσότερο νόημα απ'ότι πριν.
τσεκαροντας σημερα στο λοστπεδια μερικα φακτς που ειχα ξεχασει
αυτο που λετε, στο λημμα Nemesis το θεωρεί δεδομένο και όχι απλή εικασία
Λέτε να έχει σημασία που δεν ξέρουμε ακόμα το όνομα του εχθρού του Jacob;
"Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
نحن نحب فصل الربيع الجميل.
Ενώ με έβαλαν σε εξτρά σκέψεις κάποια απ' τα παραπάνω, κάποια πράγματα που σκέφτηκα εγώ βλέποντας το επ και δε σχολιάστηκαν είναι:
Spoiler
Αυτά. Απλά μοιράζομαι τις σκέψεις μου (τσάμπα είναι).
EDIT:
Εντωμεταξύ, μετά από εδώ πήγα στο http://www.ratherserendipitous.com/f...t=1968&start=0 (προσοχή - έχει SPOILERS χύμα, χωρίς tags) και μου έκανε απίστευτθ εντύπωση το πόσο διαφορετικό approach έχουν εκεί στο θέμα. Τεσπα, noob alert εδώ.
Last edited by BunnyDee; 04-02-2010 at 21:15.
(\ /)
( . .)
c(")(")
Playing with the hand I was dealt - Playing to win.
If I blow your mind, do you promise not to think in my mouth?
Ολως τυχαιως ειδα το επεισοδιο στο οποιο πεθαινει ο Mr Eko σημερα, και στο οποιο γινονται τα εξης. Ο Μρ Εκο λοιπον σε ολο του το φλασμπακ αντιμετωπιζει ουσιαστικα το ζητημα της μετανοιας, οπως επισης και στις σκηνες στο νησι, στο οποιο εμφανιζεται ο Γεμι (μαντεψτε ποιος ειναι!!~!!!@!`11) και του λεει συνεχεια οτι εφτασε η στιγμη. Σε καποια φαση λοιπον, τον βρισκει ο καπνος, αλλα μολις τον κοιταει ο Εκο, εξαφανιζεται ο καπνος. Αυτο ειχε συμβει και στη δευτερη σεζον, οπου παλι του χαριστηκε. Προς το τελος, βρισκει παλι τον Γεμι, ο οποιος του λεει να μετανοησει ξανα, και ο Μρ Εκο κοντρα στις προσδοκιες λεει οτι δεν εχει για τιποτα να μετανοησει γιατι δεν εκανε καμια αμαρτια, εζησε τη ζωη του οσο καλυτερα γινοταν με αυτο που του δοθηκε κτλ κτλ. Ε και τοτε του λεει ο Γεμι "γιατι μου μιλας λες και ειμαι ο αδερφος σου?"και φευγει, επιστρεφοντας μετα απο λιγα δευτερολεπτα με τη μορφη καπνου, οπου και του γαμαει το σπιτι.
Ειναι προφανες σε μενα, αν και μπορει να λεω μαλακιες, με το Λοστ τιποτα δεν ειναι ασφαλες, οτι ο "κακος" εψαχνε καποιον με συγκεκριμενα στοιχεια (ηγετης, να εχει πιστη, κτλ) ωστε να τον χρησιμοποιησει ως vessel και να πεισει τον Μπεν να σκοτωσει τον Jacob. Ειχε στο μυαλο του και τον Locke και τον Eko (μηπως και τον "special" Walt??) και τους αφησε και τους δυο να ζησουν οταν τους "σκαναρε" αλλα οταν ο Εκο τελικα αποδειχτηκε σκαρτος για το σκοπο που ηθελε, απλα τον σουταρε.
πείτε και μια θεωρία γιατί ο jacob κατοικει κάτω από το άγαλμα της θεάς της γονιμότητας, ενώ όλες στο νησί πεθαίνουν στη γέννα;
Vielen Dank für alles was mal war
Spoiler
κατι ασχετο: εχει κανεις υποτιτλους για τα επεισοδια(720p)?
το tvsubtitles.net μαλλον ειναι κατεβασμενο..
In somewhat greater perspective of time
You are practically non-existent