Page 84 of 151 FirstFirst ... 3474828384858694134 ... LastLast
Results 1,246 to 1,260 of 2261

Thread: LOST (με spoilers) 2 [TV]

γκεστάλ nothingman's Avatar

Spoiler
    η μαλακία που έχω να προσθέσω εγώ είναι ότι όποιος πεθαίνει και θάβεται στο νησί, μεταφέρεται στην παράλληλη πραγματικότητα όπου το αεροπλάνο δεν έχει πέσει και μπλαμπλα, γι'αυτό και λέει η Τζούλιετ ότι τελικά δούλεψε το κόλπο. δλδ αυτό αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε σαν την Αλήθεια #1225 ψες το βράδυ
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

θα πω κατι αλλο

είναι η δημοφιλεστερη σειρα στην τιβι, δε μπορουν να χωσουν λιγα παραπάνω λεφτά σε CG? οι σκηνες με το ελικόπτερο πάνω από το νησί στην 5η σηζον και οι σκηνές στην αρχη του 6χ1 ειναι σαν απο ταινια του '80
    Vielen Dank für alles was mal war

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by nothingman View Post
    Spoiler
    η μαλακία που έχω να προσθέσω εγώ είναι ότι όποιος πεθαίνει και θάβεται στο νησί, μεταφέρεται στην παράλληλη πραγματικότητα όπου το αεροπλάνο δεν έχει πέσει και μπλαμπλα, γι'αυτό και λέει η Τζούλιετ ότι τελικά δούλεψε το κόλπο. δλδ αυτό αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε σαν την Αλήθεια #1225 ψες το βράδυ
    Μαρεσει σχετικα, αλλα η Τζουλιετ ηθελε να το πει πριν πεθανει, οποτε (?).
    Ενι, καλυτερα να μη θυμηθεις το CGI με την πολικη αρκουδα σε πρωτη και δευτερη σεζον ε... τουλαχιστον το εφε με τον καπνο γαμαει ε.

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

ε, υποτιθεται στην πρωτη σεζον δεν ειχαν το budget που εχουν τωρα. δηλαδη οι σκηνες με το ελικοπτερο ειναι εκνευριστικα ερασιτεχνικες

σε άλλα νέα, αυτό το είδατε;

το άγαλμα:

In Egyptian mythology, Taweret (also spelled Taurt, Tuat, Taueret, Tuart, Ta-weret, Tawaret, and Taueret, and in Greek, Θουέρις "Thoeris" and Toeris) is the Egyptian Goddess of childbirth and fertility. The name "Taweret" means, "she who is great"[1] or simply, "great one" [2]. When paired with another deity, she became the demon-wife of Apep, the original god of evil.

εδιτ: αναρωτιέμαι κατα πόσο τέτοια λάθη είναι επίτηδες

Sayid's passport, shown at LAX, is an Iranian passport instead of being Iraqi.
    Last edited by enitharmon; 04-02-2010 at 13:44.
    Vielen Dank für alles was mal war

Vic Ford Prefect's Avatar

Λοστ ντελίβερς.
    Spoiler

Το νησί δεν είναι στον πάτο επειδή έσκασε ή βόμβα;
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

γκεστάλ nothingman's Avatar

φιξξξξξξξξερ
    Spoiler
    το σκεφτήκαμε αλλά μετά σκεφτήκαμε ότι όσο είναι ζωντανή του λέει "πω μαλακία ψηλέ, δε δούλεψε η μόντα" και μετά ψοφάει και καυλώνει που δούλεψε. άρα το κάτι σημαντικό που ήθελε να του πει λέμε εμείς ότι δεν είναι αυτό.
    το παραδέχομαι βέβαια ότι είναι σοβαρή η αμφισβήτηση γιατί δεν μπορεί να είναι τυχαίο το "θέλω να σου πω κάτι τρομερά σημαντικό".
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

Εμετός. Και πάει κάπως έτσι:

Spoiler
    Ο Τζέικομπ, όπως είδαμε στο 5χ16, χάνει τη μάχη με τον αντίπαλό του καθώς ο μάγκας βρήκιε το λούπχολ, του έπαικσε την πουστιά, τώρα κυνηγάει να μπει στο ναό (θα δούμε γιατί), κ.ο.κ. Ο Τζέικομπ όμως αυτή τη φορά επέλεξε τους τύπους οι οποίοι με trial και error αποδείχθησαν αυτοί που θα είναι σε θέση να φέρουν εις πέρας το σχέδιό του και μετά θάνατον. Τα έχουμε πει αυτά, ναι. Απλά αφηγηματικά, επί του νησιού, λογικά θα δούμε να ξεδιπλώνεται σιγά σιγά το ΣΟΥΠΕΡΟΥΑΟΥ σχέδιό του με μικρές λεπτομέρειες του στυλ *πέθανα-dontworrybehappy-έχω κουβαλήσει Χέρλι δω που θα με δει, έχω κουβαλήσει Τζιν που οι εμπειρίες του στο καράβι έφεραν τα πράγματα έτσι ώστε να είναι ο μόνος που ξέρει που είναι ο ναός, κλπ*. Μ'αρέσει. Ο Μπεν θα γαμήσει πολλούς και πολλά στο τέλος της σειράς.

lcsgp FIXXXER's Avatar

φιξξξξξξξξερ
    Spoiler
    το σκεφτήκαμε αλλά μετά σκεφτήκαμε ότι όσο είναι ζωντανή του λέει "πω μαλακία ψηλέ, δε δούλεψε η μόντα" και μετά ψοφάει και καυλώνει που δούλεψε. άρα το κάτι σημαντικό που ήθελε να του πει λέμε εμείς ότι δεν είναι αυτό.
    το παραδέχομαι βέβαια ότι είναι σοβαρή η αμφισβήτηση γιατί δεν μπορεί να είναι τυχαίο το "θέλω να σου πω κάτι τρομερά σημαντικό".
    Spoiler
    Εγω σκεφτομουν πιο πολυ κατι σε στυλ "εχω γινει ενα με τον θεο και εκει που εχω ταξιδεψει εγω εσεις δε θα πατε ποτε, εχω δει 3 διαστασεις και σου λεω σογιερακο οτι δουλεψε η μοντα, παω να συνεχισω τη νιρβανα παο θρησκεια θυρα 13" αλλα γενικα ναι, θα το δουμε, τι να πει κανεις με το Λοστ, σε καθε επεισοδιο μαθαινεις κι αλλα πραγματα, οπως οτι ενα μικρο κομματι μιας βοβμας υδρογονου βυθιζει για καποιο λογο ενα νησι, αν και ολη του η επιφανεια μενει οπως ειχε

Συνεργάτης Μόσπιτ Ingolemo's Avatar

Ok, merikes skorpes skepseis:

Spoiler
    - O Desmod paizei na mhn htan pote sto aeroplano kai na ton evlepe mono o jack (h telospantwn kati periergo paizei ekei, emfanistike apo to pouthena, ton eide mono o jack, eksafanistike).
    -H juliet paizei enw paithene na xe kamia analamph/epafh me to parallhlo sumpan kai giauto na tou elege kai ola ta asxeta gia kafedes(mporei na doume ton idio dialogo kai apo thn allh pleyra se kapoia fash) kai giauto enw prin tou lege oti den doulepse meta tou pe oti doulepse.
    People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.

A, επίσης

Spoiler
    Πόσο μ'έψηνε να πέσουν λίιιιιγο μετά, και να είναι η ίδια ιστορία με τα "πιόνια" σε διαφορετικές θέσεις (Τζακ σε tail section πχ).

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Spoiler
    Μαρεσει σχετικα, αλλα η Τζουλιετ ηθελε να το πει πριν πεθανει, οποτε (?).
    Ενι, καλυτερα να μη θυμηθεις το CGI με την πολικη αρκουδα σε πρωτη και δευτερη σεζον ε... τουλαχιστον το εφε με τον καπνο γαμαει ε.

το απαντησα το περι Τζουλιετ στο δικο μου πρωτο σποιλερ ειδε την φαση στην ημιθανη της φαση .. και ας βγαλουμε τα σποιλερ πεμπτη ειναι φορ φακς σεικ!
    Last edited by freak brother; 04-02-2010 at 14:48.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Vic Ford Prefect's Avatar

Spoiler
    οπως οτι ενα μικρο κομματι μιας βοβμας υδρογονου βυθιζει για καποιο λογο ενα νησι, αν και ολη του η επιφανεια μενει οπως ειχε
    Spoiler

Ναι, αλλά έσκασε εκεί που είχε ένα τεράστιο θύλακα ενέργειας. Μια σκέψη είναι, εσείς πώς εξηγείτε το νησί στον πάτο;
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Spoiler
    Δημήτρης says:
    ρε ξερεις τι σκεφτηκα
    Ιησούς Χριστός. says:
    να κανουμε την υπογα ανδρο ναρκωτικων?
    Δημήτρης says:
    να μπει ο τζεικομπ στο σωμα του νεκρου λοκ και να πολεμησει τον αλλον λοκ
    λοκ vs λοκ
    να πετανε φαιρμπολς κτλπ

lcsgp FIXXXER's Avatar

Δεν εχω καμια καλη εξηγηση, η πιο προφανης ειναι οτι απλα το εσκισαν στην υπερβολη για να μας πουν οτι εσκασε η βομβα, αλλα δεν τους εχω για τοσο προχειους, τι να πω, οτι θα μας δειξει? Πλεον δεν ειμαι και σιγουρος

Quote Originally Posted by _UnHoLy^MaRtYr_ View Post
    Spoiler
    Δημήτρης says:
    ρε ξερεις τι σκεφτηκα
    Ιησούς Χριστός. says:
    να κανουμε την υπογα ανδρο ναρκωτικων?
    Δημήτρης says:
    να μπει ο τζεικομπ στο σωμα του νεκρου λοκ και να πολεμησει τον αλλον λοκ
    λοκ vs λοκ
    να πετανε φαιρμπολς κτλπ
    Spoiler
    Αχαχαα ενας με κοκκινη κι ενας με μπλε στολη α λα Rayden (πολυ Mortal Kombat παιζει)

raz smash Abruzzi's Avatar

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Spoiler
    οπως οτι ενα μικρο κομματι μιας βοβμας υδρογονου βυθιζει για καποιο λογο ενα νησι, αν και ολη του η επιφανεια μενει οπως ειχε
    Spoiler

Ναι, αλλά έσκασε εκεί που είχε ένα τεράστιο θύλακα ενέργειας. Μια σκέψη είναι, εσείς πώς εξηγείτε το νησί στον πάτο;
    πιθανον απο κατι που θα συμβει στη φαση που βλεπουμε το νησι τωρα.μαλλον αποτελεσμα της "μαχης" jacob-"κακου"