Page 85 of 151 FirstFirst ... 3575838485868795135 ... LastLast
Results 1,261 to 1,275 of 2261

Thread: LOST (με spoilers) 2 [TV]

stazei mel Mel Gibson's Avatar

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Spoiler
    Ναι, αλλά έσκασε εκεί που είχε ένα τεράστιο θύλακα ενέργειας. Μια σκέψη είναι, εσείς πώς εξηγείτε το νησί στον πάτο;
    Spoiler
    Μια καλη εξηγηση μπορει να αποτελεσει η εξης:The Energy Pocket could have been keeping the Island buoyant somehow. Since the Hatch was designed to keep this energy at bay, we could assume that the H-Bomb negated ALL of the energy, where the regular electro-magnetic incident would have kept just enough to keep the Island afloat. The Island could have then steadily headed underwater once the H-Bomb exploded.
    My name is Blond.
    James Blond.

Senior Member

Δηλαδή μπορούμε πλέον να υποθέσουμε πως όσες φορές ο πατέρας του Jack εμφανίζεται στο νησί... είναι ο άλλος; Και όσες φορές ο καπνός δε γαμάει κόσμο και κοσμάκη είναι επειδή καταλαβαίνει ότι ίσως έχει τη δυνατότητα να "εκμεταλλευτεί" το κόσμο αυτό όπως εκμεταλλεύτηκε τη πίστη του Locke; Όπως πχ ο Mr Eko; Είναι πάντως από κείνα τα επεισόδια που αν καθίσεις πάλι να δεις τη σειρά από την αρχή θα μπορέσεις να βγάλεις πολύ περισσότερο νόημα απ'ότι πριν.

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

nai phoebus

exw skopo na to analusw auto

kapws etsi.apla yparxoun kapoia skiera shmeia pou theloun analush. ta exw shmeiwsei
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

raz smash Abruzzi's Avatar

δηλαδή μπορούμε πλέον να υποθέσουμε πως όσες φορές ο πατέρας του Jack εμφανίζεται στο νησί... είναι ο άλλος; Και όσες φορές ο καπνός δε γαμάει κόσμο και κοσμάκη είναι επειδή καταλαβαίνει ότι ίσως έχει τη δυνατότητα να "εκμεταλλευτεί" το κόσμο αυτό όπως εκμεταλλεύτηκε τη πίστη του Locke; Όπως πχ ο Mr Eko; Είναι πάντως από κείνα τα επεισόδια που αν καθίσεις πάλι να δεις τη σειρά από την αρχή θα μπορέσεις να βγάλεις πολύ περισσότερο νόημα απ'ότι πριν.
    σωστος

fleshdiver regularpaul's Avatar

τσεκαροντας σημερα στο λοστπεδια μερικα φακτς που ειχα ξεχασει
    αυτο που λετε, στο λημμα Nemesis το θεωρεί δεδομένο και όχι απλή εικασία

farfetch'd Ace's Avatar

Λέτε να έχει σημασία που δεν ξέρουμε ακόμα το όνομα του εχθρού του Jacob;
    "Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
    نحن نحب فصل الربيع الجميل.

A Bunny. Yes. BunnyDee's Avatar

Ενώ με έβαλαν σε εξτρά σκέψεις κάποια απ' τα παραπάνω, κάποια πράγματα που σκέφτηκα εγώ βλέποντας το επ και δε σχολιάστηκαν είναι:
    Spoiler

- Αρχικά, για τις απουσίες, πέρα απ' το 'απλά δε μπορούσαν οι ηθοποιοί', αν το πάρουμε ότι "όλα έχουν νόημα σ' αυτή τη σειρά", τπήγα να σκεφτώ ότι έχει κάτι να κάνει με το ότι ήταν οι tailies που έλειπαν, αλλά μετά συνειδητοποίησα την απουσία και του Michael και του Walt - πράγμα που με φέρνει, βέβαια, στην πρώτη σκέψη, περί ηθοποιών, γιατί, ργμτ, ο Walt στην πτήση ήταν ακόμα μικρός, και στην 'αληθινή ζωή' έχει μεγαλώσει και φαίνεται από χιλιόμετρο.

- Δεύτερη σκέψη: η Kate είναι κάααβλα όταν κάνει ακροβατικά, ενώ κανονικά, κι ως χαρακτήρας κλπ, δε μ' αρέσει. Το βλέπω κι αυτό ως ένα απ' τα μυστήρια της σειράς. Ναι.

- Θα ξέρω πλέον να στέλνω γράμμα προς Ιάπωνες μέσα σε ankh, που θα πρέπει να το σπάσουν για να το διαβάσουν, με John Lennon style wingman δίπλα τους. Είναι κάποιου είδους περιβαλλοντικό-κάτι, λέω.

- O Desmond μπορεί να μην καταλαβαίνω ακόμα ακριβώς γιατί είναι εκεί, αλλά ,ια χαρά χαίρομαι που είναι, γιατί μούλειψε κιόλας. <3

- Τι τρομακτική φάτσα που μπορεί να πάρει o Terry O'Quinn (Locke)... Εύγε. Συνήθως ήταν είτε ο sad τύπος, είτε ο 'ήρωας' ως τώρα.

Αυτά. Απλά μοιράζομαι τις σκέψεις μου (τσάμπα είναι).

EDIT:
    Εντωμεταξύ, μετά από εδώ πήγα στο http://www.ratherserendipitous.com/f...t=1968&start=0 (προσοχή - έχει SPOILERS χύμα, χωρίς tags) και μου έκανε απίστευτθ εντύπωση το πόσο διαφορετικό approach έχουν εκεί στο θέμα. Τεσπα, noob alert εδώ.
    Last edited by BunnyDee; 04-02-2010 at 21:15.
    (\ /)
    ( . .)
    c(")(")

Playing with the hand I was dealt - Playing to win.

If I blow your mind, do you promise not to think in my mouth?

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by Phoebus View Post
    Δηλαδή μπορούμε πλέον να υποθέσουμε πως όσες φορές ο πατέρας του Jack εμφανίζεται στο νησί... είναι ο άλλος; Και όσες φορές ο καπνός δε γαμάει κόσμο και κοσμάκη είναι επειδή καταλαβαίνει ότι ίσως έχει τη δυνατότητα να "εκμεταλλευτεί" το κόσμο αυτό όπως εκμεταλλεύτηκε τη πίστη του Locke; Όπως πχ ο Mr Eko; Είναι πάντως από κείνα τα επεισόδια που αν καθίσεις πάλι να δεις τη σειρά από την αρχή θα μπορέσεις να βγάλεις πολύ περισσότερο νόημα απ'ότι πριν.
    Ολως τυχαιως ειδα το επεισοδιο στο οποιο πεθαινει ο Mr Eko σημερα, και στο οποιο γινονται τα εξης. Ο Μρ Εκο λοιπον σε ολο του το φλασμπακ αντιμετωπιζει ουσιαστικα το ζητημα της μετανοιας, οπως επισης και στις σκηνες στο νησι, στο οποιο εμφανιζεται ο Γεμι (μαντεψτε ποιος ειναι!!~!!!@!`11) και του λεει συνεχεια οτι εφτασε η στιγμη. Σε καποια φαση λοιπον, τον βρισκει ο καπνος, αλλα μολις τον κοιταει ο Εκο, εξαφανιζεται ο καπνος. Αυτο ειχε συμβει και στη δευτερη σεζον, οπου παλι του χαριστηκε. Προς το τελος, βρισκει παλι τον Γεμι, ο οποιος του λεει να μετανοησει ξανα, και ο Μρ Εκο κοντρα στις προσδοκιες λεει οτι δεν εχει για τιποτα να μετανοησει γιατι δεν εκανε καμια αμαρτια, εζησε τη ζωη του οσο καλυτερα γινοταν με αυτο που του δοθηκε κτλ κτλ. Ε και τοτε του λεει ο Γεμι "γιατι μου μιλας λες και ειμαι ο αδερφος σου?" και φευγει, επιστρεφοντας μετα απο λιγα δευτερολεπτα με τη μορφη καπνου, οπου και του γαμαει το σπιτι.

Ειναι προφανες σε μενα, αν και μπορει να λεω μαλακιες, με το Λοστ τιποτα δεν ειναι ασφαλες, οτι ο "κακος" εψαχνε καποιον με συγκεκριμενα στοιχεια (ηγετης, να εχει πιστη, κτλ) ωστε να τον χρησιμοποιησει ως vessel και να πεισει τον Μπεν να σκοτωσει τον Jacob. Ειχε στο μυαλο του και τον Locke και τον Eko (μηπως και τον "special" Walt??) και τους αφησε και τους δυο να ζησουν οταν τους "σκαναρε" αλλα οταν ο Εκο τελικα αποδειχτηκε σκαρτος για το σκοπο που ηθελε, απλα τον σουταρε.

αισθηματίας Κέβιν Σόρμπο's Avatar

ωραια τα λες, μαρεσεις

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

πείτε και μια θεωρία γιατί ο jacob κατοικει κάτω από το άγαλμα της θεάς της γονιμότητας, ενώ όλες στο νησί πεθαίνουν στη γέννα;
    Vielen Dank für alles was mal war

Spoiler
    Ή είναι ιδέα μου, ή ο Μάιλς βρίσκεται δίπλα στο "πτώμα" του Sayid και το κοιτάει απορημένος που "δεν ακούει" καμιά last thought ή κάτι τέτοιο, και άρα ο Sayid είναι ο ίδιος ο Sayid. Το ότι ο Christian Shephard υπήρξε ο ΚΑΚΟΣ (ή ο Jacob) πανωκάτω το ξέραμε. Η μεγαλύτερη ως τώρα απορία μου παραμένει ο Μαν φρομ Ταλαχάσι, και δεν ξέρω αν αυτό μπορεί να εξηγηθεί τόσο γρήγορα. Όπως και δεν ξέρω αν έχει τελικά ουσιαστική σημασία που είχαν απαχθεί "αυτοί οι έξι" από τον Linus στο τέλος της δεύτερης season. O ξανθός με τα γυαλιά είναι σίγουρα αδερφός του Μπακούνιν, και σαφώς οι άνθρωποι μετά τη μπόμπα γύρισαν στο 2004 οπότε και καλύφθηκε κάποιο χρόνικό κενό ή απλά δεν μπόρεσαν να γυρίσουν λίγο πιο πίσω. Νομίζω όμως πως αυτό που λέει ο Αμπρούτζι είναι ένα κυρίαρχο σενάριο, πως σήμερα σχεδόν μας έδειξαν το τέλος της σειράς, να ξεμπερδεύουν κιόλας, η Kate θα γλιτώσει, ο Χέρλι θα γυρίσει στο μαγαζί, η Claire θα δώσει το παιδί, ο Jack θα γίνει αλκοολικός όπως καρτερικά περίμενε πέντε σαιζόν, ενώ ο Σώγιερ θα παραμείνει ένας μαλακάκος, α, ο Sayid θα βρει την Νάντια και θα παντρευτούν. Πρέπει να το δω άλλες δύο ή τρεις φορές, αλλά το γενικό σενάριο δεν καταρρίφθηκε σήμερα, απλά δεν έχω καταλάβει τι ψάχνει ο απογοητευμένος, την πηγή; Όχι. Δεν ξέρω ακόμα.

Ο Ρίτσαρντ λέει στην Σαν πως τους είδε να πεθαίνουν όλοι το 1977. Τι είδε στα αλήθεια όμως; Αυτό της Τζουλιέτ με τους καφέδες και τη διπλή ματιά μου άρεσε πολύ

Oompa loompa Roswell47's Avatar

Spoiler
    O ξανθός με τα γυαλιά είναι σίγουρα αδερφός του Μπακούνιν;;;; Από πού προκύπτει αυτό;

clitsaw-buttdrill korrupt3r's Avatar

κατι ασχετο: εχει κανεις υποτιτλους για τα επεισοδια(720p)?
    το tvsubtitles.net μαλλον ειναι κατεβασμενο..
    In somewhat greater perspective of time
    You are practically non-existent

clitsaw-buttdrill korrupt3r's Avatar

Quote Originally Posted by korrupt3r View Post
    κατι ασχετο: εχει κανεις υποτιτλους για τα επεισοδια(720p)?
    το tvsubtitles.net μαλλον ειναι κατεβασμενο..
    γραψε ακυρο.
    In somewhat greater perspective of time
    You are practically non-existent

Quote Originally Posted by Roswell47 View Post
    Spoiler
    O ξανθός με τα γυαλιά είναι σίγουρα αδερφός του Μπακούνιν;;;; Από πού προκύπτει αυτό;
    Spoiler
    από πουθενά, απλά παραείναι hippie και ο άλλος παραήταν Μπακούνιν