Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 93

Thread: ΝΑΡ: "Ιστορία Ερχόμαστε"

read between the lines Shadowking's Avatar

ωπ να τη η συντροφάρα.
    A loaded gun won't set you free.
    So you say.

Spammity Spam rat_poison's Avatar

σύντροφος; moi;

Δεμπάτε καλά.
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

So you say.

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
    τώρα περίμενε μαγειρεύει ο αλέκος γλαρόσουπα
    Ε δεν υποτίθεται ότι τά'χουν βρει ιδρυτικά στελέχη του ναρ με αλαβάνο; Έτσι λένε τα τελευταία κουσκούς στη μπιάτσα. Παίζει να κάνω και λάθος, αλλά νομίζω ότι θα υπογράφουν και το κείμενο που θα δημοσιεύσει σε 5 μέρες.
    Quote Originally Posted by rat_poison View Post
    Και να σφάζεται η κάθε κομπλεξική αριστεροκυράτσα κι ο κάθε κασκολοφόρος αρχηγίσκος για το ποια είναι πιο επαναστάτρια και ποιανής η αριστερά είναι πιο ευρωπαϊκή; Ή έτσι για να την πούμε στον Καρατζαφύρερ;

Αυτή η μιζέρα σας τρώει ρε ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κάθε φορά που μαζεύεται κόσμος, αρχίζει η μίρλα.
    Χμχμ ναι, από την άλλη είναι λογικό να παίζει ριάλιτι σε ένα μη συγκεντρωτικό κόμμα. Αν, πάντως, πάρουν πούλο οι ανανεωτικοί θα είναι αισθητά καλύτερα τα πράγματα. Συν ότι, ΑΝ καταφέρουμε να τον κάνουμε αμεσοδημοκρατικό και να περάσουν οι αποφάσεις στη βάση, λύνονται αυτόματα πολλά προβλήματα που δημιουργούνται από τάσεις-συνιστώσες-μπλαμπλαμπλα. Τέσπα, θα δείξει εντός του έτους πιθανότατα. Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξος για ενιαίο αντικαπιταλιστικό φορέα.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Spammity Spam rat_poison's Avatar

Βάζω ξυπνητήρι για όταν δημιουργηθεί αμεσοδημοκρατικό πολυσυμμετοχικό κόμμα. Μακάρι.

Απαισιόδοξος-μηδενιστής; Prove me wrong.
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Ε δεν υποτίθεται ότι τά'χουν βρει ιδρυτικά στελέχη του ναρ με αλαβάνο; Έτσι λένε τα τελευταία κουσκούς στη μπιάτσα. Παίζει να κάνω και λάθος, αλλά νομίζω ότι θα υπογράφουν και το κείμενο που θα δημοσιεύσει σε 5 μέρες.
    ασδφασφσαδφ απελπίζομαι, ένα "ρεπορτάζ" της χαφιεδοτυπίας το 'γραψε αυτό, έχει διαψευστεί χιλιάκις. επίσης η ΚΟΕ διαδίδει ότι θα γράφουν και στην καινούρια μαλακία που θα εκδώσεις, επίσης ψευδές. οκ δεν είναι θέμα ελίτ ή κάτι τέτοιο, αλλά plz όχι άλλο σπάσιμο αρχιδιών. τ' ακούμε από τ' αριστερά, μη μας τη λένε τώρα και οι επιδοτούμενοι...

για τα άλλα που λες, αφερνός έξοδος ανανεωτικών σημαίνει και αποχώρηση ρεύματος (μαλάκες είναι τόσα χρόνια, αφετέρου πούλο από τη βουλή, κρίκος που συνδέει τη σούπα των οργανώσεων. μην εύχεστε πράγματα που θα μετανιώσετε, ειδικά από τη στιγμή που δεν είναι μόνο στο χέρι "της βάσης" να γίνει "αμεσοδημοκρατικό" το μέτωπο, αλλιώς θα είχαν διαλυθεί οι οργανώσεις του.

Χμμ θα δείξει. Γενικά μου φαίνεται λίγο ηλίθιο σύριζα και ανταρσύα να μην είναι μαζί, αφού πρώτον εκτός των ανανεωτικών δεν υπάρχει μεγάλη διάσταση απόψεων, δεύτερον είναι και οι δύο ενωτικά εγχειρήματα, άρα υπάρχει συμφωνία και στην κοινή δράση της αριστεράς και τρίτον νομίζω ότι ο κώλος μας καίγεται κι εμείς χτενιζόμαστε με τις διασπάσεις (θέση που είναι και το μήνυμα της κοινωνίας όταν στηρίζει τον σύριζα όχι ως άθροισμα των συνιστωσών του αλλά ως κάτι μεγαλύτερο και θετικότερο). Το συνέδριο του συν θα δείξει πολλά. Αν επιβεβαιωθεί η αριστερή στροφή (που είναι και το λογικότερο) οι ανανεωτικοί δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνουν στο συνασπισμό, ή μπορεί να διαλυθεί σε αριστερό ρεύμα και αν. πτέρυγα και να μείνει μόνο το πρώτο στον σύριζα. Αντίλογος σ'αυτό που λες είναι ότι, αν το αριστερό ρεύμα ήθελε να φύγει από σύριζα, θα το είχε κάνει ήδη. Αν γίνει έτσι και δε χωριστούμε σε συν και -ριζα τότε δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση πούλου από βουλή, το αντίθετο, νομίζω ότι πιο καθαρές θέσεις κυρίως θα ωφελήσουν. Αν πάμε βέβαια σε συν τσίπρα και ριζα αλαβάνου τον ήπιαν μάλλον κι οι δύο.

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

δεν θελουμε να εχουμε κανενα νταραβερι με το συναφι των αστων του συριζα

ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ
    ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΔΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΧΩΝΑΝΕ

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΑΝΕ.
    So you say.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

η αλήθεια είναι εν τω μεταξύ ότι μάλλον όντως έχει κάνει τέτοια, αλλά από την άλλη πώς αισθάνεται που είναι πουτανάκι του τύπου που που παίζει κάθε 2 χρόνια στις αναιρέσεις και μας δίνει τσάμπα στούντιο για τα σποτάκια;

Senior Member kollaps's Avatar

ασδφασφσαδφ απελπίζομαι, ένα "ρεπορτάζ" της χαφιεδοτυπίας το 'γραψε αυτό, έχει διαψευστεί χιλιάκις. επίσης η ΚΟΕ διαδίδει ότι θα γράφουν και στην καινούρια μαλακία που θα εκδώσεις, επίσης ψευδές. οκ δεν είναι θέμα ελίτ ή κάτι τέτοιο, αλλά plz όχι άλλο σπάσιμο αρχιδιών. τ' ακούμε από τ' αριστερά, μη μας τη λένε τώρα και οι επιδοτούμενοι...
    Χμ, για μένα δεν είναι ντε και καλά αρνητικό να αρθρογραφεί και κανάς ναρίτης. Μπορεί να ναι και καλό, δεν ξέρω. Θα δείξει.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Χμμ θα δείξει. Γενικά μου φαίνεται λίγο ηλίθιο σύριζα και ανταρσύα να μην είναι μαζί, αφού πρώτον εκτός των ανανεωτικών δεν υπάρχει μεγάλη διάσταση απόψεων,
    Αυτό το νεοανακαλυφθέν με τους κακούς ανανεωτικούς το έχω βαρεθεί να πούμε. Σιγά τη διάσταση απόψεων μεταξύ ανανεωτικών και αριστερού ρεύματος μέσα στον ΣΥΝ, λες και η πολιτική γραμμή σου γενικά κρίνεται μονοσήμαντα απο τις συνεργασίες σου. Αν οι ανανεωτικοί θέλουνε πασοκαρα, αν η κοε θέλει ανταρσύα, αν το ναρ θέλει συν και αν το κκε δε θέλει κανένα. Αυτό είναι η πολιτική , ποιά κομματίδια θα ενώσουμε να κάνουμε το παζλ. Αυτό πρέπει να σκέφτεται η αριστερά ολημερίς. Ρε δε μας χε λεω γω, πασοκοι.

Θα κοιτάξουμε να βρούμε κάτι καινούργιο τότε για να μη βαριέσαι! Όπως και να έχει, όχι, δεν έχω χάσει τον ύπνο μου για το αν θα πάμε με ανταρσύα, είπα απλά ότι το βρίσκω ηλίθιο να μην. Όσο για τους ανανεωτικούς νομίζω ότι είναι κομματάκι πιο σημαντικό, γιατί είναι μια ηχηρή μειοψηφία που δίνει δικαίωμα στο κάθε τσουτσέκι να σκούζει για "πασόκους" (και νά'χει και δίκιο). Όχι ότι δεν παίζουν καλά κουμάσια και στο ρεύμα, αλλά και πού δεν παίζουν.

Όχι ότι δεν παίζουν καλά κουμάσια και στο ρεύμα, αλλά και πού δεν παίζουν.
    στο ρεύμα στο σωστό, στο ριζοσπαστικό.
    So you say.

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

ελα και εσυ ρε μλκ σοβαρεψου