Χμμ θα δείξει. Γενικά μου φαίνεται λίγο ηλίθιο σύριζα και ανταρσύα να μην είναι μαζί, αφού πρώτον εκτός των ανανεωτικών δεν υπάρχει μεγάλη διάσταση απόψεων, δεύτερον είναι και οι δύο ενωτικά εγχειρήματα, άρα υπάρχει συμφωνία και στην κοινή δράση της αριστεράς και τρίτον νομίζω ότι ο κώλος μας καίγεται κι εμείς χτενιζόμαστε με τις διασπάσεις (θέση που είναι και το μήνυμα της κοινωνίας όταν στηρίζει τον σύριζα όχι ως άθροισμα των συνιστωσών του αλλά ως κάτι μεγαλύτερο και θετικότερο). Το συνέδριο του συν θα δείξει πολλά. Αν επιβεβαιωθεί η αριστερή στροφή (που είναι και το λογικότερο) οι ανανεωτικοί δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνουν στο συνασπισμό, ή μπορεί να διαλυθεί σε αριστερό ρεύμα και αν. πτέρυγα και να μείνει μόνο το πρώτο στον σύριζα. Αντίλογος σ'αυτό που λες είναι ότι, αν το αριστερό ρεύμα ήθελε να φύγει από σύριζα, θα το είχε κάνει ήδη. Αν γίνει έτσι και δε χωριστούμε σε συν και -ριζα τότε δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση πούλου από βουλή, το αντίθετο, νομίζω ότι πιο καθαρές θέσεις κυρίως θα ωφελήσουν. Αν πάμε βέβαια σε συν τσίπρα και ριζα αλαβάνου τον ήπιαν μάλλον κι οι δύο.