http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Και χθες φάνηκε ότι ο Παναθηναϊκός θέλει 3 σοβαρές προσθήκες. Αν γίνει αυτό, δεν θα παιζεται στην Ελλάδα.
Ρε αγορι μου Σαλπι, κανεις γαμω τα ματς, τα δινεις ολα, κανε ενα πλασεδακι γαμω την αμπαλιαση μου (για τη φαση στο 1ο ημιχρονο λεω).
Εχουν λυσσάξει όλοι στα ραδιόφωνα με την αλλαγή του γκούνη. Καλά έκανε και τον πέταξε έξω, είχε κλατάρει. Αλλά επρεπε να βαλει τον Κλέιτον, όχι τον Σιμάο.
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
Είδα φάση Σαριέγκι, έπρεπε να αποβληθεί. Να ξαναπω ότι ο διαιτητής χάρισε πολλές κάρτες, περισσότερες στους παίκτες ΠΑΟ.
Ο Πανιώνιος θεωρεί ότι έγινε αλλοίωση αποτελέσματος με τον γαυρο, έβγαλε ανακοίνωση και βιντεάκι. Κανείς επιστήμων;
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
μας αφησε με 10 απ το 50, μας ακυρωσε γκολ
ειναι ολοφανερη σφαγη υπερ μας.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Έτσι. Όπως ήταν ολοφάνερη η σφαγή υπέρ μας στο πρώτο, που μας ακύρωσε κανονικό γκολ. Τόμπολα!
Edit: Το γκολ σας, καλώς δεν ακυρώθηκε; Και οι αποβολές σωστές δεν ήταν; Έτσι από περιέργεια.
Last edited by Odonian; 01-02-2010 at 22:34.
εντάξει δε το λες και αεκάκι για χτες! άμα σε έχει σκίσει πχ ο πανιώνιος εκτός και δεν έχεις πάρει αποτέλεσμα πουθενά άμα στο ΟΑΚΑ σου έρχεται ένα γκολ στο 9' + και δεν τελειώνουν οι άλλοι + μπάγεβιτς αυτό κάνεις, πουλάς και λίγο αδικία και μετά και βγαίνεις ακέραιος.από το να ρισκάρεις και να τύχει κάνα σεξ δηλαδή.
για μας τι να πω, είχανε και ρέντα οι κερατάδες άλλα να παίζεις καλύτερα και να λήγει 1-1 είναι κάπως σαν τον τίτλο του ηθικού πρωταθλητή.
Last edited by Griffith; 01-02-2010 at 22:39.
Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
serve me the sky with a big slice of lemon.
Έχετε γεμίσει ηθικά πρωταθλήματα εσείς εκεί στους Θρακομακεδόνες.
φιλαράκι δεν είμαι αεκ εγώ.
εντιτ. οταν παιζεις το χαζο, δεν εχει πλακα.
"Τι χτυπαω??"
μια χαρά περίμενα.παίζετε σκατά, δεν έχετε πάρει αποτέλεσμα πουθενά και τα τελευταία χρόνια ειδικά έχετε την τιμή να έχετε εισπράξει 4 από τον παο του μουνιόθ εντός και 4 από τον παο του τεσέιρο εκτός (<~ ζεν).ήρθε χ, μπράβο άεκ! δεν κοροϊδεύω μάλιστα, ότι μπορεί ο καθένας και αυτή τη στιγμή η αεκ της καρδιάς μας τόσα μπορεί.
ο ντερμπυσαηρ ειναι οφφσαιντ και ο ντατολο καλως αποβαλλεται.
το πεναλτυ του Μπουλελελε πως λεγεται, δε το δινει ουτε ο Οντονιαν στο Καυτατζογλειο.
"Τι χτυπαω??"