Quote Originally Posted by ~ladykiller~ View Post
Quote Originally Posted by Shadowking View Post
το χεις για συνταγή για το 1ο έπος;
Λοιπόν, παίρνουμε τα στήθη [φιλέτο πάντα] του κοτόπουλου κ τα βάζουμε σε ένα μπολ με κρασί ξηρό λευκό, δεντρολίβανο κ πράσινο πιπεράκι (χονδρό) για μια ώρα στο ψυγείο να μαριναριστεί.
Αφού περάσει η ωρίτσα βγάζουμε -κρατάμε την μαρινάτα- τα φιλετάκια κ παίρνουμε το καλό μας το μαχαίρι κ τα κόβουμε στην μέση. Αν θέμε τα πατάμε να ανοίξουν κιόλας. Αφού τα αλείψουμε με λαδάκι κ τα πασπαλίσουμε με αλάτι [γω βάζω ένα αλάτι από τα Ιμαλάια (ροζ) κ θαλασσινό αλάτι χονδρό] βάζουμε σε κάθε ένα μπέικον, τυράκι κ το τυλίγουμε. Για να μείνει κλειστό βάζουμε ή βρεμένες οδοντογλυφίδες ή σπάγκο -όχι τον πλαστικό.
Τεσπά τα βάζουμε στο ταψάκι μας, βάζουμε κ τα πράσα ρίχνουμε την μαρινάτα κ τα πετάμε σε προθερμασμένο φούρνο αφού τα σταυρώσουμε για να μας βοηθήσει κ η παναγίτσα.
Σε χαμηλή φωτιά (εγώ το βάζω στους 120 αλλά έχω όοολη τη μέρα μπροστά μου ) και κάνα τεταρτάκι πριν τελειώσει ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος κ είναι έτοιμα.
Θα το δοκιμασω ισως αυριο σε παραλλαγη, δεν εχω ολα αυτα περιεργα και θα βαλω δικα μοθυ μπαχαρικα κτλ. Το θεμα ειναι. Τι ειναι το αλατι απο Ιμαλαια? Και πως?