Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
Κι εγω γουσταρω οπως εχει φανει απο 4324 πραγματα, οπως ποστς, αβαταρζ κτλ, αλλα μιλαμε για πολυ καψιμο ρε... τζαμπα απειρα λεφτα, δηλαδη οκ αν τα εχεις ξερω γω και σου περισσευουν για ΦΙΓΟΥΡΕΣ μαγκια σου, αλλα το βρισκω λιγο ακυρο, τι να πω. Δε θα τα παιρνα ποτε.
Άσε μωρέ τον άνθρωπο να κάνει την κάβλα του. Ο ξάδερφός μου, ήταν στην Αγγλία όταν είχε βγει η Επιστροφή των Τζεντάι και έπαθε και πολιτισμικό σοκ, έξω από τον κινηματογράφο ήταν ο Βέιντερ, ο οποίος έπιασε τον μικρό αδερφό του και τον ρώτησε με ποιους είναι ("WITH YOU! WITH YOU!") και πήγε στα παιχνιδάδικα και σήκωσε πολλά πράγματα τα οποία έφερε και τα χαζεύαμε σαν ηλίθιοι. Ήμουν 7 ετών και μπορώ να καταθέσω μετά βεβαιότητος ότι το να βλέπεις ένα ΑΤ-ΑΤ Walker (τα τετράποδα τανκ ντε) που σου έρχεται μέχρι τη μέση, ανοίγει και έχει όπλα και σκατά και κάνει εκατό μπινελίκια, να βλέπεις ένα τεράστιο Μιλένιουμ Φάλκον, φιγούρες του Βέιντερ και του Σόλο, και πολλά τέτοια, είναι ο παράδεισος του πιτσιρικά. Αυτή την αγάπη κουβαλάω ακόμα όταν τα βλέπω και στάνταρ ο τύπος την ίδια κάβλα βγάζει.

Άλλοι χτίζουν ένα ολόκληρο υπόγειο και το κάνουν τερέν για τραινάκια, άλλοι κωλοφτιάχνουν ένα αυτοκίνητο, άλλοι μαζεύουν χιλιάδες βινύλια (τα οποία όλοι ξέρουμε ότι τα μισά θα παιχτούν μια-δυο φορές και αν), άλλοι μαζεύουν μπλουζάκια, δεν έχει να λέει.

Γαμάτη συλλογή. Από γραμματόσημα και νομίσματα, χίλιες φορές αυτή.