καταρχήν να πω για τη δρόμων έχω να πατήσω κει πέρα 2,5-3 χρόνια πλέον
δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι
αλλά.

το κόρσα αυτό (που έχω) αγοράστηκε το '02 από τη γυναίκα του φάδερ το οποίο πέρασε σε μένα το '04. μέχρι και το '07 πήγαινε δρόμων (όπου και αγοράστηκε, μετά από απίστευτη αναμονή λόγω χρώματος κ καλά, το κλασικό φιστικί/ανοιχτό πράσινο είναι.αυτό που δεν μας λέγανε είναι ότι το είχανε απλά επειδή ήταν το μόνο gsi το κρατάγανε μέχρι να τους έρθει το επόμενο.τεσπα)
ποτέ μα ποτέ, ενώ πάντα πήγαινα με ραντεβού, δεν άφησα το αμάξι εκεί την ώρα που έπρεπε. πάντα απίστευτη αναμονή χωρις λόγο και χαρτομάνι χωρίς λόγο. ποτέ επίσης δεν το είχα πάρει στην ώρα του. το καλύτερο βέβαια δεν είναι αυτό. υπάρχουν αντιπροπσωπίες/συνεργία που δεν αφήνουν κόσμο στο συνεργείο.τουλάχιστον όμως έχουν τζαμαρία κ βλέπεις τι γίνεται. όχι διάολε όμως να μου το παίρνεις κ να το πηγαίνεις στο υπόγειο. χάνεται το αμάξι κ το βλέπεις μετά από δεν ξέρω κ γω πόσες ώρες κ καλά έτοιμο. άπειρες φορές είχα πληρώσει πράγματα που δεν είχαν αλλαχτεί ποτέ. μέχρι κ λάδια μια φορά. όσο για τις εργατοώρες. μια φορά περίμενα εκεί (την τελευταία) 4 ώρες για να το πάρω από σέρβις (κ εγώ μόνος μου πιο γρήγορα θα το έκανα) και είχανε χρεώσει 5:30 ώρες. δεν υπάρχουν οι τύποι απλά.

εγώ παένω πλέον στο περιστέρι στον Μαρκαντώνη
μικρός χώρος, βλέπεις τι γίνεται, μαστόρια απίστευτα και όλοι φιλικοί. από τιμές δεν υπάρχουν διαφορές προφανώς γιατί είναι εξουσιοδοτημένο αλλά αν του πεις θα κάνει καμιά μαλαγανιά για κάνα μεταχειρισμένο ανταλλακτικό. κ πάντα σωστή δουλειά κ ενημέρωση πλήρης πριν γίνει το οτιδήποτε στο αμάξι.
αυτά