Page 90 of 139 FirstFirst ... 40808889909192100 ... LastLast
Results 1,336 to 1,350 of 2075

Thread: xtes eida ston ypno mou ....

Α είδα κι εγώ όνειρο χθες.

Είμαι σε ένα τρένο σε μια περίεργη στάση (του τρένου) σ' ένα εξωτικό μέρος κάπως. Και έρχεται ένα γκομενάκι ξανθό, γλυκούλικο ξερωγω, με ωραίο στυλάκι, και με φιλάει στο στόμα. Αλλά εγώ δεν το είχα ξαναδεί στη ζωή μου. Τέλος πάντων, αυτή μου είπε να συνεχίσω να τη φιλάω γιατί ήθελε να τη δει κάποιος. Μετά ήρθε το αγόρι της και ήμασταν όλοι μαζί κουλ -μιλάγαμε στη στάση δηλαδή, μη φανταστείτε. Και παίχτηκαν διάφορα σκηνικά που δε θυμάμαι -εκτός από το ότι είχα ξεχάσει το λαπτοπ στο βαγόνια και έτρεχα στην προηγούμενη στάση να το πάρω. Τέλος πάντων, το όνειρο καταλήγει ότι αυτός ο γκόμενός της τελικά τα είχε με την γκόμενά μου, αλλά δεν ξέρω αν τα είχαν παράλληλα με μένα ή πχιο πριν. Αυτό.
    I just posted on ER... Take that, society!

διασκεδάννυμ cancer's Avatar

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Έπεσα πριν καμιά ώρα για ύπνο και ενώ κοιμόμουν μια χαρά είδα όνειρο τον Θορν από την Τόλμη και Γοητεία να είναι στο σπίτι της Μπρουκ και να τσακώνονται για τον Ριτζ. Ο Θορν τον έθαβε και η Μπρουκ σε κάποια φάση τα πήρε άσχημα, άνοιξε την πόρτα του ψυγείου και στο παράθυρο (...) που ήταν από πίσω φώναξε "τα λέω δυνατά για να τακούσουν όλοι Θορν. Σου απαγορεύω να λες οτιδήποτε άσχημο για τον Ριτζ, τον τελειότερο άνθρωπο του κόσμου, κατάλαβες;". Ο Θορν την έπιασε από το χέρι απότομα για να σταματήσει αυτό το ρεζιλίκι και ξαφνικά την φίλησε με πάθος. Η Μπρουκ για μια στιγμή σάστισε, αλλά μετά τον αγκάλιασε και άρχισαν να φιλιούνται. Μετά κλείσαν το ψυγείο-παράθυρο και κατευθύνθηκαν προς άλλο δωμάτιο και πριν προλάβω να δω την ερωτική σκηνή ξύπνησα τρομαγμένος και δεν κατάφερα να κοιμηθώ ξανά. Και απορώ : έχω να δω Τόλμη και Γοητεία περίπου 20 χρόνια, όταν σταμάτησα να βλέπω η Μπρουκ είχε ήδη πάρει όλη την οικογένεια Φόρεστερ,πάνω από μια φορά κάθε μέλος της, για ποιο λόγο να δω ένα τέτοιο όνειρο κα κυρίως γιατί να με ταράξει και να ξυπνήσω ανήσυχος;

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

χμου.. χθες μόλις έμαθα ποιος ειναι ο θορν και τη σχέση που είχε με τον ριτζ την μπρουκ και κάποια άλλη που μου διαφεύγει το όνομά της.
    συγχρονιστήκαμε;

.

εγώ πάλι κοιμήθηκα σε κάτι φίλες μου και δίπλα στο κρεβάτι υπήρχε ένα σταυρουδάκι που ασυναίσθητα το γύρισα το πάνω κάτω και αφού πιάσαμε μια κουβέντα περί χριστού/αντίχριστου κ ιστορίες τρόμου στην κατασκήνωση κοιμήθηκα και είδα τον χριστό.
    ξύπνησα με πονοκέφαλο και υποθερμία.

satan was a lez

εγω ειμαι. CUREd's Avatar

αφου χαζεψα μια μαλακια κ μιση στην ετ1 με εναν ανωμαλο που την επεφτε λεει σε 15χρονα κ καταληξε να σκοτωσει κ ενα απο αυτα με πηρε ο υπνος κ ξυπνησα αποτομα μετα απο κανενα μισαωρο ωντας πεπεισμενη πως ηταν μες στο σπιτι με ενα πανι με χλωροφορμιο κ με εψαχνε..τα καλοριφερ στα τερματα εντωμεταξυ γιατι η κολλητη μ που κοιμοταν διπλα ψηνοταν στον πυρετο..αλλαζω πλευρο αλλα κ ξανακοιμαμαι με αποτελεσμα να εμφανιστει ο φιλος μου λεγοντας"στον στρατο γινεσαι ΑΝΤΡΑΣ, δεν εχει θερμανση στον θαλαμο!!¨"κ μετα στα καπακια ο μπαμπας μ "πες μας ποσα μαθηματα χρωστας για να δουμε τι θα κανουμε με το σπιτι πρεπει να σοβαρευτεις επιτελους περνανε τα χρονια κ παλι δεν πηγαμε στο σουπερμαρκετ".με ξυπνησε η ασθενης απο διπλα για να της φερω το θερμομετρο ΕΥΤΥΧΩΣ.σουρεαλισμος.
    respect my authoritah!!

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Ο χρήστης stam and the witches λέει:
    είδα στον ύπνο μου ότι γνώρισα τον πάγκαλο
    βασικά κοιμόμουνα με ανοιχτό πατζούρι και ζαλιζόμουν από το φως
    και που λες
    το όνειρο ήταν σουρεάλ
    είχαμε πάει στη μύκονο

Ο χρήστης Άγγελος λέει:
    me ton paggalo?

και ήταν ένα τεράστιο κτήριο σε φάση μεσαιωνικό

Ο χρήστης Άγγελος λέει:
    ta 2 sas?

άκου
    όλη η παρέα ρε
    και μπήκα εγώ στο κτήριο
    που ήταν σχολείο
    σαν το 2ο λύκειο
    αλλά τεράστιο
    αλλά κατάλαβα ότι είχε παιχτεί μαλακία
    γιατί όταν γυρνούσα στους διαδρόμους έβλεπα παντού εκείνο το κάδρο του matisse με τα όργανα και τους μουσικούς
    αλλά σε μία κάπως διαφορετική εκδοχή
    για να μη στα πολυλογώ
    ήτανε ταξίδι στο χρόνο
    και είδα σε μία τάξη το βασίλη 3-4 χρόνια μικρότερο
    και μετά ήρθανε κάτι φύλακες με λυκόσκυλα και ένας εξ αυτών ήταν ο πάγκαλος
    και με πλησίασε και αντί να με δείρει μού άνοιξε κουβέντα
    και όσο μου μίλαγε παρατηρούσα ότι η φάτσα του γινόταν σαν αυτή του χίτλερ στην πτώση
    ξενέρωσα που ξύπνησα, είχα αρχίσει να αποκωδικοποιώ το μυστικό με τους πίνακες και το ταξίδι στο χρόνο

ήμουνα με κάτι φίλους εξάρχεια -τοπικισμός- και κάτι κάνουμε και πηγαίνουμε από δω κ από κει κλπ μέχρι που βρισκόμαστε μέσα στο προαύλιο ενός σχολείου όπου το έχουν κάνει το ορμητήριο τους εξεγερμένοι μετανάστες -δεν θυμάμαι από που- που όμως είχαν εξεγερθεί και στην χώρα τους αλλά και σε οποιαδήποτε χώρα είχαν μεταναστεύσει ταυτόχρονα και γινόταν της καραπουτανάρας στο κέντρο από τον χύμα ζόφο ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ!
    τεσπα και αφού γίνεται ό,τι γίνεται λέμε να πάμε σε μια κατάληψη να δούμε τι παίζει και όπως φεύγουμε βλέπουμε στον δρόμο να υπάρχουν τούρτες -απο δω κ από κει- στο σχήμα ωρολογιακής βόμβας που σκάγανε άλλες μικρές σαν να σκάει μπουκάλι άλλες κάναν τρέλες και κατεβάζανε τμήματα ολόκληρα -γιατί μας είπανε πως τα βάζανε στα ΑΤ. Ενώ για το 4ο και το 5ο -μας είπε ενας- είχαν ετοιμάσει τριώροφη.

αυτά

satan was a lez

Οργισμένος Βαλκάνιος Pinatero's Avatar

λοιπον με βρηκα το πρωι να σιγοτραγουδω αυτο..

δε θυμαμαι ποιος το χε ποσταρει, αλλα δειτε τι ονειρο ειδα..
    ειμαι λεει σε νησι αποκομμενο απο τον υπολοιπο κοσμο, και ολοι περπατανε και τραγουδανε αυτο το τραγουδι, με μενα να το λεω και με πιο γηπεδικο στυλ το main "riff"! γλεντι τις πουτανας στο νησι που λετε, κρεατα σε σχαρες, σουβλες, ξυδια, εναλλακτικα πιπινακια που βουτανε απο σχοινια στην θαλασσα σαν αλλες Τζέην, βρισκομαι σ'ενα καφενειο οπου παραλασσω το κομματι με σλαβικους στιχους, ο κοσμος σοκαρεται και με παραγκωνιζει και με περιθωριοποιει, βρισκομαι μονος σε δωματια με σεντονια ματωμενα, δεν εχω χτυπησει και παω κρυφα στο σπιτι του αρχηγου του νησιου, οπου τον ακουω να τραγουδαει κι αυτος στα σλαβικα, αποκαλυπτω τη σκευωρια και βρισκομαι παλι σε γλεντια και γαστριμαργικα οργια κι ολοι να τραγουδανε το κομματι στα σερβικα τελικα...
    ..Γω νόμιζα πως ήσασταν ο Σπουδαίος Θεός, ο Μεγαλοδύναμος
    αλλά σεις δεν είστε παρά ένα ειδωλάκι, ένας κόπανος με γραβάτα
    Σκύβω ήδη να πιάσω το κέρατο
    που χω κρυμμένο στα σταράκια μου...

http://justaburn.blogspot.gr/
    http://www.facebook.com/pages/Nights...70783152963345
    http://www.downtunedmag.com/p/downtuned-radio.html
    https://www.facebook.com/1000modsFanClub

έβλεπα πριν κοιμηθώ εκλογές στη νδ και στον ύπνο μου είδα το μητσοτάκη (πάει και στο φμλ)
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

57% not burnt μπιζαριος's Avatar

Ειχα βρει λεει σπιτι εκει στην πανεπιστημιου με πολυ φθηνο ενοικιο και πολυ μεγαλο.
    Ο τυπος που μου το νοικιαζε ειχε κατι παλιατζουρες μεσα και μου ειπε πηγαινε μια βολτα στην Αθηνα και μεχρι να ερθεις πισω θα στο εχω καθαρισει.
    Ξεκινησα να περπαταω στην Αθηνα και ενω στο σπιτι ειμουνα με μια κοπελα ειχα βρεθει να περπαταω στα εξαρχεια/ομονοια κλπ με ενα φιλο και την κοπελα.
    Μια φαση σκαει μυτη ενα πρεζακι με μια ενεση και ερχεται σε μενα και τον φιλου μου αυτονα και μας λεει τα "λεφτα σας μαλακισμενα".
    Ετσι αψυχολογητα εδωσα ενα μπουνιδι στο πρεζακι και πεθανε ξερωγω.
    Δεν ενιωσα τυψεις και μετα ξυπνησα.
    υπομονή

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    έβλεπα πριν κοιμηθώ εκλογές στη νδ και στον ύπνο μου είδα το μητσοτάκη (πάει και στο φμλ)
    Για πες. Πώς νιώθεις? Είσαι καλά? ΖΕΙΣ?

είμαι με την φίλη μου κ πάμε στον βασιλόπουλο της γειτονιάς μου όταν κάποια στιγμή μας την πέφτουν ζομπι.
    κλασικά ταινία/όνειρο με ζόμπι όπου μας κυνηγάνε, τρέχουμε, κρυβόμαστε, σκοτώνουμε κλπ κλπ.
    τεσπά έχουμε φτάσει να είμαστε μια ομάδα 5-7 ατόμων όταν κάπως γίνεται χωριζόμαστε κ ψάχνουμε να βρούμε έναν τρόπο να βγούμε έξω -πιστεύοντας για κάποιον λόγο πως τα ζόμπι ζούνε μέσα στο σούπερ μάρκετ.
    τρέχουμε, κρυβόμαστε, κυνηγιόμαστε μπλα μπλα όταν βρίσκουμε έναν άνοιγμα και την ώρα που κανονίζουμε πως θα φωνάξουμε και τους άλλους σκάει με βανάκι ... ο Kostas o Sommer!

Spoiler
    αλλά μλκς τον πάτησαν με το βαν τα ζόμπι

satan was a lez

...Κάλβο να το παστελώνει.
    I just posted on ER... Take that, society!

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Έπεσα πριν καμιά ώρα για ύπνο και ενώ κοιμόμουν μια χαρά είδα όνειρο τον Θορν από την Τόλμη και Γοητεία να είναι στο σπίτι της Μπρουκ και να τσακώνονται για τον Ριτζ. Ο Θορν τον έθαβε και η Μπρουκ σε κάποια φάση τα πήρε άσχημα, άνοιξε την πόρτα του ψυγείου και στο παράθυρο (...) που ήταν από πίσω φώναξε "τα λέω δυνατά για να τακούσουν όλοι Θορν. Σου απαγορεύω να λες οτιδήποτε άσχημο για τον Ριτζ, τον τελειότερο άνθρωπο του κόσμου, κατάλαβες;". Ο Θορν την έπιασε από το χέρι απότομα για να σταματήσει αυτό το ρεζιλίκι και ξαφνικά την φίλησε με πάθος. Η Μπρουκ για μια στιγμή σάστισε, αλλά μετά τον αγκάλιασε και άρχισαν να φιλιούνται. Μετά κλείσαν το ψυγείο-παράθυρο και κατευθύνθηκαν προς άλλο δωμάτιο και πριν προλάβω να δω την ερωτική σκηνή ξύπνησα τρομαγμένος και δεν κατάφερα να κοιμηθώ ξανά. Και απορώ : έχω να δω Τόλμη και Γοητεία περίπου 20 χρόνια, όταν σταμάτησα να βλέπω η Μπρουκ είχε ήδη πάρει όλη την οικογένεια Φόρεστερ,πάνω από μια φορά κάθε μέλος της, για ποιο λόγο να δω ένα τέτοιο όνειρο κα κυρίως γιατί να με ταράξει και να ξυπνήσω ανήσυχος;
    Δυομιση μηνες μετα, τι να πω, απλα επικ. Και το δικο σου καλο Ανχολι αλλα αυτο τα σπασε.

A rock, an island Drumsick's Avatar

Quote Originally Posted by _UnHoLy^MaRtYr_ View Post
    ...ήμανε με τον κάνσερ στο σπιρτόκουτο και του λέω "ρε μαλάκα ονειρεύομαι" και μου λέει "τι εννοείς" και του κάνω "ε, ονειρεύομαι, κοιμάμαι, πώς το λένε" και με κοιτάζει σοκαρισμένος και τρομαγμένος και λέει κάτι σαν "τι μαλακίες είν' αυτά, θα αμφισβητούμε την ύπαρξή μας βραδιάτικα". Χαίβη. Μετά ξύπνησα και ξενέρωσα, έχοντας επίγνωση μπορεί να δοκίμαζα να ΤΟ ΓΑΜΗΣΩ.
    χαχαχαχαχ

I like turtles pixies's Avatar

..ekopsa to daxtulo mou (ton parameso) peripou 3cm, alla akrwtiriasmos pliris. mazepsa to kommati apto patwma xwris na klapsw katholou kai to krataga me to allo xeri sti thesi tou gia na sunexistei i kukloforia tou aimatos

piga nosokomeio k o giatros eipe oti mporei na ginei egxeirisi na enwthei pali sa daxtulo alla gia na kollisei to kokkalo k oxi mono to kreas k nanai opws prin tha prepei na min exw kanei krak tis teleutaies 72 wres (krak ta daxtula e), k gw imoun fml gt ta kanw krak 10 fores ti mera.
    There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away