Page 136 of 275 FirstFirst ... 3686126134135136137138146186236 ... LastLast
Results 2,026 to 2,040 of 4111

Thread: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009-2010.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

δεν φτάσαμε και 11 αγωνιστικές για την πρώτη νίκη , αλλά για το γήπεδο όντως και να τα χάσει παντελώς ο Σώκος δεν το ρίχνει.
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Senior Member Eulogy's Avatar

τι να ριξει ο σωκος γιατι δικο του ειναι
    before i pine away

Για να παραφράσω τον ποιητή, πιστεύω ότι αν ο ΠΑΟΚ θέλει τη δεύτερη θέση πρέπει να το αποδείξει στο καραισκακη.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

Senior Member 00i00's Avatar

Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Για να παραφράσω τον ποιητή, πιστεύω ότι αν ο ΠΑΟΚ θέλει τη δεύτερη θέση πρέπει να το αποδείξει στο καραισκακη.
    εσυ εισαι ο αθωος της υποθεσης ε?

Όχι, εγώ είμαι αυτός που απέτυχε να αποδείξει στη μητέρα των μαχών ότι μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα.

Senior Member Daffy's Avatar

Quote Originally Posted by Odonian View Post

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

οταν αλλαζει η κυβερνηση ο βαζελος περνει πρωταθλημα.χαρειτε το φετινο γιατι σε 4 χρονια μετα και αν

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by attila View Post
    οταν αλλαζει η κυβερνηση ο βαζελος περνει πρωταθλημα.χαρειτε το φετινο γιατι σε 4 χρονια μετα και αν
    πες το ετσι ρε , κατσε να παρω παιανια να τους το πω να μην εχουν αγχος!
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Quote Originally Posted by Πειθαρχική Επιτροπή Superleague
    Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 18ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά:

[...]

ΣΤ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για συμπεριφορά και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: «Θεωρεί τις πράξεις του κατηγορητηρίου ότι συνιστούν μία ενότητα που πληροί την αντικειμενική υπόσταση της παράβασης του άρθρου 15 παρ. 4 δ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός την ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και χρηματική ποινή εβδομήντα χιλιάδων (70.000,00)ευρώ.

[...]
    Η κακή φάση είναι ότι οι ποινές είναι ίδιες και για ΠΑΣ και Άρη. Καταλαβαίνω σαφώς την ανάγκη για ισονομία, αλλά αν ο λουβαρης διαμαρτύρεται για μεγάλα πρόστιμα εκ μέρους του γαυρου, για τον ΠΑΣ αυτά τα 70.000 είναι ολόκληρος ποδοσφαιριστής (). Δε μπορώ να σκεφτώ πώς αυτό διορθώνεται "δίκαια", ίσως όμως εκτός από το ΤΙ γίνεται (που εξετάζει ως τώρα ο ΚΑΠ) καλό είναι να παίζει ρόλο η έκταση στην οποία γίνεται. Για παράδειγμα, είναι το ίδιο αν μπει ένας οπαδός μέσα και αν μπουν 100 (έχουμε το πρόσφατο παράδειγμα του Ηρακλή που τιμωρήθηκε με τον ίδιο τρόπο όπως ο γαυρος για έναν οπαδό, ενώ στην Καβάλα ήταν στο γήπεδο καμια 150ρια). Έτσι οι μεγαλύτερες ομάδες, που κατά κανόνα κάνουν και τα μεγαλύτερα σε έκταση επισόδεια, θα πληρώνουν παραπάνω από τις μικρές όπως είναι και λογικό (αφού κάνουν περισσότερο σαματά) και καλύτερο για το πρωτάθλημα.

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

tha plirwneis prostima me to kefali dld!
    opados kai xiliariko!
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

εγω νομιζα οτι στην καβαλα ηταν αναρχικοι σαν αυτους που ειχαν κανει επεισοδια στο ποα-πας
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

Quote Originally Posted by Clockwork Orange View Post
    tha plirwneis prostima me to kefali dld!
    opados kai xiliariko!
    χαχ

Δεν ξέρω πώς μπορούν να το κάνουν, αλλά είναι ίδιο να ρίχνει ένας οπαδός κάτι μέσα και ίδιο να ρίχουν 500;

Winterborn pitchfork's Avatar

Σαφώς και αυτό που λέει ο odonian είναι και το πιο λογικό αλλά εδώ μέσα με τα μυαλά που κουβαλάτε ορισμένοι και που βρίσκετε το κουμπί ποστ ρεπλάι εγώ και πάλι θαύμα το θεωρώ οπότε δε τη ψάχνω παραπέρα.
    Blood for all tears shed
    And Fire for hate
    Death for what shall become
    All false ones fate

Ο δουρεκας αθωώθηκε. Κυρίαρχος του παρασκηνίου ο ΠΑΟ.

Senior Member Sotos_The_Tequiler's Avatar

Κάλατς πάπαλα από Καβάλα....
    http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/S...la/261380.html

Παρελθόν από την Καβάλα αποτελεί αίφνης ο Ζέλικο Κάλατς, ο οποίος έμαθε πως δεν είναι στα πλάνα του Βαγγέλη Γούτη για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο και έβαλε τέλος τόσο στη θητεία του στους "Αργοναύτες" όσο και στην καριέρα του!

"Εγώ ήρθα στην Καβάλα για να είμαι πρώτος! Δεν ήρθα για να είμαι στον πάγκο" , δήλωσε αποκλειστικά στο contra.gr ο 38χρονος πορτιέρο εμφανώς ενοχλημένος από την αντιμετώπιση που είχε: "Ηρθα για να βοηθήσω την Καβάλα, αλλά δεν υπάρχει κανένας σεβασμός. Είμαι από τους καλύτερους της φετινής ομάδας και δεν γίνεται να είμαι στον πάγκο!"

Ο Κάλατς δεν σταμάτησε εκεί, αφού μίλησε με απαξιωτικά λόγια για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τονίζοντας πως ήθελε να φύγει από την πρώτη στιγμή: "Δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό εδώ! Το σκεφτόμουν να φύγω από την αρχή που ήρθα στην Ελλάδα. Δεν είναι συνθήκες αυτές που επικρατούν εδώ. Με διευκόλυνε η απόφαση του προπονητή να μην με υπολογίσει για την Κυριακή. Φεύγω και σταματάω και το ποδόσφαιρο", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ζέλικο Κάλατς.

Τέλος, σε ερώτηση αν υπήρχε πρόβλημα στις σχέσεις του με τον Σαρλ Ιτάνζ, είπε: "Δεν είχα πρόβλημα. Εγώ ήρθα για να είμαι πρώτος. Ο Ιτάνζ έπαιζε όταν ήμουν τραυματίας, δεν μου πήρε τη θέση".
    κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!