βρίσκεται κανείς στην καβάλα?
παραδίπλα, τι θες να μάθεις?
![]()
ΑΕΛ τρακτερ και Love is in the air /
εγω δεν εχω ιδεα. Θα ρωτησω τους αλλους καβαλιωτες που εχω εδω μηπως ξερουν
εδιτ: ειναι στην καλαμιτσα. οποτε μπαινεις απο το δρομο της Δραμας, παρτο ολο ευθεια, μεχρι να φτασεις στον κομβο της ραψανης και εκει δεξια, παραλληλα στην παραλια μεχρι να φτασεις στην καλαμιτσα. Λογικα υπαρχει συντομοτερος δρομος αλλα θα μπλεχτεις
Last edited by Zoonchild; 20-01-2010 at 15:25.
ΑΕΛ τρακτερ και Love is in the air /
Μέχρι πέρυσι ήταν 11ευ όμως, όπως είπε η ταμαγκόθι, οπότε όχι δεν είναι καθόλου αστείο να τη βρίζω τη μαλακισμένη (την easyjet ντε)
Για σκωτία κοιτούσα, χωρίς ασφάλειες και τέτοια. Μάλιστα σου λέει πως ουαου πληρώνεις τα μισά αν το επιλέξεις απο το νετ, γιατί αν δεν το κάνεις και πας με βαλίτσα στο αεροδρόμιο να κάνεις στεκ ιν, θα σκάσεις 88! Ζομγκ τι καλοι που είναι.
Πείτε όμως, έχει το word επιλογή για Α5 σελίδα?
vevaiws...an exeis to 2007 pas panw diataksi selidas -> megethos kai to vriskeis![]()
2003 αγγλικό παρακαλώ =Ρ
Αρχείο-->Διαμόρφωση Σελίδας-->Χαρτί, μέγεθος χαρτιού
[αν εννοείς αυτό δλδ]
Ω. Σκωτία. Προσφέρει η easyjet ανταποκρίσεις; Θυμάμαι πως όχι. Αν είναι ακόμα έτσι, τότε τα Αθήνα-Λονδίνο και Λονδίνο-κάπου_στη_Σκωτία είναι εντελώς διαφορετικά ταξίδια (παίρνεις τις αποσκευές όταν φτάνεις στο Λονδίνο και ξανακάνεις τσεκ-ιν απ' την αρχή;) κι έτσι χρεώνει 11€ για κάθε μία από τις 4 διαδρομές. Πάντως μ' αυτά και μ' αυτά έχει τύχει να μου βγει φτηνότερη η ετζίαν απ' την ήζητζετ για βερολίνο.
Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día
Επίθεση από χάκερ δέχτηκε την Τετάρτη, πρώτη ημέρα λειτουργίας του, ο διαδικτυακός τόπος Churchbook που δημιούργησε η Μητρόπολη Κορίνθου. Στην πρώτη του σελίδα εμφανίζεται η τουρκική σημαία.
Το Churchbook, αντίστοιχο του δημοφιλούς Facebook αποτελεί τον πρώτο χώρο κοινωνικής δικτύωσης πιστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μητρόπολη προσπαθεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Δεν αποκλείεται να ζητήσει την συνδρομή της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. «Θα ενοχλούσαμε πολλούς με την πρωτοβουλίας μας» σχολιάζουν στελέχη της Μητρόπολης.
Καθημερινή
αν και όταν το έψαξα λίγο είδα ότι η τούρκικη σημαία δεν είναι στο churchbook.gr αλλά στο .eu οπότε παίζει να είναι και γκάφα δημοσιογράφων.